Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

ALIGATOCOIN - Razvijte pravo tehnologijo, logistiko in zakonodajne rešitve



By  Unknown     8:43 AM    Labels:,,,,,,, 
Image result for aligatocoin

Pozdravljeni vsi, v tem novem delovnem mestu želim predstaviti projekt AligatoCoin, in za več podrobnosti, pojdimo na naslednjo razpravo: 

O ALIGATOKOIN 

Trg elektronskih trgov na Poljskem in v svetu raste z vrtoglavim tempom. Zelo hitro, absorbira nove tehnologije, da olajša življenje vsem, ki uporabljajo platforme e-trgovine. Vendar pa ta nekaj podjetij, ki so vodilni na svetovnem trgu, prepogosto uvajajo zahtevane izboljšave ali sploh ne. Na Aligatu mislimo, da je to mogoče storiti bolje.

Ustanovitev platforme Aligato 2.0 na vrhu blokatorja bo zagotovila varnost, stabilnost in preglednost na ravni, ki jo doslej ni bilo mogoče doseči. Plačilni sistem Pay via Eye, ki deluje prek običajnih kamer v pametnih telefonih ali računalnikih, bo še dodatno okrepil varnost kupcev. Umetna inteligenca bo olajšala nakupovanje, iskanje elementov in kakršno koli interakcijo s platformo. Avtonomni dostavni letali avtomatizirajo končno stopnjo dostave izdelka kupcu, celoten sistem pa bo temeljil na obstoječi infrastrukturi. 

Njegova uvedba torej ne bo dolgoročna.
Vizija, ki je tukaj postavljena, ni daljna prihodnost. Skupina Aligato je v procesu razvoja ustreznih tehnoloških, logističnih in zakonodajnih rešitev. Nekateri deli so že patentirani. 

IZVAJANJE UMETNIH RAZISKOVANJA 
Izvajanje umetne inteligence, ki se globoko uči, nam bo omogočilo, da zagotovimo udobje uporabnika in maksimalne prihranke časa. 

Sistem bo olajšal postopek prodaje in postopek nakupa. Spomnil se bo želja strank in prilagodil ponudbe svojim potrebam. Prav tako bo koristno pri objavljanju prodajnih ponudb in dražb: če vnesete nekaj osnovnih parametrov, vam bo predlagal, kako optimizirati ponudbo in ga prilagoditi, da bo ustrezal vaši popolni viziji. 

INOVATIVNE LOGISTIČNE REŠITVE
Vemo, da je človek v mnogih pogledih življenja in da bo ostal nenadomestljiv. Na nekaterih področjih pa tehnologija doseže rezultate, ki jih ni mogoče doseči za človeške roke in možgane. Verjamemo, da je eno območje velik del logistike: dostava paketov. 

Naša vodilna ideja je ustvariti sistem, ki je sestavljen iz popolnoma avtomatiziranih, neizogibnih dostavnih letil z uporabo inovativnih rešitev v obsegu skladiščne površine, pa tudi z ekološkimi, obnovljivimi viri energije. Koncept je že prisoten na trgu, kar se tiče načrtov, vendar bodo naše patentirane rešitve v kombinaciji z inovativnim pristopom k številnim elementom, v katerih se bomo specializirali, daleč odsevali konkurenco.

Seveda naš cilj zahteva znatne finančne stroške. Verjamemo, da vaša podpora med ICO-om, pa tudi sodelovanje s strateškimi partnerji v industriji, nam bo omogočila čimprejšnjo izvajanje naše globalne vizije, usmerjene v prihodnost. 

TEAM ZA PROFESIONALNO PODPORO 
Aligato ne bo v celoti temeljil na avtomatizaciji in umetni inteligenci. Kjerkoli je človek nenadomestljiv, bo vaše usposobljeno osebje na vaši službi. Želimo, da njegovi člani tekoče rešijo težave uporabnikov. Želimo, da vsak njihov odgovor potrdi uporabnike v prepričanju, da je stranka najpomembnejša na Aligatu. 

Poleg tega vam bo naš sistem vodenja in knjigovodstva pomagal pri vprašanjih, povezanih z davki, računovodstvom, računi in upravljanjem. 

GLOBALIZACIJA
Naš cilj je olajšati življenje ne glede na izvor ali kulturo. Vemo, da bo izboljšanje kakovosti življenja ljudi rezultat naše organske rasti. Zato, ker imamo zaupanje v naše rešitve, se bomo potrudili, da bomo v najkrajšem možnem času dosegli največje število ljudi. Zavedamo se, da bomo za dosego tega cilja potrebovali strateške partnerje in zavezništva, ki temeljijo na skupnem interesu. 

Lahko ste prepričani, da bomo prizadevali za takšne zveze takoj, ko bomo začeli izvajati naše zamisli. Zato upamo, da boste opazili tudi potencial našega projekta in se pripravili podpreti nas in AligatoCoin na samem začetku naše poti. Vzpostavili bomo majhno zavezništvo z vami in v skladu z našimi načeli bomo koristili obema. 

NAŠA MISIJA
Najprej naredite nekaj, nato naredite bolje, nato pa naredite še bolje in hitreje - potem se lahko poklicite poklicno. David Belle 

Misija AligatoCoin: 
biti zaupanja vredna, zanesljiva in profesionalna družba, ki svojim naročnikom ponuja najboljše možne pogoje za sklepanje transakcij o prodaji in nakupu blaga in storitev na spletu. 

Naša poslovna dejavnost najbolj urejajo: 

kakovost, 
kompetence, 
visoki standardi, 
profesionalnost, 
NAŠI CILJI
Strateški cilj AligatoCoin je doseči močan in stabilen položaj na svetovnem trgu e-trgovanja z zagotavljanjem visoko kakovostnih storitev, učinkovitih marketinških ukrepov, razvoja umetne inteligence, ki jih vodijo vrhunske veščine in zmožnosti ekipe. To želimo doseči s pravili, saj so naša etika in moralo eno od naših največjih sredstev. 

Z etičnimi in poslovnimi vzorci, ki jih spremljamo, nas bodo ukrepi, ki smo jih sprejeli, zelo dragoceni in učinkoviti; opisujejo način ravnanja z naročniki, izvajalci in zaposleni ter način izvajanja našega poslanstva. 

NAŠE VREDNOSTI 
Vrednote, ki jih vodijo naše današnje dejavnosti, temeljijo na naslednjih načelih:
ohranjati kakovost za vsako ceno, igrati po poslovnih pravilih in upoštevati zakon, spoštovati zaposlene, strpnost in ne sme biti diskriminacija, visoki standardi pri delu, konkurenca na pošteni igri, skrb za javni interes in varstvo okolja 

. Zgornja načela so naše smernice, ki vodijo k izpolnjevanja našega poslanstva in naših poslovnih ciljev. Tista načela, ki določajo način obravnave kupcev, zaposlenih, poslovnih partnerjev in okolja. 

PRE-ICO IN 


DISTRIBUCIJA DOGODKOV IN DODELITEV SREDSTEV 


ČASOVNEGA 

RAZREDA SKUPŠČINE ICO Q2.2018 
• Priprava tehnične podpore AligatoCoin; 
• Začetek in priprava pred ICO za ICO; 
• Posodobitev nakupovalnega portfelja družbe Aligato. 

Q3.2018
• Začne se delo z aplikacijo AligatoWallet; 
• Začetek postopka izmenjave seznamov AligatoCoin. 

Q4.2018-Q1.2019 
• Začetek razvoja Aligato 2.0 - priprava popolne funkcionalnosti in postavitev nove platforme; 
• Začetek razvoja e-learning platforme. 

Q3.2019 
• Začetek dela na namestitvi in ​​zagonu različice AligatoWallet beta v okviru Aligato 2.0; 
• Začelo se je delo pri ustvarjanju lastnega Blockchain-a; 
• AligatoCoin na izbranih poljskih in tujih kripto izmenjav. 

Q2.2019-Q3.2019 
Peta faza se bo v celoti osredotočila na delo, namenjeno nadaljnjim tehničnim izboljšavam in izvajanju optimizacije in rešitev, ki jih predlaga naša skupnost. 

Q4.2019-Q1.2020
• varstvo patentov na tehnoloških inovacijah projekta; 
• Zagnati zrcalno različico Aligato 2.0 v nacionalnih domenah; 
• Priprava naslednjih 4 jezikovnih različic. 

Q4.2019-Q1.2020 
Lastniški plačilni sistem Pay Pay (PvE), začenši s konceptualnim delom in pregledovanjem že pripravljenih tehnoloških rešitev. 

Q1-Q2.2020 
• Napreden tehnološki razvoj avtonomnega sistema za dostavo z brezpilotnimi letali; 
• izdelava in testiranje alfa verzije 

avtoplaščev Bumblebee Q2-Q3.2020; 
• nadaljnje delo na platformi za dostavo brezvrvičnih dirk 
• testiranje in predstavitev funkcionalnega čebelnjaka; 
• pridobitev potrebnih licenc in dovoljenj. 

Q2-Q3.2021
• Dokončanje del na novem sedežu podjetja Aligato 
• Napredne naloge pri ustvarjanju lastnega obnovljivega vira energije za pogon motorja. 

Več o platformi lahko izvedete ali sodelujete pri prodaji množice prek naslednjih povezav: 

SPLETNA STRAN: https://aligatocoin.io/ 
WHITEPAPER: https://aligatocoin.io/whitepaper/aligatocoin-whitepaper-en.pdf 
FACEBOOK: https://www.facebook.com/aligatocoin.io/ 
TWITTER: https://twitter.com/aligatocoin_io 
TELEGRAM: https://t.me/aligatocoin 


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate