Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

PAYPERBLOCK | NOVA ERA FREELANCING POWER BLOCKCHAIN



By  Unknown     1:50 AM    Labels:,,,,,,, 
Payperblock
 

UVOD

Samozadostne decentralizirane bratovščine je prav tako mogoče videti kot dodaten korak naprej v starostnem postopku institucionalnega napredka, vendar so čudežno novice, ki so še vedno raziskovalne in potrebo po programiranju. Skozi in skozi, to je postopek, ki nas je od konigregacije temeljito temeljil na natančnih lastnostih Ocenjevanja njihovih pionirjev v različnih izravnanih strukturah za napredne birokratske bratovščine, da bi postavili gospodarstvo sedanjosti, kjer smo preuredili v pol- kroženje bratovščin, v katerem se nadzorne faze in načela organizacij seveda izvajajo s kodo PC. sodobnosti so trenutno del in del poslovne sodbe vključeni pod nadzorom posameznikov in transportirane mehanizirane faze. Inovacije Blockchain daje priložnost, da decentralizirajo preglede Te neodvisne faze z izgradnjo temeljito prenesenih okvirov iz komercialnega centra brez zahteve po akutirani bratovščini, da nadzorujejo fazo. S to inovacijo lahko zdaj naredimo prenovljen Job močan trgovski center v skupnem obsegu, to pa je nekaj, za kar nismo imeli za to prihod prihodnosti inovacij v skupini. DAM (Autonomous Decentralized Emporium) je družba, ki jo upravljajo pravila / smernice in kodirana v ostrih pogodbah in deluje na blokchain tehnologiji. zdaj lahko naredimo prenovljeno Job močan trgovski center v skupnem obsegu, to je nekaj, za kar nismo imeli za to, da je prišlo do inovacij v blok-verigi. DAM (Autonomous Decentralized Emporium) je družba, ki jo upravljajo pravila / smernice in kodirana v ostrih pogodbah in deluje na blokchain tehnologiji. zdaj lahko naredimo prenovljeno Job močan trgovski center v skupnem obsegu, to je nekaj, za kar nismo imeli za to, da je prišlo do inovacij v blok-verigi. DAM (Autonomous Decentralized Emporium) je družba, ki jo upravljajo pravila / smernice in kodirana v ostrih pogodbah in deluje na blokchain tehnologiji.
Payb se bo napolnil kot decentraliziran napredno orodje, ki je odprta blokovna inovacija, ki se uporablja za skupne pogodbe. Decentralna samoupravna tržnica v bistvu dobi sistem zapletenega navdušenja, ki ustreza številnim načelom, ki neposredno pomagajo dejavnostim srečanja posameznikov in njihovih.
 
 

Kaj je Payper Block?

PAYPERBLOCK je decentralizirana platforma, ki zunanjim podjetjem zagotavlja fazo, ki je razumna, decentralizirana, enostavna in ima nižjo stroškovno strukturo kot večina različnih stopenj. Z velikostjo dejavnosti zunanjega izvajanja tako velikih vzorcev, mora biti tudi podvajanje, ki je podvrženo Payperblocku, dokazano monetno izvedljivo in donosno donosno, če bo dohodek, ki ga bo spodbudil, velikega števila. Interes med svetovalci in kupci za fazo Payperblock bi morali biti vidno organizirani zaradi svoje naloge za nadaljnje prevažanje, s čimer bi znižali udobje, zaradi česar je Payperblock iz številnih vidikov boljši od številnih najboljših faz zunanjega izvajanja danes ob pošiljanju Payperblock.
 
Payperblock To je faza, da se kvadratki uporabljajo za odkrivanje dilem, povezanih z vašo škodo uporabnikom, in pasovni program, ki ga posodobi grozno in povečano tveganje za organizacijo zaradi uporabe nezdružljive količine programov trajnosti. Payperblock integrira v Payperblock TOKEN cilje SALE - (PayB) in vpliva na trdnost, da bo program dostopen uporabnikom. Za najbolj varčen z največjo varnostjo. V Commixu za zanesljivost in nizke stroške izmenjave, Payperblock kvadrat s prenosom inovacij, da opusti gredo, principali in sostorilci z rezultatom, ki obljublja veliko dobrega.
 

Naša vizija

Voditi pot za pametnejšo prihodnost, tako da povežete desne talente s pravimi delovnimi mesti, tako da je vsak potencialni projekt blokiranja najboljši predpogoj za uspeh.
 
Naš cilj številka ena je ponuditi pregledno in pošteno platformo z najnižjimi možnimi stroški.
Tako preprosto je.
 
 
 

Naša platforma

Iščete usposobljene in izkušene strokovnjake, ki temeljijo na prostem, za vaš novi projekt? Ne glej več. Payperblock deluje na globalni ravni s freelancer platformo za strokovnjake, ki jih poganja Payb Blockchain.
 
 

Platforma imajo naslednje funkcije

Nizke pristojbine

Pristojbina, ki jo vse stranke plačajo na platformi Payperblock, je provizija v višini 1%, če plačujejo z uporabo PAYB in 2%, če se plačila izvršijo z uporabo Bitcoin.
 

Transparenten potek dela

Platforma upa, da bo uvedla preglednost v freelancing industriji. Spremljanje je v realnem času, kar omogoča preglednost in hitro reševanje sporov.
 

Odločanje v Skupnosti

Naročniki in samostojni podjetniki imajo dostop do distribuiranega postopka reševanja sporov. Skupnost sprejema pravične in demokratične odločitve.
 

Decentralizirani organ

Osrednji organ ne odloči o pravilih in politikah družbe, vse odločitve pa se sprejemajo s postopkom glasovanja med vsemi imetniki žetonov, ki jih sestavljajo velika in raznolika skupina ljudi.
 

Zajamčeno plačilo

Platforma sprejme odločen proces, ki strankam na platformi zagotavlja vedno plačila. Za vsako plačilo je dogovorjeni znesek zamrznjen na račun Ethereum stranke in ga sprosti samostojnemu podjetniku, ko zaključi projekt. V primeru kakršnega koli spora, razni nosilci žetonov, ki dajo pošteno in pravično odločitev, jih rešijo.
 

Postopek izločanja spora

Platforma bo vzpostavila proces, ki bo omejeval nastanek sporov. Določen bo robusten sistem upravljanja in obe strani lahko uporabita sistem za spremljanje trdnega poteka dela, ki bo privedel do uspešnih projektov.
 

ICO distribucija

Za platformo za poslovanje s freelancing podjetji je preteženih 10 milijard žetonov Payperblock. 45% vseh kovani kovanci bodo na voljo javnosti, 25% žetonov bo rezerviranih za nadaljnji razvoj hladilnic, 15% za razvojno skupino in svetovalce za projekte, preostalih 15% za program premije in bonusne določbe na platformi Payperblock. Valute, sprejete na platformi Payperblock in za nakup žetonov Payperblock vključujejo ETH, BTC in LTC. Menjalni tečaji za žetone PayPerblock so določeni en dan pred začetkom ICO.

Prodaja žetonov

Ponujamo začetno ponudbo kovancev (ICO) za izdajanje žetonov PayPerBlock na javnih blokih. Žeton se imenuje PAYB in bo izdan med pred-ICO in ICO. ICO bo potekal samo na spletni strani Payperblock.com.
 
Celotna dobava žetona je 10 milijard dolarjev. Naš program za napotitev vam in vašemu partnerju omogoča, da dobite 5% v žetonih PAYB vsakega nakupa ICO.
 
SoftCap: 1 milijon dolarjev
HardCap: 5 milijonov dolarjev
 
PRE-ICO BONUS:
- 10% bonusa
- Bonus Zakasnitev: 3-6 mesecev
 
ICO BONUS:
- prvi teden 5%
- drugi dan 3%
- tretji teden 2%
- Bonus Zakasnitev: 2-3 mesece
 
 
Sistemski pristop za PAYPERBLOCK je zasnovan tako, da deluje na način, ki je praktičen, futurističen in samoregulativen. Odločitev in pristojnosti oblikovanja politike znotraj platforme za prosto gibanje bodo ostali z veliko skupino imetnikov žetonov. Namesto da se odločijo za eno samo skupino organov v strukturi podjetja. Pri tem pristopu se pravičnost pri odločitvah in sistemih za reševanje sporov bistveno poveča za uporabnike platforme za prosto gibanje.
 
PAYPERBLOCK priznava, da uspeh v poslovanju temelji na brezpogojni zavezanosti in se osredotoča na preoblikovanje poslovnih ciljev v tržno realnost. Pojdi za to!

Časovni načrt

 
 

Za več informacij

Ann Tema  | Spletna stran  | Whitepaper  | Twitter  | Facebook  | Telegram


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate