Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

Vrednotenje projekta DESICO



By  Unknown     9:58 PM    Labels:,,,,,,, 

DESICO razvija platformo, ki bo uporabnikom omogočala enostavno zaganjanje ICO-jev za varnostne oznake. Ta platforma bo koristila tako izdajateljem ICO kot njihovim vlagateljem z zagotavljanjem natančne pravne skladnosti, tržnih storitev in vgrajenega menjalnega tečaja. DESICO prav tako sprosti lastno kriptokovidnost, ki bo morala na seznamu ICO navesti na platformi in lastnik omogoča nekatere privilegije, kot je dostop do prodaje pred ICO.
Ekipa DESICO-a
DESICO ima trenutno sedemnajst razvijalcev in pet mentorjev. Večina razvojnih skupin je sodelovalo na FinBee.com, platformi za posojanje enakovrednih strank in Draugas. To je najbolj priljubljena spletna stran za socialne medije v Litvi.
Podjetje DESICO ima sedež v Litvi, predvsem zaradi omilitve zakonov v zvezi z ICO in podjetji za blokiranje tehnologij, temeljni kamen njenega poslovnega modela pa je, da bo v celoti skladen z vsemi Finančni predpisi Evropske unije. Vendar pa razvijalci ne omenjajo širitve na druge trge in še vedno ni jasno, kateri državljani države bodo služili ob sproščanju platforme.
DESICO ima zelo malo prisotnosti na socialnih medijih, manj kot ducat privržencev na Cvrkutati in njegovi strani na Facebooku, platformo pa pokriva le nekaj spletnih mest, posvečenih Novice ICO. Vendar pa je projekt še vedno prezgodaj v svojem načrtu v času prejema pisnega in še ni začel trženjske kampanje; Projekt bo verjetno pridobil veliko več pozornosti kot pristop ICO in njegova platforma, ki je skoraj zaključena.
DESICO-ova
glavna storitev je platforma za množično zbiranje sredstev, ki omogoča preprosto ustvarjanje in vlaganje v ICO in izmenjavo vgrajenih kartic, s katerimi se lahko trguje po njihovi izpustitvi. DESICO je opozoril, da je njegova platforma namenjena za varnostne oznake, ki omogočajo lastniku dela podjetja; Druge vrste kartic s preprostimi kriptokultnostmi, kot so Bitcoins ali uporabne kartice, so specifične za platformo in morajo slediti precej strožjim pravilom. DESICO upa, da bo pomagal obema podjetjema zagnati, vlagatelji pa bodo krili to zakonodajno okolje in sčasoma prekinili industrijo tveganega kapitala.
Platforma DESICO bo vlagateljem zagotovila mir; Zagotavljajo lahko, da so vse ICO, navedene na spletnem mestu, legitimne, ugledne in popolnoma zakonite. Druga pomembna prednost te platforme je, da bodo vlagatelji lahko enkrat preverili svojo identiteto in nato uporabili to preverjanje, da bi vključili vse ICO-je strani.
Vse kartice, izdane prek sistema DESICO, bodo takoj navedene v trgovalni platformi na svoji spletni strani ICO. To rešuje skupni problem za mnoge ICO: kartice po izteku pogosto izgubljajo vrednost, saj ne objavljajo takoj na nobeni borzi, kar ima za posledico izgubo zanimanja in zato zahteva. .
Platforma DESICO je še vedno daleč od nove izdaje: beta različica te platforme je predvidena za sprostitev v drugem četrtletju leta 2019, izmenjava pa bo prišla ob koncu tega leta in polna različica zgodaj. Temelj platforme je v četrtem četrtletju leta 2020.
DESICO ICO DESICO
Ime: (DESI)
Blockchain Token Ethereum: (ERC20)
Skupna ponudba 804 milijonov kartic
Dobava 410 milijonov kartic
Depozitna metoda Ether (ETH)
Izdelanih bo 804 milijonov kartic DESICO, od katerih bo 410 prodanih javnosti. Preostalih 49% kartic bo razdeljeno med razvojne ekipe, rezervne sklade in bonus program.
Ampak čudno, podrobnosti o datumu in ceni za ICO nikjer ne najdemo na spletni strani DESICO, na straneh socialnih medijev ali v belem papirju. Stran tretje osebe - s tem ga ne morete odstraniti. Program popustov znaša nekaj več kot 3,6 milijona dolarjev.
Žeton DESICO je valuta ERC-20, ICO pa bo sprejel le Ethereum.
Čeprav je fundacija, ki jo sponzorira, za varnostno oznako, je žeton DESICO samo pripomoček, ki v platformi dobi podporne privilegije in storitve. Podjetja, ki upajo, da bo na svoji spletni strani objavila seznam ICO, bodo imeli dostop do prodaje pred ICO.
Sodba
Če lahko DESICO zagotovi popolno pravno skladnost za varnostno kartico, ki jo trdi, bi lahko postala pomembna platforma za zagonska podjetja, ki iščejo kapital in ogrožajo naložbeni sistem. tradicionalna avantura. Vendar pa se bo podjetje spopadlo s težko bitko, ko bo začelo iskati mednarodne; Nekatere države, ki so prijazne ICO, kot je Litva, in druge zakone, povezane s to tehnologijo, se hitro spreminjajo.
Prezgodaj je vedeti, ali je žeton DESICO močna naložba; Podjetje predstavlja močno idejo, vendar so njegovi tehnični in pravni cilji zelo ambiciozni in izdelek ne bo sproščen šele dolgo po koncu ICO.

Več referenčnih informacij

Spletna stran: https://www.desico.io/
Telegram: https://t.me/desicochat
Bela knjiga: https://www.desico.io/docs/Whitepaper_280818_v2.pdf
Twitter: https://twitter.com / desico_io



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate