Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

MedChain



By  Unknown     1:35 AM    Labels:,,,,,,, 
Pozdravljeni vsem kripto-navdušencem! Še naprej iščemo zanimive in obetavne projekte. Danes predlagam, da se seznanite s projektom MedChain http://medchain.us/
MedChain ponuja rešitev problema s tehnologijo zaklepanja. Zaradi nizkih transakcijskih stroškov in visoke varnosti, MedChain pretvori račun v MedChain marker (MedChain) in daje uporabniku program zvestobe.
Namen MedChaina
Cilj MedChaina je, da bolnikom zagotovi informacije, izboljša rezultate bolnikov, zmanjša stroške in ponovno pridobi nadzor v rokah bolnikov - dobesedno in figurativno. Rešitve MedChain bodo pomagale dobaviteljem z najmanj individualnimi izkušnjami, rezultati testov ali vsemi laboratoriji, ki zagotavljajo trajno opremo, največjo državno bolnišnico in širitev sodelovanja med sodelujočimi sistemi EMF. Prihranek bo v industriji z optimizacijo pretoka podatkov in uporabniških izkušenj, z zmanjšanjem stroškov BT in zagotavljanjem točnih in točnih informacij za vsakega bolnika.
MedChain izid bolezni pri bolniku in zmanjšanje stroškov zdravstvenega varstva z reševanjem dveh največjih problemov, ki jih elektronskih zdravstvenih zapisov in elektronskih zaščitenih zdravstvenih informacijskih sistemov, s katerimi se soočajo: varstvo podatkov in združljivosti. Pomembno je, in to je super, da veš, da je MedChain trenutno edina ICO, ponuja predloge, ki jih je SID, in HIPAA in BDPR skladnih rešitev za elektronsko zdravstvenih zapisov in elektronskih zaščitenih zdravstvenih informacijskih sistemov
MedChain je platforma, ki uporablja blokade za reševanje težav, povezanih z neposredno škodo uporabnika, in program zvestobe, ki se izvaja z izpolnjevanjem slabih in večjih obveznosti do skupnosti kot posledica preveč programov zvestobe, ki uporabljajo račun. MedChain integrira očala v medchain token (MedChain) in uporabniku daje program zvestobe. Za najnižje stroške z najvišjo stopnjo varnosti. Poleg zanesljivosti in nizkih stroškov transakcije, MedChain s tehnologijo blok-kroga za odpravo posrednika, ponuja uporabnikom in partnerjem rezultat, ki je bolj smiseln.
Vsaka faza uvajanja MedChain bo dodala nove funkcije in zmogljivosti. Faza II, Inventivna veriga za varno medicino (SMDC) bo prejela samo anonimno EMR in še naprej analizirala več milijonov evidenc. Trenutno ni na voljo, ker so podatki o bolnikih blokirani v nekaterih lastniških sistemih. MedChain podpira resnični potencial strojnega učenja in telemedicine, ki blokira omejene nabore podatkov.
Zakaj vlagati v MedChain,
Investirajte v MedChain, saj si prizadevajo za revolucijo, kako se shranjuje, je na voljo in uporablja Emr, kar znatno koristi tako ponudnikom zdravstvenih storitev kot bolnikom.
Sredstva iz te kampanje za množično financiranje bodo uporabljena za trženje, PR-pobuda pa bo povečala ozaveščenost o ponudbah izdelkov MedChain in bo financirala razvoj programske opreme MedChain, blokiranja in pametnih aplikacij.
Trenutno so v testni in razvojni fazi našega oddelka, začeli pa bodo razvijati telefone in spletne aplikacije po zaključku našega kroga financiranja, katerega cilj je bil notranji beta začetek konec leta 2018.
MedChain načrt 

distribucija Boni 
Medchain žeton MedCoin zagotoviti 100.000.000 (100 milijonov), Boni primarno oskrbo s celotnega kapitala 1000000000 (1 milijarde) skozi soglasje algoritem POST / akcijskemu / Por. Pričakuje se 60% plačil vlagateljem v začetnem obdobju razdelitve. Skupni znesek dobav bo sčasoma predstavljajo 90% + skupnega premoženja Token MedCoin.
Podatki o 
označevanju: oznaka: MDX
Cena PreICO: 1 MDX = 0,22 USD Cena: 1 MDX = 0,43 USD
Bounty: na voljo
Platforma: Hyperledger
Sprejem: ETH, BTC, Fiat
Najmanjša naložba: 10.000 USD Soft cap: 3.000.000 USD
Trda kapica: 25.000.000 USD
Država: ZDA
Bela lista / KYC: KYC & Bela lista
Projektna skupina MedChain 
Kontakt 
MedChain: http://medchain.us/


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate