Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

CyberFM & Mainstream za podzemlje (MFTU)



By  Unknown     11:49 PM    Labels:,,,,,,, 


O podjetju CyberFM
Podjetje CyberFM je bilo ustanovljeno 11. oktobra 2007 v ameriški radijski postaji, kjer lahko poslušate glasbo kjerkoli na svetu in imajo programe, ki razpravljajo o športnih in komedijskih prireditvah. Trenutno nameravajo vstopiti v svet kripto, kjer zagotavljajo brezplačne žetone CYFM in MFTU, ker kršijo zakon, da ima ICO v tej državi. CYFM in MFTU imajo različne primere uporabe. Za več informacij si lahko ogledate spletno stran https://mftu.net/site/cyfm/  .
Postaja CYBERFM bo imela tudi prihodnje programe, ki bodo razpravljali o kriptocurrency in kjer bo ta program ICO lahko oglaševal in lahko kot plačilo uporabijo žeton CYFM.
Za poslušalce glasbe: to je kraj za poslušalce, ki dostopajo do glasbe, ki običajno ni na voljo v "Mainstream". VSE neposredno in vsi se lahko slišijo! V preteklem tednu sem na vrhu spletnega brskalnika shranil praktičen kazalec, tako da lahko enostavno povežem in vidim, da delam. Imajo 5 kanalov glasbenega žanra v svojem skladišču, ki jih lahko uživajo ljubitelji glasbe in njih. Različna glasba: Xtreme Free4All, CyberFM Country, Radio Rock, Streetz, The Cross.
Tu lahko prenesete aplikacijo Smartphone Smartphone Smartphone. Trenutno se še vedno vozi v več mednarodnih trgovinah Apple. Poskušal sem ga v trgovinah v Novi Zelandiji ali Avstraliji. V pogovoru z enim od ustanoviteljev, JTylee @ HottWeelz o CyberFM sporih, sem rekel, da je bil implementiran in ga je obdelal Apple (v času verbalne). Na voljo bo zunaj Združenih držav v bližnji prihodnosti. Uporabniki Android ne potrebujejo skrbi - deluje povsod.
Utility Tokens!
Ustvarili smo odprtokodni plačilni model s spletnimi plačili z informacijami, ki so jih pregledali sodelavci po vsem svetu prek porazdeljenega sistema knjig. Ekosistem Double Token se imenuje žeton CyberFM "CYFM" in se imenuje žeton "MFTU" za "Mainstream For The Underground."
CYFM žetoni predstavljajo kriptografske valutne forme, ki so v skladu s pravili za umetnike, ki so trenutno registrirani pri lokalnih predstavnikih. Kot je navedeno zgoraj ali na primer SOCAN v Kanadi.
MFTU Tokens so podobni, vendar predstavljajo resnično digitalno, pošteno, pravno in kriptografsko organizacijo za pravice do neodvisnih umetnikov. Zaščitite svoje pravice in plačila po vsem svetu!
Oba žetona za uporabnost sta ERC20 sredstva, ki so navedena na blokatorju ETH, ki se uporabljajo za ustvarjanje tega univerzalnega plačilnega sistema, ki omogoča, da se licenčnine zbirajo za vse predstave, v vsakem trenutku po vsej državi! Na začetku bodo uporabljeni žetoni MFTU in CYFM za dokončanje plačil za plačila za članstvo v spletnem radiu, kredite za nakupe v aplikaciji in pristojbine za registracijo.
Za podrobnejše informacije lahko obiščete:
Spletna stran:  https://www.cyber-fm.com


#CyberFM #Investment #Cryptocurrency #DistributedLedger#RadioOnline #CYFM


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate