Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

OPP Odpri WIFi Pregled PRoject



By  Unknown     6:29 PM    Labels:,,,,,,, 


Trenutno je internet skoraj glavna hrana, en način nakupa ali naročnine na internetni paket. Toda ne moremo kupiti in naročiti na internet. Za nekatere ljudi, ki se naročijo na internet, kupujejo ali pišejo na internetu pretirano. Podatki torej izgubljajo. Zakaj ga ne bi distribuirali v obliki Wi-Fi za tiste, ki jo potrebujejo brezplačno?

Tukaj vam OPP Open Wi-Fi plača brezplačno Wi-Fi, kako ga dobite? Poglejmo, kaj OPP Open Wifi je.

Kaj je OPP Open Wifi?
OPP Open WiFi je storitev, ki temelji na skupnosti, z namenom izgradnje globalnega omrežja brezžičnega omrežja Wi-Fi, brezplačnega, odprtega in nagrajevanja za vse sodelujoče v sistemu OPP Open WiFi. OPP OPP namerava v naslednjih štirih letih zaposliti vsaj 25 milijonov ljudi, da se pridruži OPP Open WiFi WiFi skupnosti. Torej, OPP Open WiFi in že lahko zgradite WiFi hotspot terdesentarlisasi brezplačno, odprto, kar bo pozitivno vplivalo na življenje več sto milijonov ljudi na svetu.



Kako OPP Open Wifi deluje?
Gostitelji OPP Open WiFi Hotspot uporabniki, ki kupujejo ali pišejo na internetni telefon ali WiFi v svojih domovih ali pisarnah in se širijo v obliki WiFi točk. Če želite postati gostitelj, se morate prijaviti na spletu, nato pa prenesti mobilno aplikacijo ali domači / poslovni usmerjevalnik s spletne strani OPP Open WiFi. 100.000 prvih prog bo brezplačno. Potem lahko določite, kako boste donirali svojo internetno kvoto, aplikacija bo v telefonu omogočila funkcijo OPP Open WiFi, in potem omogočite omrežju "WIFI OPOP OPP", ki ga bodo videli drugi uporabniki, ki želijo dostopati do interneta brezplačno.


Kakšne so koristi za vas kot gostitelja?
Gostitelj potrebuje le aktiviranje vroče točke za 1 uro za plačilo. Open WiFi OPP bo plačal za vsako napravo, ki se uporablja kot gostitelj. Open WiFi OPP vam bo poskušal plačati dovolj denarja za plačilo pristojbin za internetne kvote in stroškov nakupa telefona.
Če želite več, lahko preberete tudi posebne oglase sponzorjev. Določite lahko število sporočil, ki jih želite prebrati v enem dnevu, in plačate odprto WiFi OPP za vsako sporočilo, ki ga berete. Obstajajo tudi referenčni programi, ki jih lahko uporabite za pridobitev dodatnega dohodka.


Kakšen je plačilni sistem?
Odprt WiFI OPP bo članom svoje skupnosti plačal z žetoni OPP, 1 OPP Tokens = 0,40 USD.
Plačila in račune se upravljajo s pametnimi naročili in blokirami, ki lahko delujejo samostojno. Vsakič, ko delite internetne podatke, si oglejte poročila o napakah itd., Pridobite dodatni žeton PPP v svojem računu. Več informacij najdete v Beli knjigi OPP Open Wifi na naslovu https://www.oppopenwifi.com/oppwhite20180627.pdf?t=v6

Oseba, ki stoji za OPP Open Wifi
OPP Open WiFi je ekipa, sestavljena iz profesionalnih članov z velikimi ambicijami. Najpomembnejše strokovno znanje skupine Open WiFi OPP je gradnja trženjskih in tehnoloških sistemov, ki služijo strankam. Open WiFi OPP gradi tudi ekipe z zaupanja vrednimi tehniki in komunikatorji, ki razumejo, kako opravljati svoje delo. Ekipa Open WiFi OPP deluje že desetletja. Imajo uspešne izkušnje in imajo težave s svojim podjetjem. Zato imajo močne vezi in vedo, kako delati skupaj maksimalno. Največje delo, ki ga je v zadnjih nekaj letih opravila ekipa Open WiFi OPP, je pomagati malim podjetjem, čeprav sodelujejo tudi s podjetji z znanimi imeni, kot so WH Smith, Samsung, britanska vojska in skupina PLB. Majhna podjetja štejejo za središče gospodarskih in družbenih dejavnosti,

Razpon
 
SKLEPI

Ali je to podjetje dobra naložba za vas? Če verjamete v moč umetne inteligence, ja. OPP Open Wi-Fi razvijalci so prepričani, da bodo lahko dosegli uspeh v tem segmentu. AI bo v prihodnosti verjetno veliko izboljšal, pa tudi stroške tega podjetja in njegovih žetonov.

OPP Open Wifi je lahko dobra dolgoročna naložba za vas, saj je verjetno, da vam bo to podjetje zagotovilo dober donos na naložbo, vendar v prihodnosti. Če imate dovolj potrpljenja, bi bilo lepo vlagati v to podjetje.

Tu so ocene, ki jih dodam k vam, da bi našli informacije in vedeti projekt OPP Odprto WiFi s svojo ekipo trenutno vodi. Če ni nobenega pojasnila o tem članku, ne glede na to, naredil sem vam povezavo, da jo dobite. točne informacije. Informacije in seveda se lahko neposredno povežete s svojim ustanoviteljem ali ekipo na povezavi.

Za več informacij in zapre danes v OPP Odprto WiFi socialnih medijev, naslednja sredstva:

Spletna stran: https://www.oppopenwifi.com
Bela knjiga: https://www.oppopenwifi.com/oppwhite20180627.pdf?t=v6
N- povezava povezava: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4713287
Twitter: https://twitter.com/oppopenwifi
Facebook:https://web.facebook.com/OPPopenWiFi/?_rdc=1&_rdr
Telegram: https://t.me/oppopenwifi



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate