Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

DealJoy - Global Cashback, osredotoča na zaupnost



By  Unknown     2:15 AM    Labels:,,,,,,, 

tGY_QX6JZXE.jpg

Ste kdaj kupovali na spletu? Ali ste na kateri koli točki dobili denar nazaj iz spletnega nakupovanja ?. Vsi posamezniki, ki kupujejo na spletu, počutijo zmedeni s svojim nakupovanjem, vendar jim ni na voljo denarnih denarnih nagrad ali spletno trgovino. Vsi bi morali dobiti denar nazaj, ko grejo na spletu, kljub dejstvu, da malo še številne spletne trgovine ne dajejo denar nazaj, kljub dejstvu, da resnično iščemo po denarju. Uplifting novice za vas, zdaj imate Dealjoy fazi, ki daje cashback kupcem. Dealjoy daje crypto cashback, natančno DEAL token.

image.png

Dealjoy faza deluje med strankami in prodajalci. Ko kupci nadaljujejo s spletnimi trgovinami prek Dealjoy-ove faze. Kupci bodo z nakupom dobili denarno povračilo, poleg tega pa tudi zunanji sodelavci ne dodajajo nobenih osebnih podatkov. Stopnja Dealjoy uporablja inovacije blokov in ERC-20 standardne žetone, DEAL. Cashback bo dala vsaka stran, in sicer brez omejitve osnovnega obroka. Dealjoy bo dal DEAL cashback žetone tako, da kupuje od oddajnikov po odhodu na oder, beta odpošiljanje rezervira za Q4 2018.
Stopnja Dealjoy prav tako kupcem ponudi denarno nakazilo, ko kupci kupujejo v spletnih trgovinah, ki jih podpira faza Dealjoy, kot je prikazano na naslednji način;

1_vMFGJVQ5YqkDOloBOUJmQQ.png

Kako deluje Dealjoy

Dealjoy deluje med strankami in odjemalci Ko kupec odide v spletno trgovino prek Dealjoy faze, kot je slika pod:

prenesi (2) .png

O Token Deal

Za vse tiste, ki imajo zdaj DEAL Token, ga lahko uporabite za usklajeno nakupovanje na DealShop ali ga povlecite v svojo zunanjo denarnico. Praviloma se DEAL Token v odjemalcu približuje domači denarnici na stopnji Dealjoy. Dealjoy usmerja stopnjo denarnega nadomestila v luči stroškov nakupa fiat, stalne informacije o vrednosti iz zunanjetrgovinskega poslovanja in bo uporabljen za odločanje o resničnem merilu žetonov, ki se plačajo strankam v določenih okoliščinah.
Žeton DEAL je vrsta standardnega žetona ERC20, ki je povezana z organizacijo Ethereum. Stojnica Dealjoy namerno izbere ERC-20 za svoje široko razporeditev, hitro izmenjavo in lažje kupčije. Uporaba standarda ERC20 omogoča, da žeton DEAL doseže visok sprejem med zunanjo in trgovsko mrežo.

TOKEN PRODAJA

Dealjoy platforma ima tri faze v prodajni žetoni PRODAJA: zasebna prodaja, predprodaja in glavna prodaja. Javno predprodajo poteka konec leta 2018 na datum objave. Glavna prodajna prodaja bo izvedena po predhodni prodaji in bo trajala največ 4 tedne (28 dni). Dealjoy stranke pravijo, da mora vse znake prispevati Ethereum (ETH). Največja ponudba žetonov je 1.400.000.000, po najvišji meji pa ne bo več žetonov. Če bodo vsi neprodani žetoni ob koncu obdobja, bo prodaja trajal trajno.

Podrobnosti o prodaji žetonov

Oznaka žetona: DEAL
Največja skupna ponudba: 1,400,000,000 DEAL
Token standard: ERC20
Začetni tečaj: 1 ETH = 40 000 DEAL
Toks na prodaj: 980 000 000 DEAL (70%)
Mehka kapa: 1
700 000 $ Trda kapica: 8 400 000 $

Razporeditev žetonov

70% Zasebna / javna prodaja
10% Rezerva podjetja
10% Ekipa
5% Strateški svetovalci
5% Marketing

prenesi (1) .png


download.png


Dala bom svoj zaključek o Dealjoy-u, ki bo olajšal novice za spletne stranke v primeru, da bodo razumeli priročnik podjetja Roadjoy. V moji državi vedno večje število posameznikov kupuje po spletu, in verjamem, da je presenetljivo, da kupujete predmete na spletu in dobite denar v denarju z digitalnim denarjem. Verjamem, da se boste udeležili v DEAL ICO ob upoštevanju dejstva, da preprosto domnevate, da nakupujete na spletu, bolj ko kupujete, več denarja, ki ga dobite.
Na priložnosti, ki jo potrebujete za več informacij o korakih Dealjoy, Dealjoy Tim in Token Sale, si oglejte Whitepaper ali obiščite povezave pod njim.

Podrobnosti Informacije



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate