Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

PAYPERBLOCK - NOVA ERA PROSTORA



By  Unknown     1:49 AM    Labels:,,,,,,, 
PAYPERBLOCK - https://payperblock.com/

Mirni pozdravi vesolja, tokrat bom razpravljal o ICO ali projektu PAYPERBLOCK, hvala, ker si vzamete čas, da preberete ta članek. Sampean Pancen Ngeten (JOSS).
Kakšne težave je rešil projekt?
Spodaj so navedene težave. Povečane poslovne obveznosti: neizkoriščene postavke se poročajo kot obveznosti. Ker je potrebnih manj strank, so obveznosti družbe vse pomembnejše in imajo negativen vpliv na finančno vrednotenje. Program zvestobe z nizko uspešnostjo: to je zaradi nizke porabe vrednosti, podjetje ne more doseči uspešnosti programa zvestobe, kot je bilo pričakovano. nizka produktivnost, kako določiti družbene stroške za stranke in podjetja.
Kompleksnost kontrolnih točk: v povprečju je 29 programov registriranih, drugačnih, zaradi česar je težko preveriti in opozoriti na dejstvo, da se kozarci iztečejo. Ta platforma bo zagotovila koristi. Uporabniki in podjetja lahko uporabljajo platforme. Uporabniki lahko svoje točke natisnejo proti TOKENU OBVEŠČANJEM (PayB) ali si pridobijo točke na prodajnih točkah. Uporabniki dobijo dostop do oglasov prek oglaševalskih kanalov za dostop do oglasov s strani zainteresiranih podjetij.
Payperblock z Google Denarnico vam omogoča upravljanje in integracijo več partnerjev hkrati. Podjetja imajo dostop do več strank, kar vam omogoča hitro prodajo izdelkov na kazalcih. Zamenjava modela plačilne družbe pomaga učinkovito zmanjšati svoje obveznosti. Partnerji lahko z uporabo sredstev za krmo in zaloge spodbujajo večjo lojalnost potencialnim strankam.

Kaj je Payperblock?
Platforma Payperblock povezuje najboljše talente z najbolj obetavnimi blokirnimi projekti, ki ponujajo pregledno in pošteno platformo z najnižjimi možnimi stroški.
Vizija
Utrjujte pot v pametnejšo prihodnost, tako da povežete pravi talent s pravo delovno mesto, tako da je vsak potencialni blok projekt najboljši predpogoj za uspeh. Naš glavni cilj je ponuditi pregledno in pošteno platformo z najnižjimi možnimi stroški. To je zelo enostavno
NAŠA PLATFORMA
Iščete neodvisnega blokatorja, ki je izkušen in izkušen na podlagi vašega novega projekta? Ne glej še naprej. Payperblock je brezplačna platforma za trgovanje, ki deluje globalno za strokovnjake s področja blokov, ki jih podpira Payb Blockchain.
Kakšna je vrednostna vrednost?
Namen tega je, da je neodvisni svet bolj zanesljiv, organiziran in zanesljiv. V PAYETBLOCK se shranjena tržna operacijska struktura zavestno razdeli neodvisno. Eden od glavnih ciljev podjetja je ohraniti vse, kar je pošteno za stranke in samostojne podjetnike.
Določitev PAYB-a
Za pridobitev sredstev za izvedbo poslovnega načrta Payperblock bo uporabljen proces ICO. Pri tem pristopu bodo žetoni razdeljeni kot način dajanja ljudi akcijam v organizaciji. Za komercialne operacije na platformi za prosto trgovino bodo natisnjene skupno 10 milijard ameriških dolarjev obveznic "Payperblock".
POSLOVNA PRODAJA
Začnemo z začetno ponudbo kovancev (ICO), da izda simbol PayPerBlock v javnem bloku. Žetoni se imenujejo PAYB in bodo izdani med pred-ICO in ICO. ICO bo narejena samo na spletni strani Payperblock.com.
Sedanja skupna ponudba je 10 milijard. Naš program za napotitev vam in vašim povezanim podjetjem omogoča, da dobite 5% stopenj PAYB za nakupe ICO.
Difuzija žetonov vseh natisnjenih znakov:
45% bo na voljo javnosti za njihove nakupe.
Za prihodnje razvojne naloge za hladilno hrambo bo namenjenih
25% za razvoj projektov in svetovanje
15% za bonuse in plačilne programe na platformi Payperblock

Časovni načrt

Pregled in analiziranje ICO Payperblock Nato boste prebrali naše preglede in objektivne ocene.
PAYPERBLOCK je dober program ICO.
Mislim, da je poslovanje precej fantastično. Redno privlači ljudi.
Izkušeno in usposobljeno sodelovanje je težko doseči.
Lahko gradimo sposobnost doseganja ciljev.
Mlade, motivirane in podprte ekipe, ki imajo prejšnje izkušnje s sodelovanjem.
Čelade so realistične in privlačne za vlagatelje
. Načrt se zdi realističen in ga je mogoče doseči z upoštevanjem ciljev financiranja in velikosti ekipe.
Majhna družbena medijska skupnost med pregledom. Upamo, da se bodo te številke znatno povečale v skladu z razvojem projekta.
Na Googlu ni nobenih komentarjev o ekoloških iskanjih. Ta ekipa je namenila 10% tržnih virov, zato upamo, da boste spremenili svetovalno ekipo. Če želite več informacij o Payperblock, obiščite to povezavo.
Ekipa: https://payperblock.com/#team
Prodaja žetonov: https://payperblock.com/#token-sale
Več informacij Obiščite povezavo PAYPERBLOCK:
Spletna stran: https://payperblock.com/
Bela knjiga: https://payperblock.com/whitepaper/
ANN Tema: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4686095
Twitter: https://twitter.com/ payperblock
Facebook: https://www.facebook.com/Payperblock-821176318089462/
Telegram: https://t.me/joinchat/IZbKTlFWa0v9Oph89EK9cA



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate