Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

MODULE: Ponudite neuporabljen prostor za shranjevanje prenosnega in prenosnega računalnika



By  Unknown     10:43 PM    Labels:,,,,,,, 
Uvod
Kaj razumete z informacijami? Podatki, ki so nam koristni, so podatki. Izdelujemo ogromne količine podatkov, ki jih je potrebno shraniti za prihodnjo uporabo. Stopnja, na kateri se podatki proizvajajo, je osupljiva, podjetja pa že iščejo alternativne vire za shranjevanje svojih podatkov. Iščejo kraj, od koder je mogoče podatke preprosto obnoviti. S prihodom novih tehnologij, kot so tehnologija blokiranja in umetna inteligenca, je zahtevnost računalniških in skladiščnih virov ogromna.
Obstaja veliko povpraševanje po računalniških virov za kripto rudarstvo po vsem svetu. Dejansko je dosegla lestvico, v kateri so podjetja začela uporabljati računalniške vire uporabnikov brez njihovega znanja. Prav tako obstaja velika priložnost na trgu pametnih telefonov, ker večina prostora za shranjevanje, ki je na telefonu, ostane brezplačno. Ali menite, da bomo lahko razvili rešitev za naraščajoče povpraševanje po skladiščnih in računalniških virih?
Ponujena rešitev
Rešitev je tukaj, za katero smo vsi čakali. MODULE je nova platforma, ki omogoča uporabo prostega prostora v mobilnem telefonu za različne storitve. Na podlagi tehnologije blokiranja je inovativen koncept, ki bo uporabnikom omogočil, da s kriptokurrenco zaslužijo svoj neporabljen prostor za shranjevanje. To bo revolucionarni koncept v kripto rudarstvu, saj lahko uporabniki zaslužijo, poleg tega pa podjetja lahko dobijo poceni storitve shranjevanja, ki so decentralizirane in varne.
Proces decentralizacije je zelo preprost na platformi, saj je večjemu številu naprav povezanih z zagotavljanjem sredstev za rudarske družbe. Na platformi lahko ustvarite ne le prostor za shranjevanje, temveč tudi decentralizirane aplikacije. Nagrade za skladiščenje odločajo prostor, čas in transakcija. Novi protokol se imenuje Proof of Spacetime Transaction (PoSTTT), na katerem je ustvarjeno decentralizirano omrežje. Transakcija virov in kriptokultnost se izvaja samo z uporabo tega protokola. Na splošno imajo edinstven koncept in samo uspeh platforme lahko pove.
ICO INFORMACIJE IN TEAM
15.000.000.000 MODL Tokens so ustvarjeni za projekt. 15% žetonov je na voljo za javno prodajo, 60% žetonov pa je rezervirano za rudarstvo. 40% sredstev bo porabljenih za razvoj, 30% pa bo porabljenih za trženje. Ekipa, ki dela na platformi, ima izkušnje s tehnologijo rudarjenja kriptokovance in blokiranja.
Zaključek
Prihodnost kriptoaktivnosti je odvisna od računalniških virov in javnega posvojitve. Nova blokovna točka, ki jo je uvedla platforma, je bila dejansko namenjena storitvam v oblaku. Danes z vedno večjim sprejemom mobilnih in elektronskih naprav pogosto ugotavljamo, da večina prostora za shranjevanje ostane brezplačno. In na nek način so poskušali združiti zahtevo obeh strani na platformi.
Menim, da bodo ljudje všeč izdelek in ga kmalu sprejeti le, če je izvedba aplikacije natančna za standard. Videli smo tudi številne ponarejene izdelke na trgu za kripto rudarstvo. Kaj menite o storitvah, ki jih ponuja platforma? Ali ste pripravljeni ponuditi svoj neuporabljen prostor za shranjevanje platformi?
Spletna stran - https://modltoken.io/
Bela knjiga - https://modltoken.io/doc/whitepaper_en.pdf
ANN - https://bitcointalk.org/index.php?topic=4566364.msg42496808#msg42496808
Telegram - https://t.me/module_project



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate