Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

DESICO - PREGLED ICO



By  Unknown     9:56 PM    Labels:,,,,,,, 
desico1.jpg
Industrija kriptografije v sodobnem svetu postane sestavni del družbe, vendar kot v kateri koli industriji, kjer je denar, obstajajo scammers. Demonizirajo v očeh filistejstva, nastajajočega trga. Tveganja pri izvajanju transakcij in naložb so prevelika. Učinkovitost poštenih razvijalcev se zmanjša zaradi pojavljanja konkurence za "sive" projekte. V tem članku bomo obravnavali projekt, ki lahko spremeni investicijski trg.
DESICO razvija platformo, s katero lahko stranke prosto izvajajo ICO varnostne žetone. Izdelek bo koristen za organizacije, ki ponujajo ICO, in za njihove vlagatelje, saj bodo zagotovile temeljito pravno skladnost, podporo za trženje in notranjo izmenjavo. DESICO proizvaja tudi lastno kripto valuto, katere namen je prikazati ICO na spletnem mestu in dati lastnikom nekaj prednosti, na primer dostop do pred ICO.
desico2.png
Glavna ponudba podjetja je platforma, ki vam omogoča prosto ustvarjanje in vlaganje v ICO in povezano borzo, kjer lahko prodate izdane žetone. Po podatkih podjetja DESICO podjetje razvija spletno mesto za varnostne žetone, ki lastnikom daje lastništvo nad delom podjetja. Varnostni žetoni imajo pomembno razliko od preprostih vrst kripto valut, na primer bitkoinov in žetonov: specifični za platformo, za njih velja veliko strožja pravila. DESICO namerava zagotoviti pravno pomoč novim podjetjem in vlagateljem, kar bo vodilo k razčlenitvi poduhvata.
Zahvaljujoč tej platformi bodo vlagatelji zaupali, da so vse ICO, omenjene na spletnem mestu, zakonite in zaupanja vredne. Druga nedvomna prednost vira je, da bodo morali vlagatelji potrditi identiteto samo enkrat in to preverjanje velja za vsako mesto ICO.
desico4.png
Vsi žetoni, ustvarjeni z virom, bodo takoj na izmenjavi platforme po svoji ICO. To rešuje eno od pogostih težav, ko žetoni po ustvarjanju, ki se ne prikazujejo na borzah, izgubijo povpraševanje in amortizirajo.
Beta verzija spletnega mesta DESICO je načrtovana za začetek spomladi 2019, borza - za padec in polno različico - za zadnje mesece leta 2020.
desico3.png
Ime žetona: (DESI)
Tip: (ERC20) žeton
Skupna številka: 804 milijonov žetonov
Za prodajo: 410 milijonov žetonov
Valute, ki jih je treba sprejeti: (ETH)
V celoti namerava ustvariti 804 milijonov tokov podjetja. 410 bo prodan investitorjem. Preostalih 49% ostanejo ustvarjalci, rezervni sklad in sistem prejemkov.
ICO ni datumov in stroškov na spletni strani družbe, v socialnih omrežjih in tehničnih dokumentih. Tuji internetni vir, katerega zanesljivost ni zagotovljena, obvešča o začetku prodaje od 21.05. Do 19.08.2018 in ekvivalentu prodaje žetonov, ki znaša 0,095 €. Za prodajo mehko, nekoliko več kot 3,5 milijona dolarjev.
Token se odzove na ERC-20, njegova primarna razporeditev je možna le na Ethereum.
Žeton DESICO je uporabniški žeton, ki lastnikom zagotavlja dodatne ugodnosti na spletnem mestu. Organizacije bodo morale plačati ICO žetone z DESICO, lastniki deponentov pa se bodo izognili velikim stroškom in dobili dostop do pred ICO.
Podjetje se nahaja v Litvi, predvsem zaradi strogih zakonov te države, ki ureja dejavnosti proizvajalcev in organizacij, blokov. Poslovni model bo izpolnjeval finančne predpise EU. Ne govori o načrtih za druge trge, zato še ni znano, katere države bodo služile viru.
DESICO ima zelo malo naročnikov v socialnih omrežjih. Povedal jim je nekaj virov, namenjenih informacijam o ICO. Projekt ni vodil oglaševalskih akcij in ima možnosti, da zaradi svojih akcij v ICO pritegne pozornost.
Projekt vsekakor si zasluži pozornost. Razvijalec je že uspel sodelovati pri uspešno izvedenih projektih, njihova izkušnja pa bo zagotovo omogočila, da se na trgu kriptoinvesticij zavzame. Svetujem vam, da se za podrobnejše študije seznanite z gradivom projekta.
Za popolne informacije:
Spletna stran: https://www.desico.io/
Bela knjiga: https://www.desico.io/docs/Whitepaper_240518_v2.pdf
Twitter: https://twitter.com/desico_io
Facebook: https: //www.facebook. com / desico.io /
Telegram: https://t.me/desicochat



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate