Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

Crypto Souk - izmenjava kriptokultnosti za Bližnji vzhod.



By  Unknown     7:34 AM    Labels:,,,,,,, 

Trg kriptojevega menjalnega tečaja narašča po izjemno visokih stopnjah. Trenutno deluje več deset velikih in malih kripto izmenjalnih tal, ki služijo potrebam milijonov ljudi. Vsaka izmenjalna tla ima svoje prednosti, vendar ne vedno, tehnološka moč prinaša tudi prednosti. Razumevanje vaših strank bo prineslo velike prednosti. Bližnji vzhod je posebna dežela, s kulturo, ki je ne morete najti nikjer drugje na zemlji. Kulturne posebnosti prinašajo številne izzive, vendar prinašajo številne priložnosti, da ljudje razumejo, da kultura s kriptokovratnim trgom ni prav tako izjema. Crypto Souk platforma je bila rojena, Crypto Souk je digitalna izmenjava sredstev naslednje generacije za trgovce na vseh ravneh znanja, s ciljem, da bi trgovanje z digitalno valuto dostopno vsem.
Crypto Souk se zaveda, da je to pravi čas za osredotočeno izmenjavo kriptokultnosti na Bližnjem vzhodu in v arabskem jeziku. Na Bližnjem vzhodu obstajajo tako večji trgovci kot tudi vlagatelji, ki pričakujejo višjo raven storitev za stranke. Namesto tega želijo sodelovati s trgovinskimi platformami, ki imajo visoko strokovno znanje in izkušnje, so lokalne v regiji in govorijo svoj jezik, tako da lahko sodelujejo na trgu kripto valut. Tehnologija CyptoSouk je usmerjena v enostavnost, visoko varnost in zanesljivost za podporo bogate palete funkcij:
- Native Charting
- Napredni API-ji za dostop ali zagotavljanje likvidnosti drugim
- večje sposobnosti integracije za KYC / AML, bančne / PSP
- Možnosti naročila 20+, vključno, vendar ne omejeno na; FILL ali KILL, IOC, STOP, LIMIT itd.
- Interoperabilnost s tradicionalno in DLT infrastrukturo
- Institutional Grade Security je kombiniral sisteme za hladno / toplo / vročo denarnico
- Enterprise matching motor z zmogljivostjo izvršitve 1 milijona transakcij
- več trgovskih ogledov: več pogledov, vključno s cenovno diagramom, diagramom globine, naročilnico in nedavno trgovino
- Veliko kazalcev: 58 razpoložljivih kazalnikov, vključno z linearnimi regresijskimi krivuljami, gibljivimi povprečji in oscilatorji
- Custom Trendlines: Zmožnost risanja po meri linij, pitchforks in še več, ki se gibljejo s tabelo
- Interaktivni uporabniški vmesnik: Zmožnost prilagajanja barve in sloga palic, meja, sten, cenovnih linij, ozadij in mrež

S temi funkcijami vam CryptoSouk omogoča več uporabnosti za stranke, kot so:

Vrh linije trgovanja UI: CryptoSouk je premier trgovanje in finančne tehnologije podjetja. CryptoSouk, namenjen trgovanju z digitalnimi valutami, je dostopen, hiter in popolnoma varen.
- Trade Major Digital ali Fiat Currency: CryptoSouk ponuja vse glavne digitalne in fiat valutne pare, ki jih imate radi trgovati.
Naročilnica: Zmogljive posodobitve knjige v živo v realnem času in prikazujejo naročila za nakup in prodajo z izračunom žive širitve, tako da lahko vedno zaklenete v najnižjih razponih in dobite najboljšo ponudbo. Razpoložljive vrste naročil za redne in bančne transakcije vključujejo trg, omejitev, zaustavitev in še šest.
- Sledenje trgovanju: platforma vključuje integrirano zmožnost shranjevanja trenutnega pogleda grafikona na jpeg, orodja za merjenje območja po meri za iskanje trajanja, ustvarjanje več poročil po meri, vključno s trgovsko dejavnostjo, transakcijsko dejavnostjo in zakladno dejavnostjo. Platforma prav tako posnema in varnostno kopira vse podatke o izmenjavi v realnem času, tako da so vaše trgovine in uporabniški podatki vedno varni.

Za tem projektom je veliko izkušenih ljudi:


Časovni načrt


Informacije ICO



Če se zanima za ta projekt, lahko izvedete več o projektu:
Spletna stran: https://cryptosouk.exchange/
Bela knjiga: https://cryptosouk.io/user/themes/custom-theme/pdf/en/whitepaper.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/CryptoSouk.io
Twitter: https://twitter.com/CryptoSouk
Telegram: https://t.me/cryptosouk_community_en



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate