Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

CoTrader



By  Unknown     8:19 AM    Labels:,,,,,,, 
Dobrodošli dragi prijatelji. Danes vas želim predstaviti zanimivemu projektu. Morda je to že bilo že veliko povedano, toda to je najhitrejši način, da ustvarite pomemben kapital po statističnih podatkih. Veliko število ljubiteljev kriptokutnosti upa, da bodo na trgih dosegle velike dobičke. Vendar pa je večinoma težko doseči znaten uspeh pri vlaganju v kriptografske trge. Da bi bilo to še težje, je naloga raziskav in analiz trajalo veliko časa za vlaganje, z vedno spreminjajočimi kripto trgov pa postane praktično nemogoče. Na srečo, tukaj CoTrader ponuja rešitev za tiste, ki želijo vlagati v kriptografskih trgih. Tako lahko trgovec pomaga kripto vlagateljem, da samodejno trgujejo in upravljajo sredstva.
Kaj je CoTrader?
Cilj CoTraderja je postati vodilni igralni in trgovski trg za kripto premoženje, ki bo demokratiziralo in decentraliziralo industrijo investicijskih skladov. Z naraščajočim zanimanjem za blokchain in kriptocurrency, CoTrader skuša obravnavati zapletenost naložb v kriptanalistične, ICO in licenzirovanie sredstev.
Platforma že podpira CoTrader MVP, ki podpira terminske pogodbe ICO in kriptografske funkcije v živih in omrežnih verigah testnih omrežij. Poleg tega bo CoTrader poskušal spodbujati trgovanje z nedekteniziranimi sredstvi, tako da jih bo mogoče tržiti s tokenizacijo. Ta sredstva vključujejo zaloge, opcije in izvedene finančne instrumente.
Trg vrednostnih papirjev CoTrader Blockchain
Upravljavci skladov Smart Funds-Fund imajo priložnost dokazati donosnost naložb in trgovanje za vlagatelja. Pametni skladi podpirajo trgovino na podlagi ICO, kot so popusti pri skupinskih nakupih, prodajah in globalnem KYC ICO. 
Protokol CoTrader. CoTrader za dokazovanje donosnosti upravljavca sklada izvaja Protokol o zasebnosti, ki poenostavlja informacije o dokazih nič in klice. 
CoTrader DEX - decentralizirana borza omogoča trgovanje z kriptocurrentnimi sredstvi in ​​sredstvi preko njihove tokenizacije. 
Koristi CoTraderja
Delovni koncept. Platforma MVP CoTrader že deluje na testnem omrežju in ji daje legitimnost, preden postane uradna ICO 
Možnost odkupa bo pripomogla k povečanju stroškov žetonov COT. V vsakem trgovinskem ciklu bo CoTrader zažgal polovico števcev in ostalo v DAO 
. Protokol pametnega sklada CoTrader bo deloval z več podpornimi verigami blokov, kot so Ethereum, NEO, WanChain, med drugim 
CoTrader, ki razmišlja tudi o ustvarjanju lastnega distribuiranega protokola v varnih nastavitvah 
CoTrader podpira mobilne naprave, ki trgovcem omogočajo, da sodelujejo pri naložbah na cesti. 
Uporabnikom CoTrader je dana možnost, da vlagajo v kripto trgovanje in uporabijo simbolizirana opredmetena sredstva
Podrobnosti ICO
Pred-ICO se začne 30.05.2018 leto in konča 29.06.2018 leto.
Crowdsale se začne 30.07.2018 do 28.08.2018
Ticker - 
Platforma COT Pristopi za etere 
- ETH 
Cena - 1 COT = 0.00071 ETH 
Prodajna cena za Crowd-1 COT = $ 0.0005 
Dobava žetonov je 100 milijard COT 
Dobava Prodaja - 40 milijard COT 
Trda kapica od 10 milijonov USD za 28 milijard žetonov 
Soft cap - 
Načrt diseminacije
TGE - 28% 
Trženje (zaračunano 4 leta) - 20% 
JV in operacije (4 leta) - 18% 
Ekipa, svetovalci in delničarji (4 leta) - 18% 
Razvoj - 16%
In kot ponavadi so imena ustvarjalcev tega projekta, ki so dajo svojo dušo v njihovo ustvarjanje.
Zaključek CoTrader
CoTrader ponuja odličen začetek za novinskega kripto navdušence, ki želi pridobiti oporo na trgu. Omogočanje uporabniku, da sodeluje v več virtualnih in stvarnih sredstvih, je trgovanje s premoženjem edinstveno in dodaja legitimnosti. Na splošno je CoTrader razburljiv koncept z dobro analizo konkurentov. Vendar pa še vedno obstajajo področja, kot so tržna analiza, razvojna skupina in poslovni načrti, ki jih je treba izboljšati, da bi zagotovili izpolnjevanje pričakovanj.


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate