Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

Inbot - inovacije v napotitvenih programih



By  Unknown     7:57 PM    Labels:,,,,,,, 
V današnjem svetu je veliko programov, ki jih lahko dobite in ustvarite dobre oglase za katero koli podjetje. Referenčni program ni nobena izjema. Dejansko je to oblika oglaševanja, ki je zelo zanimiva, kar resnično deluje in lahko izboljša položaj podjetja na trgu na bolje. Vendar je precej težko urediti napotitveni program kompetentno. Vse moramo izračunati in upoštevati vse vidike. Prav tako so napotitveni programi precej dragi, če so narejeni iz nič. In za mala podjetja pogosto ni dobičkonosna za takšne programe, ker so visoke. Zato Inbot razmišlja o ustvarjanju inovativne platforme, ki bo velikim podjetjem pomagala znatno izboljšati svoj položaj na trgu. Danes se bomo pogovorili o tem.

Kaj je ta platforma?

Inbot je inovativna platforma, ki velikim in malim podjetjem omogoča vodenje napotitvenih programov. Inbot bo nepogrešljiva platforma za vsako podjetje in jih vabi, naj izvajajo programe napotitve na preverjene in delujoče algoritme. Podjetje je pripravljeno pomagati v vseh razmerah, povezanih s programom napotitve
  • Nova podjetja želijo vstopiti na trg in s tem dostojno zavzemati dobro mesto.
  • Velika podjetja nameravajo prodati izdelke ali povečati svojo bazo strank.
  • Povprečna družba želi povečati svoj položaj na trgu in povečati število svojih strank.
To je le majhen seznam tega, kar platforma Inbot lahko naredi. Če želite to narediti, morate samo registrirati na platformi in stik z upraviteljem, ki vam bo povedal zaporedje dejanj, ponujajo različne vrste programov ali ga prilagodite za vaše podjetje. Inbot je, da se ne bojim te besede, prihodnosti sodobnega poslovanja.
 

 

Kako deluje platforma?

Inbot Platforma bo uporabila svojo lastno valuto (token), ki bi omogočila uporabniki iz različnih držav, da bi se izognili zmedi v tečaje, prevajanje, in tako naprej. S pomočjo enotne valute bo ta problem rešen tudi. V algoritmu platforme ni nič zapletenega in vsak uporabnik ga lahko zlahka razume. V spodnji sliki, rad bi vam pokazal platformo algoritem, tako da lahko vidite sami v svoji preprostosti.
Tudi platforma Inbot ponuja dividende svojim imetnikom znamk. To bo prineslo veliko dodano vrednost vlagateljem na platformo in poleg tega bo prineslo večje dividende zaradi dejstva, da se bo žeton Inbot še naprej povečeval. Iz tega lahko sklepamo, da so vlaganja v projekte, ki še vedno razvijajo Inbot, donosna naložba za prihodnost.

Prednosti platforme Inbot:

Platforma Inbot je resnično inovativen projekt, ki bo pomagal vsakemu podjetju, od velikih do majhnih. S pomočjo platforme Inbot bo vsaka družba lahko vodila svoj program napotitve in prejela to korist, ne pa porabila veliko denarja, tako da bi jo sami ustvarila. Želim poudariti številne druge prednosti, ki jih ima Inbot:
  1. Ta platforma je decentralizirana in omogoča uporabnikom dostop do interneta kjerkoli na svetu.
  2. Ta platforma temelji na tehnologiji blokiranja, ki omogoča pregledno in iskreno delovanje. Poleg tega ta tehnologija pomeni visoko raven varnosti. Zahvaljujoč temu bodo vsi vaši podatki in žetoni zanesljivi na več ravneh.
  3. Podjetje Inbot ponuja svojo platformo z algoritmi, ki jih je že omenil program za napotitev. To vam omogoča, da prihranite denar, da ustvarite svoj napotitveni program in pridobite več strank in dohodka.
  4. Platforma Inbot obravnava uporabnike in sodelavce. Kot je navedeno zgoraj, bodo vsi imetniki nagrad nagrajeni z njihovimi dividendami, poleg tega pa bodo še vedno imeli koristi od zvišanja cene žetonov.
  5. Platforma bo imela enotno valuto, žeton Inbot. To bo pokrivalo razliko med tečaji, tretjimi strankami, ki zaslužijo denar na borzi in več kot takšne težave. 

Podrobnosti ICO:

  • Imena žetonov: InToken
  • Platform Token: etereum
  • Standardni žeton: ERC20
  • Izdani žeton: 13,000,000,000 InToken
  • Cena žetona: 1 InToken = 0,01 EUR
  • Valuta za nakup žetonov: ETH 
  • Softbank: 3.000.000 EUR
  • Hardcap: 38.000.000 EUR 

Projektna skupina Inbot:

V projektni skupini je bil Inbot le eden vodilnih strokovnjakov, ki je vodil podjetje, da je dosegel prepričljivo zmago. Nekatere od njih si lahko ogledate na spodnji sliki:

Zaključek:

To podjetje je nenehno prispevalo k prihodnosti sodobnega poslovanja. Predstavljajte si, koliko bo svetovno gospodarstvo raslo, če bo vsaka družba naredila več denarja in ima veliko bazo strank. To ne bo koristilo samo podjetnikom, temveč tudi navadnim državljanom, ki živijo na določenih območjih. Inbot nam bo pomagal pri tem. Če želite podpreti to podjetje in prejeti dividendo za shranjevanje žetonov podjetja, lahko to znamko kupite na uradni spletni strani podjetja. Kot ponavadi bom pustil vse reference spodaj. Hvala za pozornost. In ne pozabite, vaša naložba je vaša prihodnost!

Povezava do projekta:





Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate