Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

INGOT - izboljšanje finančne sfere!



By  Unknown     8:37 PM    Labels:,,,,,,, 

1.jpg
Dober dan, dragi prijatelji! Danes se bomo pogovarjali o taki smeri kot kripto valutni trgi. Do danes je prišlo do hitrega razvoja vseh kripto valut. In medtem ko digitalne valute še vedno velja za novo tržno nišo. Kako se ne zaviti, vsaka sfera ima svoje prednosti in slabosti, ni niti odvisna od stopnje razvoja in kako dolgo se je rodila. Veliki problem je problematičen prenos iz kriptografske valute v fito, saj je včasih zelo potrebno. Toda na žalost je na tej stopnji razvoja zelo težko in se je treba zateči k kupu posrednikov, kar vodi k povečanju stroškov tega procesa. Tako so se organizacije začele oblikovati na trgu, ki obljubljajo, da bodo pomagale pri tem, zdaj pa je projekt, ki se lahko spoprime z nalogo. Projekt mora rešiti problem tudi s posredniki in hkrati uresničiti največjo preglednost in odprtost te sfere. Želim vam predstaviti projekt, imenovanINGOT . Zdaj vam bom povedal o njem.

O projektu:

INGOT - v osnovi je ta platforma povezovalna povezava kripto valute s fiatnim trgom. Vendar pa ta družba ni novica v tej zadevi. Ekipa že dolgo deluje, in sicer od leta 1993. Hkrati to podjetje zagotavlja velik sektor storitev na finančnem trgu, kar kaže na njegov razvoj in možnost izvajanja te zamisli o projektu. Zaradi tega bo družba odstranila vse možne posrednike s tega področja, kar bo poenostavilo proces zamenjave z ene valute v drugo in hkrati čim bolj varno in pregledno. To se doseže tudi z uporabo tehnologije, kot je blokada. Zahvaljujoč tej tehnologiji so uporabniki lahko prepričani v varnost svojih financ in v največji možni meri preglednosti.
2.jpg
Ta projekt je sestavljen iz več delov, ki jih bomo zdaj obravnavali. Ti delci so šest kosov. Zahvaljujoč njih se uresničuje najprimernejši nabor orodij, kar je potrebno za vsakega trgovca, prav tako pa omogoča zelo priročno izmenjavo med kroglo in kroglo.

Komponente:

1.IC Denarnica je sama po sebi denarnica, s katero lahko shranite svoje finance. Na njej lahko shranite svojo kripto valuto, medtem ko ne morete skrbeti za varnost vaših sredstev. Konec koncev, zahvaljujoč tehnologiji blokiranja, bo na voljo finančno zaščito na več ravneh.
2.IC Exchange - z drugimi besedami, izmenjavo, na kateri lahko vodite trgovanje. Hkrati lahko izmenjujete kripto za različna druga sredstva. Menjava bo vključevala velike kovance, ki imajo povpraševanje na trgu. Poleg tega bodo izmenjave potekale zelo hitro in ne boste vzeli veliko časa.
3.IC Brokerage - oddelek posredniških storitev za uporabnike. Obenem vam bo ta oddelek omogočil vstop na mednarodno raven in vlaganje v različne vrste sredstev, ki so morda na voljo. Zelo ste prijetno in enostavno spremljate trge in vlagate pravočasno. Hkrati ne dobim slabega dobička.
4. Digitalna banka je bančni sistem. Projekt nam obljublja majhne provizije in visoke hitrosti obdelave za vsa plačila. Prav tako lahko upravljate račune, ki jih odprete v tej banki.
5.IC Certifier - tečaji s certifikatom. Po zaključku teh tečajev boste lahko dobili potrdilo o izobraževanju in potek tega usposabljanja.
6.IC ICO Accelerator je asistent, ki vam lahko pomaga organizirati svojo ICO. Poleg tega boste prejeli vse potrebne informacije za izvedbo in vzdrževanje projekta na stopnji ICO.
22.jpg

Zdaj nekaj besed o ICO tega projekta.

Žeton bo imenovan: IC.
Prodaja bo potekala od 1. maja 2018 do 11. avgusta 2018.
Skupaj sproščeni žetoni: 120.000.000 IC žetonov.
Cena na enoto žetona je: 1 IC = 1 $.
Najnižji cilj prodaje je 37.000.000 $.
Največja prodajna cena: 90.000.000 $.
3.png


Najbolj popolne informacije o projektu najdete na spodnjih povezavah

iconmonstr-networking-6-240.png imgonline-com-ua-Resize-7RxYQ7YFrCqp.png iconmonstr-bitcoin-3-240.png iconmonstr-facebook-3-240.png iconmonstr-twitter-3-240.png iconmonstr-telegram-3-240.png



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate