Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

KUBITX - Vem. Pozabi. Pritrdite ga.



By  Unknown     5:26 AM    Labels:,,,,,,, 
Screenshot_198.pngKubetx Qubits je celovita platforma za izmenjavo, ki temelji na naprednih in zmogljivih tehnologijah. Njen cilj, da se osredotoči na nastajajoče trge, je jasno viden v svoji viziji o preprostosti in razpoložljivosti na platformah Exchange. Da bi zadovoljili kubitks ni zavezana le k zagotavljanju najboljše in najbolj raznoliko trg trg za kupce in prodajalce, da je tudi za izobraževanje in spodbujanje sprejetja velikega obsega. "
Število ljudi, ki nimajo bančnih računov v današnjem svetu, v milijardah, in ti ljudje so predvsem na razvijajočih se trgih, kjer je Afrika del. Če lahko rečemo, da so izgubili stik z in dohajajo tradicionalni bančni sistem, tehnologija veriga več v celoti slišala
Zato obstaja komolec za razvoj platforme, ki uteleša pomembne spremembe v transformaciji, ki jih vsi vidimo v verigi. Kulminacija mnogih let industrijskih raziskav in opazovanj, Qubits je zasnovan za najbolj pregledno, pametno, hitro, varno in zanesljivo izmenjavo, ki je na voljo v svetu kripto. Arhitektura naše večjezične platforme vključuje sofisticirane API-je in finančno integracijo, ki bodo zagotovili zahtevnost transakcij brez uporabnikov in zagotovili najvišjo raven učinkovitosti in zmogljivosti, ki bi jo lahko pričakovali pri prvovrstnih sistemih.
Screenshot_199.png
Razvoj tehnologije in digitalni svet sta razvila potrebo po novih digitalnih valutah in ob hkratnem številnih krajih s šibkimi sistemi v odsotnosti močne varnosti pri zaščiti kriptojevih sredstev. Jedro številnih teh zlomov je pomanjkanje zaščite pri pristopih do varnosti in globine ter šibke regulacije. Dejstvo, da se te stvari še naprej ponavljajo, kaže Kubetxu, da platforma Exchange v preteklosti ni ničesar naučila od kršitev.
Toda kubiti so ugotovili, da je kubit zelo resen glede varnosti naše platforme Exchange. Ne samo razvijamo sisteme po meri za največjo varnostno zaščito, temveč tudi na vrh. Naša trenutna pobuda za ozaveščanje o varnosti bo našim uporabnikom omogočila izobraževanje o različnih ranljivostih in načinih preprečevanja goljufij, vdora in groženj, ki lahko vplivajo na njihov račun.
Kubetx Gledanje primeru kubitks zahteval storitev iz najboljših razvijalcev finančne programske opreme z dolgoletnimi izkušnjami in idejni programske opreme dolgoročnih finančnih institucij za NASDAQ OMX, Bank of America, JP Morgan Chase, NASA, Barclays Capital. Skupaj smo ustvarili trdno podlago s posebnimi varnostnimi funkcijami. Prav tako temeljito preverili svoje poslovne procese, da se prepreči pomanjkljivosti, ki bi lahko ogrozila denar naših strank. Naša specializirana operativna skupina ima močno sposobnost odzivanja na varnostne incidente in jih bo še nekaj proaktivne varnostne ukrepe, kot so revizija, lov grožnjo, Pentest, APT modeliranje, itd, da se bo k varovanju okolja.
Glavne značilnosti
 Trgovinske pristojbine bodo plačane z žetonom Qubbit.
 Tok kubitka lahko pretvorite v Fiat Money ali valutne prenose.
 platforme bodo ocenili nove procese za uvrstitev kovancev v manj kot 24 urah.
 da se uporabnikom zagotovi sredstva, se 70% sredstev platforme shrani v skladišče za hladno shranjevanje.
 Stroški za trgovino (0,025%) so 8-krat cenejši od trenutnih borz (okoli 0,2%).
 strokovna ekipa, ki je delala za top Fortune 500 podjetij in eno od "velikih štirih" svetovalnih podjetij.
Screenshot_200.png
Informacije o žetonu
 Ime pripomočka žetona = kubitcoin.
 akronim = kbps.
 Platforma = Ethereum erc20.
 Maks. število žetonov = 500 000 000.
 Sprejemljivo plačilo
 Mekleni pokrov = 10 000.
 Trdi pokrov = 25 000.
Distribucija označevalcev
 Zasebna prodaja = 36%.
 Ustanovitelji in razvojna ekipa = 23%.
 investicijski sklad = 20%.
 ICO = 16%.
 svetovalci in partnerji = 3%.
 Bounty = 2%.
Uporaba sredstev
 likvidnost = 30,0%.
 Tehnologija = 15,0%.
 promocija = 15,0%.
 rezerve = 15,0%.
 operacije = 12,5%.
 Pravno = 7,5%.
 partnerstvo = 5%.
Podrobnosti:
Spletna stran: http://www.kubitx.io
Whitepaper: https://www.kubitx.io/WP.PDF
Anne: https://bitcointalk.org/index.php?Topic=4628365.0
Twitter: https://Twitter.com/kubitx
Facebook: https://www.Facebook.com/kubitx
telegram: https://t.Me/kubitx_official
Za Reddit: https://www.Reddit.com/r/KubitX




Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate