Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

OPP Open Wifi - največja plinska WiFi skupnost



By  Unknown     6:28 PM    Labels:,,,,,,, 
Pozdravljeni. Prijatelji. Če se želite pridružiti OPP Open Wifi projektu, je dobro prebrati preglede, ki vam lahko pomagajo pridobiti informacije, ki vam lahko pomagajo pri ogledu vizije misije med projektom OPP OpenWife:

tukaj je pregled!



Kaj je OPP Open Wifi?

OPP Open Wifi je skupnost ustvarjena z enim samim ciljem - ustvariti globalno, odprto in brezplačno omrežje Wi-Fi. Tudi tisti, ki želijo zaslužiti denar, lahko postanejo del podjetja.

V svetu je približno 2,5 milijarde uporabnikov pametnih telefonov, od katerih je 80% aktivnih v socialnih omrežjih. Vendar se mnogi pogosto znajdejo v položaju, kjer je Wifi nedostopen ali neprimeren za neplačevanje storitev.

Od teh 2,5 milijard ljudi želi podjetje v naslednjih štirih letih privabiti 25 milijonov ljudi, da bi ustvarilo skupnost "gostiteljev vročih točk".

"Gostitelji vročih točk" so ljudje, kot smo mi, ki plačujejo za mobilne podatke, plačujejo za WiFi dostop v svojih domovih ali na svojem delovnem mestu. Študije kažejo, da več kot 80% nas ne uporablja celotnega prometa, ki ga plačujemo. OPP Open Wifi bo plačal vsak dan, da bi bil ta promet dostopen skupnemu globalnemu omrežju.
Kako deluje? Kako postati član podjetja?

Zelo preprosto. Če želite postati gostiteljica Hotspot, se morate registrirati in nato prenesti mobilno aplikacijo ali zahtevati domači / poslovni usmerjevalnik z mesta. Prvih 100.000 usmerjevalnikov bo zagotovljeno brezplačno.

Odločite se, koliko podatkov želite podariti.
Aplikacija aktivira funkcijo mobilnih dostopnih točk na vaši pametni napravi, uporabniki gostov, ki želijo dostopati do interneta, prikažejo "OPEN OPEN WIFI". Sistem je popolnoma varen za gostitelja in gosta. Sistem je zasnovan tudi za delo z domačo in sodelovalno WiFi.

Samo 1 uro na dan morate aktivirati svojo Hotspot, da bi dobili denar. Družba plača za vsako napravo, ki jo uporabljate. Prav tako podjetje zagotavlja dodatne zaslužke za branje sporočil sponzorjev in privabljanje prijateljev.
Kako bom dobil svoj denar?

Plačila se opravijo vsak dan. Vsak dan, ko delite svoj promet, preberete sporočila sponzorjev ali objavite svoje, boste prejeli kovance iz podjetja (OPP Token) v vašem računu, 1 OPP Token = 0,4 $. Več informacij najdete tukaj.

Ko se registrirate, dobite dostopno kodo za orodno vrstico OPP. Na nadzorni plošči določite, kako želite delati, koliko prometa želite zagotoviti, koliko naprav, koliko sporočil berete, in tako naprej.
Vsi vaši OPP žetoni bodo varno shranjeni v vaši elektronski denarnici vsak dan.
Videli boste dohodna plačila in za katere ste zaslužili.

Na armaturni plošči se lahko odločite tudi, kako ga porabiti:
preko našega spletnega nakupovalnega centra.
Prenos na vaš bančni račun,
Pošljite denar na svojo kreditno kartico OPP (brez bančnega računa).
Trgovanje z njimi na trgih Crypto.

V našem informacijskem panelu lahko uporabite žetone OPP, točno takrat, ko uporabljate dnevni denar.
Spoznajte ekipo ustvarjalcev:

Martin Regan (Podjetnik in CEO)
Phillip Legg (vodja tehnologije in varnosti),
Leo Antipov (B2B prodaja režiser)
Joanna Nemes (Marketing)
Alex Andrei (direktor Skupnosti)
Alexandra Pascariu (direktor Skupnosti)
Michael Peach (Markanalis)
Iulian Gheorghe višji SEO, spletni razvijalec)
Claire Loe (Business Support)
Violeta Răducanu (direktor Skupnosti)
Carina Regan (E posbemarkingsbestuurder)
Projekkonsultante:

Jared Polites (Blockchain Marketing Specialist)
Jorge Rodriguez (Project Security)
George Han (Blockchain Advisor)
T Aravinda Babu (tehnologija svetovalec strokovnjak)
Ekipa je imela izkušnjo s številnimi velikimi in malimi podjetji, največji izmed njih,
Samsung
WH Smith
Britanska vojska
PLB Group

OPP Open Wifi opravlja podjetje ICO in bounty. Imeti čas za sodelovanje.
Na voljo bo 142 milijonov žetoni so na voljo za razvijalce in vlagatelje, ki so s popusti od 50% do 10%, odvisno od tega, kje je nakup kovancev iti. Nakupi koraki glej spodaj:

Faza 1 (od 1 do 22 junija): 40%
faza 2 (julij 23 - julij 29): 35%
Faza 3 (od 30. julija do 5. avgusta): 30%
4. faza (od 6. avgusta do 12. avgusta): 25%
5. faza (13. avgusta - 19. avgust): 20%
6. faza (20. avgusta - 26. avgust): 15%
faza 7 (Od 27. avgusta do 2. avgusta): 10%
8. faza (od 3. septembra do 9. septembra): 5%
9. faza 10. do 14. septembra): 2,5%
 
Razpon

SKLEPI

Ali je to podjetje dobra naložba za vas? Če verjamete v moč umetne inteligence, ja. OPP Open Wi-Fi razvijalci so prepričani, da bodo lahko dosegli uspeh v tem segmentu. AI bo v prihodnosti verjetno veliko izboljšal, pa tudi stroške tega podjetja in njegovih žetonov.

OPP Open Wifi je lahko dobra dolgoročna naložba za vas, saj je verjetno, da vam bo to podjetje zagotovilo dober donos na naložbo, vendar v prihodnosti. Če imate dovolj potrpljenja, bi bilo lepo vlagati v to podjetje.

Tukaj so ocene, ki jih posredujem, da bi našli informacije in poznali OPP Open Wi-Fi projekt, ki ga trenutno upravlja njihova ekipa. Če ni nobenega pojasnila o tem članku, ne glede na to, naredil sem vam povezavo, da jo dobite. točne informacije. Informacije in seveda se lahko neposredno povežete s svojim ustanoviteljem ali ekipo na povezavi.

Če želite več informacij in se pridružite OPP Open Social Media danes, sledite tem virom:


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate