Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me
Payperblock
 

UVOD

Samozadostne decentralizirane bratovščine je prav tako mogoče videti kot dodaten korak naprej v starostnem postopku institucionalnega napredka, vendar so čudežno novice, ki so še vedno raziskovalne in potrebo po programiranju. Skozi in skozi, to je postopek, ki nas je od konigregacije temeljito temeljil na natančnih lastnostih Ocenjevanja njihovih pionirjev v različnih izravnanih strukturah za napredne birokratske bratovščine, da bi postavili gospodarstvo sedanjosti, kjer smo preuredili v pol- kroženje bratovščin, v katerem se nadzorne faze in načela organizacij seveda izvajajo s kodo PC. sodobnosti so trenutno del in del poslovne sodbe vključeni pod nadzorom posameznikov in transportirane mehanizirane faze. Inovacije Blockchain daje priložnost, da decentralizirajo preglede Te neodvisne faze z izgradnjo temeljito prenesenih okvirov iz komercialnega centra brez zahteve po akutirani bratovščini, da nadzorujejo fazo. S to inovacijo lahko zdaj naredimo prenovljen Job močan trgovski center v skupnem obsegu, to pa je nekaj, za kar nismo imeli za to prihod prihodnosti inovacij v skupini. DAM (Autonomous Decentralized Emporium) je družba, ki jo upravljajo pravila / smernice in kodirana v ostrih pogodbah in deluje na blokchain tehnologiji. zdaj lahko naredimo prenovljeno Job močan trgovski center v skupnem obsegu, to je nekaj, za kar nismo imeli za to, da je prišlo do inovacij v blok-verigi. DAM (Autonomous Decentralized Emporium) je družba, ki jo upravljajo pravila / smernice in kodirana v ostrih pogodbah in deluje na blokchain tehnologiji. zdaj lahko naredimo prenovljeno Job močan trgovski center v skupnem obsegu, to je nekaj, za kar nismo imeli za to, da je prišlo do inovacij v blok-verigi. DAM (Autonomous Decentralized Emporium) je družba, ki jo upravljajo pravila / smernice in kodirana v ostrih pogodbah in deluje na blokchain tehnologiji.
Payb se bo napolnil kot decentraliziran napredno orodje, ki je odprta blokovna inovacija, ki se uporablja za skupne pogodbe. Decentralna samoupravna tržnica v bistvu dobi sistem zapletenega navdušenja, ki ustreza številnim načelom, ki neposredno pomagajo dejavnostim srečanja posameznikov in njihovih.
 
 

Kaj je Payper Block?

PAYPERBLOCK je decentralizirana platforma, ki zunanjim podjetjem zagotavlja fazo, ki je razumna, decentralizirana, enostavna in ima nižjo stroškovno strukturo kot večina različnih stopenj. Z velikostjo dejavnosti zunanjega izvajanja tako velikih vzorcev, mora biti tudi podvajanje, ki je podvrženo Payperblocku, dokazano monetno izvedljivo in donosno donosno, če bo dohodek, ki ga bo spodbudil, velikega števila. Interes med svetovalci in kupci za fazo Payperblock bi morali biti vidno organizirani zaradi svoje naloge za nadaljnje prevažanje, s čimer bi znižali udobje, zaradi česar je Payperblock iz številnih vidikov boljši od številnih najboljših faz zunanjega izvajanja danes ob pošiljanju Payperblock.
 
Payperblock To je faza, da se kvadratki uporabljajo za odkrivanje dilem, povezanih z vašo škodo uporabnikom, in pasovni program, ki ga posodobi grozno in povečano tveganje za organizacijo zaradi uporabe nezdružljive količine programov trajnosti. Payperblock integrira v Payperblock TOKEN cilje SALE - (PayB) in vpliva na trdnost, da bo program dostopen uporabnikom. Za najbolj varčen z največjo varnostjo. V Commixu za zanesljivost in nizke stroške izmenjave, Payperblock kvadrat s prenosom inovacij, da opusti gredo, principali in sostorilci z rezultatom, ki obljublja veliko dobrega.
 

Naša vizija

Voditi pot za pametnejšo prihodnost, tako da povežete desne talente s pravimi delovnimi mesti, tako da je vsak potencialni projekt blokiranja najboljši predpogoj za uspeh.
 
Naš cilj številka ena je ponuditi pregledno in pošteno platformo z najnižjimi možnimi stroški.
Tako preprosto je.
 
 
 

Naša platforma

Iščete usposobljene in izkušene strokovnjake, ki temeljijo na prostem, za vaš novi projekt? Ne glej več. Payperblock deluje na globalni ravni s freelancer platformo za strokovnjake, ki jih poganja Payb Blockchain.
 
 

Platforma imajo naslednje funkcije

Nizke pristojbine

Pristojbina, ki jo vse stranke plačajo na platformi Payperblock, je provizija v višini 1%, če plačujejo z uporabo PAYB in 2%, če se plačila izvršijo z uporabo Bitcoin.
 

Transparenten potek dela

Platforma upa, da bo uvedla preglednost v freelancing industriji. Spremljanje je v realnem času, kar omogoča preglednost in hitro reševanje sporov.
 

Odločanje v Skupnosti

Naročniki in samostojni podjetniki imajo dostop do distribuiranega postopka reševanja sporov. Skupnost sprejema pravične in demokratične odločitve.
 

Decentralizirani organ

Osrednji organ ne odloči o pravilih in politikah družbe, vse odločitve pa se sprejemajo s postopkom glasovanja med vsemi imetniki žetonov, ki jih sestavljajo velika in raznolika skupina ljudi.
 

Zajamčeno plačilo

Platforma sprejme odločen proces, ki strankam na platformi zagotavlja vedno plačila. Za vsako plačilo je dogovorjeni znesek zamrznjen na račun Ethereum stranke in ga sprosti samostojnemu podjetniku, ko zaključi projekt. V primeru kakršnega koli spora, razni nosilci žetonov, ki dajo pošteno in pravično odločitev, jih rešijo.
 

Postopek izločanja spora

Platforma bo vzpostavila proces, ki bo omejeval nastanek sporov. Določen bo robusten sistem upravljanja in obe strani lahko uporabita sistem za spremljanje trdnega poteka dela, ki bo privedel do uspešnih projektov.
 

ICO distribucija

Za platformo za poslovanje s freelancing podjetji je preteženih 10 milijard žetonov Payperblock. 45% vseh kovani kovanci bodo na voljo javnosti, 25% žetonov bo rezerviranih za nadaljnji razvoj hladilnic, 15% za razvojno skupino in svetovalce za projekte, preostalih 15% za program premije in bonusne določbe na platformi Payperblock. Valute, sprejete na platformi Payperblock in za nakup žetonov Payperblock vključujejo ETH, BTC in LTC. Menjalni tečaji za žetone PayPerblock so določeni en dan pred začetkom ICO.

Prodaja žetonov

Ponujamo začetno ponudbo kovancev (ICO) za izdajanje žetonov PayPerBlock na javnih blokih. Žeton se imenuje PAYB in bo izdan med pred-ICO in ICO. ICO bo potekal samo na spletni strani Payperblock.com.
 
Celotna dobava žetona je 10 milijard dolarjev. Naš program za napotitev vam in vašemu partnerju omogoča, da dobite 5% v žetonih PAYB vsakega nakupa ICO.
 
SoftCap: 1 milijon dolarjev
HardCap: 5 milijonov dolarjev
 
PRE-ICO BONUS:
- 10% bonusa
- Bonus Zakasnitev: 3-6 mesecev
 
ICO BONUS:
- prvi teden 5%
- drugi dan 3%
- tretji teden 2%
- Bonus Zakasnitev: 2-3 mesece
 
 
Sistemski pristop za PAYPERBLOCK je zasnovan tako, da deluje na način, ki je praktičen, futurističen in samoregulativen. Odločitev in pristojnosti oblikovanja politike znotraj platforme za prosto gibanje bodo ostali z veliko skupino imetnikov žetonov. Namesto da se odločijo za eno samo skupino organov v strukturi podjetja. Pri tem pristopu se pravičnost pri odločitvah in sistemih za reševanje sporov bistveno poveča za uporabnike platforme za prosto gibanje.
 
PAYPERBLOCK priznava, da uspeh v poslovanju temelji na brezpogojni zavezanosti in se osredotoča na preoblikovanje poslovnih ciljev v tržno realnost. Pojdi za to!

Časovni načrt

 
 

Za več informacij

Ann Tema  | Spletna stran  | Whitepaper  | Twitter  | Facebook  | Telegram


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff
PAYPERBLOCK - https://payperblock.com/

Mirni pozdravi vesolja, tokrat bom razpravljal o ICO ali projektu PAYPERBLOCK, hvala, ker si vzamete čas, da preberete ta članek. Sampean Pancen Ngeten (JOSS).
Kakšne težave je rešil projekt?
Spodaj so navedene težave. Povečane poslovne obveznosti: neizkoriščene postavke se poročajo kot obveznosti. Ker je potrebnih manj strank, so obveznosti družbe vse pomembnejše in imajo negativen vpliv na finančno vrednotenje. Program zvestobe z nizko uspešnostjo: to je zaradi nizke porabe vrednosti, podjetje ne more doseči uspešnosti programa zvestobe, kot je bilo pričakovano. nizka produktivnost, kako določiti družbene stroške za stranke in podjetja.
Kompleksnost kontrolnih točk: v povprečju je 29 programov registriranih, drugačnih, zaradi česar je težko preveriti in opozoriti na dejstvo, da se kozarci iztečejo. Ta platforma bo zagotovila koristi. Uporabniki in podjetja lahko uporabljajo platforme. Uporabniki lahko svoje točke natisnejo proti TOKENU OBVEŠČANJEM (PayB) ali si pridobijo točke na prodajnih točkah. Uporabniki dobijo dostop do oglasov prek oglaševalskih kanalov za dostop do oglasov s strani zainteresiranih podjetij.
Payperblock z Google Denarnico vam omogoča upravljanje in integracijo več partnerjev hkrati. Podjetja imajo dostop do več strank, kar vam omogoča hitro prodajo izdelkov na kazalcih. Zamenjava modela plačilne družbe pomaga učinkovito zmanjšati svoje obveznosti. Partnerji lahko z uporabo sredstev za krmo in zaloge spodbujajo večjo lojalnost potencialnim strankam.

Kaj je Payperblock?
Platforma Payperblock povezuje najboljše talente z najbolj obetavnimi blokirnimi projekti, ki ponujajo pregledno in pošteno platformo z najnižjimi možnimi stroški.
Vizija
Utrjujte pot v pametnejšo prihodnost, tako da povežete pravi talent s pravo delovno mesto, tako da je vsak potencialni blok projekt najboljši predpogoj za uspeh. Naš glavni cilj je ponuditi pregledno in pošteno platformo z najnižjimi možnimi stroški. To je zelo enostavno
NAŠA PLATFORMA
Iščete neodvisnega blokatorja, ki je izkušen in izkušen na podlagi vašega novega projekta? Ne glej še naprej. Payperblock je brezplačna platforma za trgovanje, ki deluje globalno za strokovnjake s področja blokov, ki jih podpira Payb Blockchain.
Kakšna je vrednostna vrednost?
Namen tega je, da je neodvisni svet bolj zanesljiv, organiziran in zanesljiv. V PAYETBLOCK se shranjena tržna operacijska struktura zavestno razdeli neodvisno. Eden od glavnih ciljev podjetja je ohraniti vse, kar je pošteno za stranke in samostojne podjetnike.
Določitev PAYB-a
Za pridobitev sredstev za izvedbo poslovnega načrta Payperblock bo uporabljen proces ICO. Pri tem pristopu bodo žetoni razdeljeni kot način dajanja ljudi akcijam v organizaciji. Za komercialne operacije na platformi za prosto trgovino bodo natisnjene skupno 10 milijard ameriških dolarjev obveznic "Payperblock".
POSLOVNA PRODAJA
Začnemo z začetno ponudbo kovancev (ICO), da izda simbol PayPerBlock v javnem bloku. Žetoni se imenujejo PAYB in bodo izdani med pred-ICO in ICO. ICO bo narejena samo na spletni strani Payperblock.com.
Sedanja skupna ponudba je 10 milijard. Naš program za napotitev vam in vašim povezanim podjetjem omogoča, da dobite 5% stopenj PAYB za nakupe ICO.
Difuzija žetonov vseh natisnjenih znakov:
45% bo na voljo javnosti za njihove nakupe.
Za prihodnje razvojne naloge za hladilno hrambo bo namenjenih
25% za razvoj projektov in svetovanje
15% za bonuse in plačilne programe na platformi Payperblock

Časovni načrt

Pregled in analiziranje ICO Payperblock Nato boste prebrali naše preglede in objektivne ocene.
PAYPERBLOCK je dober program ICO.
Mislim, da je poslovanje precej fantastično. Redno privlači ljudi.
Izkušeno in usposobljeno sodelovanje je težko doseči.
Lahko gradimo sposobnost doseganja ciljev.
Mlade, motivirane in podprte ekipe, ki imajo prejšnje izkušnje s sodelovanjem.
Čelade so realistične in privlačne za vlagatelje
. Načrt se zdi realističen in ga je mogoče doseči z upoštevanjem ciljev financiranja in velikosti ekipe.
Majhna družbena medijska skupnost med pregledom. Upamo, da se bodo te številke znatno povečale v skladu z razvojem projekta.
Na Googlu ni nobenih komentarjev o ekoloških iskanjih. Ta ekipa je namenila 10% tržnih virov, zato upamo, da boste spremenili svetovalno ekipo. Če želite več informacij o Payperblock, obiščite to povezavo.
Ekipa: https://payperblock.com/#team
Prodaja žetonov: https://payperblock.com/#token-sale
Več informacij Obiščite povezavo PAYPERBLOCK:
Spletna stran: https://payperblock.com/
Bela knjiga: https://payperblock.com/whitepaper/
ANN Tema: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4686095
Twitter: https://twitter.com/ payperblock
Facebook: https://www.facebook.com/Payperblock-821176318089462/
Telegram: https://t.me/joinchat/IZbKTlFWa0v9Oph89EK9cA



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff
 
Neluns also known as NLS, a new financial ecosystem which uses an innovative technology allowing to operate with cryptocurrency and fiat, will start its ICO in the last days of July 2018. The team of Neluns is going to create favorable conditions for the growth of the cryptocurrency market. The Neluns is divided into 3 elements: a Bank, an Insurance Company and a Cryptocurrency Exchange. Each element is interactive to both fiat and cryptocurrency. NLS Company provides better conditions and lower risks to the users.
 
Characteristic Features of Neluns
 
 
The Neluns Company provides a broad range of benefits to their customers. All elements of the system are created to maximize the comfort of using cryptocurrency and fiat in everyday life. The Neluns ecosystem is composed of three main elements which are described below:
 
Neluns Bank comply with all financial regulations governing banking activities while providing users with all banking services in both fiat and cryptocurrency.
Neluns Exchange is governed by the U.S. Securities and Exchange Commission license, an innovative exchange process which is fast and secure for cryptocurrency transactions.
Neluns Insurance Company obtaining U.S. Commodity Futures Trading Commission license and ensures all trade and transactions carried out in the system are secured.
 
Benefits of working with the Neluns System
 
* Users in the system get a wide range of benefits available to them. These are:
 
* Innovative technologies ensure a hassle-free and quick trading of cryptocurrencies despite the peak loads.
* Under the protection of the “Bank Guarantee” principle users can actively participate in trading of cryptocurrencies. “Bank Guarantee” principle in conjunction with leading technologies allows you to easy withdraw your funds. It also provides a high level of protection from cyber-attacks and creates perfect conditions for cryptocurrency traders and fiat funds. Users can make withdrawals from around the globe under the guard of the Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC).
* Users get access to four types of debit or credit cards. These are: Lite, Silver, Gold, and Platinum.
* Users can access loans in fiat or cryptocurrency in the Neluns banking system.
* Gain profits while lending funds on a P2P (peer-2-peer) Lending platform. The lending platform will function at the base of Neluns Bank and authorized users will be able to use this service.
* Active users get higher protection and other additional benefits.
* Users can receive profits from trading NLS tokens and dividends from all insured trades.
Users get a chance to open a private or corporate multicurrency IBAN account.
* Besides, making purchases, sending payments, trading cryptocurrencies and fund withdrawals are available from any ATM around the globe 24 hours 7 days a week. All users are able to carry out transactions in USD, EUR, GBR as well as cryptocurrencies. A bank card will automatically accompany the multicurrency IBAN account.
 
 
The comfort of the user is paramount to the team and to improve users’ experience, four types of software products have been developed. A 24-hour customer service support will be available to answer questions and quickly solve all users’ issues. A mobile application for iOS and Android devices has been developed to make banking and exchange operations easy and available around the clock.
 
 
About the Initial Coin Offering
 
NLS token was built in accordance with the ERC-20 standard and it is a security token which will provide to users with 50% dividends based on the Neluns system profit. Dividends will be shared quarterly and it is calculated proportionally to the number of tokens user holds compared to the total.
 
A total amount of 200 000 000 NLS tokens will be released during the ICO. Base price of 1 NLS token is 1 USD. The ICO will be divided into three phases. They are: the Pre-Sale, Pre-ICO, ICO.
 
ICO stages (rounds)
 
Pre-Sale
The first phase will run from the 1st of August to the 15th of August lasting for 14 days. The Hard Cap is $2.000.000 while the Soft Cap is $500.000 There’s a standard 30% bonus and an extra-bonus of 40% and 50% on an investment of 1 ETH or 10 ETH in one transaction.
 
Pre-ICO
The pre-ICO which is the second phase will run from the 15th of August to the 05th of September lasting for 21 days. The hard Cap is $10.000.000 while the soft Cap is $2.000.000. There’s a standard 20% bonus and an extra-bonus of 30% and 35% on an investment of 1 ETH or 10 ETH in one transaction.
 
ICO
The third phase, the ICO, will run from the 05th of September to 05th of October and will last for 31 days. The hard Cap is $112.000.000 while the soft Cap is $10.000.000. There’s a standard 10% bonus and an extra-bonus of 20% and 25% on an investment of 1 ETH or 10 ETH in one transaction.
 
Funds distribution
 
80% - Ecosystem development; investment in the purchase and improvement of traditional banking software; development of our own software and ecosystem functionality; Neluns applications for Windows, macOS, Android, and iOS; investment in work and bank capital, 
 
platform insurance (these funds will be used as a part of the activities of all elements of the Neluns ecosystem and provide additional operations).
 
3% - Personnel salaries, offices, legal registration, obtainment of all necessary licenses, connection to payment system and SWIFT, legal and consultation services.
 
10% - Marketing, hosting a marketing campaign and attracting a broad range of clients to use the Neluns ecosystem.7% - Reserve fund, will be used to support NLS liquidity.
 
Roadmap
 
 
Core team (HQ)
The core team of Neluns are professionals with experience in Banking, Blockchain, Big Data, Business Development, Network Engineering, Software Engineering, Marketing. Join the Neluns Blockchain Ecosystem and earn 50% profit every quarter.
 
 
Our partners
 
 
Media about Neluns
 
 
Further information:



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff
Foto The Neluns.

Hello everyone, on this good occasion I want to discuss ICO from the Neluns project and to find out the benefits of the Neluns Project. Here's the Review...

Neluns is an innovative financial ecosystem, combining within itself a bank, which operates with fiat and cryptocurrencies, a cryptocurrency exchange and insurance company, thus, creating conditions for the quality development of the cryptocurrency market and inflow of new participants and new capital.

The Neluns ecosystem includes:

Neluns Bank
A new generation bank, providing all key fiat banking services with cryptocurrencies.

Neluns Exchange
An Innovative cryptocurrency exchange, making secure and fast cryptocurrency trade operations of any scale available.

Neluns Insurance
Insurance company, allowing to protect any transactions and trades executed by ecosystem users.

Neluns mission - is to create an innovative financial ecosystem, combining within itself a bank, which operates with multicurrency, a multicurrency exchange and an insurance company.

What Neluns has to offer?
  • Purchase and sell currencies in just a few clicks.
  • Lead active multicurrency trading on the exchange.
  • Deposit and withdraw funds from the system in just a few clicks from any part of the world.
  • Open IBAN accounts — personal and corporate accounts.
  • Release debit and credit Visa, MasterCard, and American Express cards.
  • Send and receive international money transfers instantly.
  • Store funds in Neluns deposits in different currencies earning interest.
  • Receive Neluns loans in various currencies.
  • Receive profits, from lending funds on a Peer-to-Peer (P2P) Lending Platform.
  • Insure any trades.
  • Gain profits from trading the NLS tokens on exchanges.
  • Receive dividends.
  • Active market participants will be able to increase profits and lower risk levels.
Neluns also known as NLS, a new financial ecosystem which uses an innovative technology allowing to operate with cryptocurrency and fiat, will start its ICO in the last days of July 2018. The team of Neluns is going to create favorable conditions for the growth of the cryptocurrency market.

Advantages:
  • NLS token holders will receive 50% profits.
  • Additional bonuses and discounts using platform.
  • The price of one NLS token will reach $1,200 by 2021.
  • Tokens are released only during the ICO
  • Tokens will be listed on Binance, Yobit, HITbtc, Huobi, Bittrex, Poloniex and etc
NLS token was built in accordance with the ERC-20 standard and it is a security token which will provide to users with 50% dividends based on the Neluns system profit. Dividends will be shared quarterly and it is calculated proportionally to the number of tokens user holds compared to the total.

A total amount of 200 000 000 NLS tokens will be released during the ICO. Base price of 1 NLS token is 1 USD. The ICO will be divided into three phases. They are: the Pre-Sale, Pre-ICO, ICO.

ICO stages (rounds)

Pre-Sale

The first phase will run from the 1st of August to the 15th of August lasting for 14 days. The Hard Cap is $2.000.000 while the Soft Cap is $500.000 There’s a standard 30% bonus and an extra-bonus of 40% and 50% on an investment of 1 ETH or 10 ETH in one transaction.

Pre-ICO

The pre-ICO which is the second phase will run from the 15th of August to the 05th of September lasting for 21 days. The hard Cap is $10.000.000 while the soft Cap is $2.000.000. There’s a standard 20% bonus and an extra-bonus of 30% and 35% on an investment of 1 ETH or 10 ETH in one transaction.

ICO

The third phase, the ICO, will run from the 05th of September to 05th of October and will last for 31 days. The hard Cap is $112.000.000 while the soft Cap is $10.000.000. There’s a standard 10% bonus and an extra-bonus of 20% and 25% on an investment of 1 ETH or 10 ETH in one transaction.

NLS token distributions


NLS Funds distribution


80% - Ecosystem development; investment in the purchase and improvement of traditional banking software; development of our own software and ecosystem functionality; Neluns applications for Windows, macOS, Android, and iOS; investment in work and bank capital, platform insurance (these funds will be used as a part of the activities of all elements of the Neluns ecosystem and provide additional operations).3% - Personnel salaries, offices, legal registration, obtainment of all necessary licenses, connection to payment system and SWIFT, legal and consultation services.10% - Marketing, hosting a marketing campaign and attracting a broad range of clients to use the Neluns ecosystem.7% - Reserve fund, will be used to support NLS liquidity.

Roadmap

November 2017
Neluns team Formulation

December 2017
ICO preparations

May 2018
IOS mobile application beta testing

June 2018
Holding of a closed investment round for investment funds and anchor investors

July 2018
Preparations for the NLS token sale

August 2018
Pre-sale of NLS tokens, pre-ICO

September 2018
NLS token ICO, mobile application launch (beta version) for iOS and Android

October 2018
Listing on the cryptocurrency exchange bittrex.com, huobi.com, kraken.com

November 2018
Launch of the p2p lending platform, launch of mobile applications (alpha version) for iOS and Android

December 2018
Listing on the cryptocurrency exchange hitbtc.com, poloniex.com, binance.com, bitfinex.com, okex.com

January 2019
Obtaining a license for Neluns Bank, launch of a payment service for converting cryptocurrencies and executing the transfer of funds to any part of the world, connecting Neluns Bank to Swift, start of Visa, MasterCard, American Express bankcard issuance

February 2019
Obtaining a CFTC license and launching the Neluns Exchange – an innovative cryptocurrency exchange

April 2019
Launch of the full-fledged Neluns ecosystem

April 2020
IPO (initial public offering) on the New York Stock Exchange (NYSE)

Up here explanation from me about the Neluns project and for more information please visit the link I have provided below:

WEBSITE, WHITEPAPER, ANN THREADFACEBOOKTWITTERTELEGRAM



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff
slika (1) .png
Preprosto Googlovo iskanje izraza "Cryptocurrency trading" daje več kot 25 milijonov rezultatov. To je prepričana navedba, da predmet kriptokurrency še vedno pride na trg z odmevnim splashom, skoraj deset let po izumu. Kljub vsemu navdušenju so se Cryptoove izmenjave pojavile kot orodje za pridobivanje lastnine od kriptojevega premoženja, vendar so daleč od tega, da nima svojih zamegljenosti. Izmenjave, kot centralizirana prodajna mesta, se ne ujemajo dobro z idejo decentraliziranega finančnega sistema: gre za eno točko neuspeha, vendar to ni edino vprašanje.
Izzivi v zvezi s kriptokultivnimi zamenjavami so bili velika pomanjkljivost za rast industrije in to kaže na razlog, zakaj trg do zdaj ni globalno sprejet. Slaba likvidnost, slabe tržne ureditve, dolgotrajen proces skladnosti in zapletena integracija so nekateri drugi izzivi, s katerimi se soočajo kriptokupnosti.
WeiDex, ki je na spletu na spletnem mestu https://weidex.market/ , je v celoti predstavljen decentraliziran naslov za izmenjavo rešitev za zgoraj navedene težave. Cilj podjetja WeiDex je lažje, varnejše in cenejše tržišče kriptokovratnih trgov za potrošnike kripto valutnega trga. WeiDex bo zavarovana platforma za depozitne storitve, ki svojim uporabnikom omogoča varno opravljanje transakcij. Namen poslovnega modela WeiDex, ki uporabnikom omogoča preprosto nakup, prodajo ali zamenjavo kriptokutnosti brez posrednikov.
Vsa logika ima pametno pogodbo. Zato imajo uporabniki samo težavo nadzorovati svoje premoženje, s čimer je človeška napaka zelo nemogoča. WeiDex podpira vse etereumske tokene in do konca leta bo WeiDex podpiral tudi žetone, ki temeljijo na Neo.
WeiDex je dejal, da ima platforma prednost pred centraliziranimi in decentraliziranimi izmenjavami. Vendar so centralizirane izmenjave znane po enostavni uporabi, enostavnem dostopu (razpoložljivosti) in preglednosti. Kot decentralizirana borza ima WeiDex tudi pred drugimi obstoječimi decentraliziranimi izmenjavami, med drugim:
. Napotitveni sistem: WeiDex je prvi od svojih vrst, ki ponujajo 20% uporabnikov napotitev za trgovanje. Več uporabnikov, ki jih povabite, boste dobili več referenčnih bonov.
. Nizke pristojbine: WeiDex je razvit v zelo hitro in učinkovito omrežje blokov. Transakcija na platformi bo učinkovita in učinkovita.
. Več izpolnjevanja naročil: uporabnik lahko nastavi število naročil in platforma pametno pogodbo bo poskrbela za toliko transakcij, kot je potrebno za izpolnitev vaše zahteve, medtem ko je zaračunal samo eno transakcijo.
. Airdrop Program: Airdrop se bo pojavil enkrat na mesec in bo vplival na vsak edinstven naslov, ki ustreza pogojem trgovanja. Največja količina žetonov, ki jo lahko sprejme vsak edinstveni naslov, je do 250 WDX za prvih 20 000 uporabnikov, ki izpolnjujejo zahtevo za obseg trgovanja za zrak.
. Transakcijske transakcije: to je najnaprednejša tehnologija nad platformami za izmenjavo kripto valut. Skozi transakcijske transakcije bo WeiDex združil različne vrste blokov (npr. Ethereum in Neo) na isti platformi.
image.png
Podjetje za zagon izda kriptokultančni žeton (simbol: WDX). Žeton WDX ima posebno rurrozdo, ki je namenjen ekosistemu platforme. WDX Token se lahko uporabi za izklop transakcijske provizije po 50-odstotni diskontirani obrestni meri. Edinstvena značilnost WDX-ja je, da bodo uporabniki lahko zamenjali WDX med različnimi blokiranji, npr. ETH in NEO.
Žeton bo izpeljan iz standardnega etereuma ERC-827 (podaljšan ERC20). Celotna dobava žetonov je - 50 000 000 WDX. Žetoni se bodo dodeljevali na naslednji način: Prodaja žetonov 60%, skupina 15%, svetovalci 4%, trženje 10%, Airdrop 10% in Bounty kampanja 1%.
Za več informacij o WeiDex-u in njegovem žetonu WDX lahko obiščete spletno stran https://weidex.market/ ali obiščite belo knjigo podjetja na naslovu https://weidex.market/images/whitepaper.pdf


#WeiDex # IEO # TokenSale #startup #BountyCampaign #Investment #Cryptocurrency #Blockchain #Exchange #Crowdfunding

Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff
 
"Namesto da bi za prenos podatkov v serverin v oblaku , da jo shranite na enem mestu, bo weiDex prekinil jih na manjše kose jih anddistribute prek računalniškega omrežja, saj je digitalna knjiga, ki je ne controlledby koli osrednji organ. Zato celotna operacija ne bo povzročila nobene izgube podatkov. " 
Pojasnilo
weiDex je decentralizirana borza (DEX). To zagotavlja najvišjo možno varnost, popolno preglednost in logiko odprtega vira. Vsaka operacija na WeiDex-u je popolnoma varna in brez tveganja. Na splošno bomo uporabili decentralizirane izmenjave in glavne metode varnega prenosa kriptojevih sredstev.
Naša vizija:
je zagotoviti najboljšo storitev za naše stranke, od uporabniškega vmesnika in uporabniške izkušnje do uporabnosti in učinkovitosti.
Ustvarili bomo odlično in močno skupnost z drznimi sanjami, kot smo mi.
Glavna naloga, da dosežemo naše sanje, je razviti decentralizirano tehnologijo za čezmejne transakcije.
Primarnost podjetja weiDex je:
DECENTRALIZACIJA
V trgovini so vsa trgovalna sredstva in logika shranjena v bloki.
POCENI
Med 0,1% - 0,2%. Tudi cenejše kotizacije za nov žeton ERC20.
VISOKA DOSTOPNOST
Vodimo 24 ur, 365 dni na leto. Ni izpadov ali obdobja vzdrževanja sistema.
PROFESIONALNA PODPORA Podpora 24 ur in hiter odziv na obstoječe težave.
BONUS REFUGE SISTEMI
Povabite prijatelje in 20% svojih provizij za trgovanje v svojo denarnico.
Odprti smo za žetone z bloki. Imamo odlično tehnično ekipo, zato lahko v 24 urah od vaše zahteve ustvarimo nov žeton in po zelo nizki ceni. Če imate nov žeton, se obrnite na našo ekipo!
Poceni
V primerjavi z drugimi platformami, ki zahtevajo velike postopke in velike koščke žepov, je WeiDex stroškovno učinkovit in zmanjšuje čas zapravljanja. To je zato, ker je platforma izdelana v zelo hitro in učinkovito omrežno blokado. Zanje vam bomo zaračunali le majhno količino ali znesek, zato vam omogoči, da razširite lastno plačilno storitev. Še več, potem ko dosežemo določeno količino, ne bo nobenih stroškov. Na primer, če je vsak dan izmenjava glasov 1000 ETH, bodo vsi posli popolnoma brezplačni.

Želimo vam najboljši in najlažji način trgovanja.
Oživljamo dvojni red! To pomeni, da lahko določite naročila za določen znesek in naša pametna pogodba bo poskrbela za toliko transakcij, kot je potrebno, da izpolnijo vašo zahtevo, ko jo zaračunate za samo eno transakcijo. To je časovno varčna in stroškovno učinkovita funkcija za vse uporabnike.
WeiDex Token (WDX) ima več različnih uporab:
Uporabniki bodo imeli možnost znižati svoje stroške za 50%
Ko so novi žetoni registrirani v WEIDEX, lahko uporabijo WDX kot a
način plačila.
Uporabniki bodo lahko izmenjali WDX med različnimi blokiranji, kot so ETH in NEO. ▘ V načrtu je integracija z Neo. Po končani integraciji bodo uporabniki lahko trgovali med temi platformami z uporabo WDX-a.
▘Ko je določen nov žeton, bomo zagotovili vse WDX imetnike, sorazmerne z količino WDX, ki jo ima vsak uporabnik.
Podatki o žetonih:
  • Ime: weiDex
  • Simbol žetona: WDX
  • Skupni inventar: 50 000 000 WDX
  • Vrsta žetonov - ERC-827 (razširjeni ERC20)
  • Dostojno žeton - 18
WeiDex ne more jamčiti, da bodo vsi potencialni kupci lahko dobili sredstva, ki jih želijo med prodajnim žetonom, kjer je največja omejitev približno 15 milijonov dolarjev.
To število žetonov, ki se prodajajo med prodajo Token, bo izhajalo iz prodaje celotnega bazena
od 30.000.000 WDX.
Za uspešno prodajo žetonov dosežete želeni žeton
distribucija bo naslednja:
Naše stranke bodo prejele letalske vloge na podlagi njihovega obsega trgovanja.
To skupno število žetonov, ki bodo zagotovljene kot prezračevanje, je 5.000.000 WDX.
Razdelitev finančne prodajne dejavnosti
Večina sredstev bo nadaljevala izmenjavo raziskav in razvoja, preostali del pa bo namenjen ozaveščanju o decentraliziranih izmenjavah.
Nekateri ključni stroški vključujejo:
▘Vrednost tehničnega razvoja - večina bo dodeljena zaposlenim
plač in pogodbenih honorarjev za razvoj in zavarovanje
programsko opremo.
▘ Stroški trženja in komunikacije - pridobite ciljno pozornost
občinstvo z uporabo sloganov, oblikovanje embalaže, znane osebnosti
podpora in javna medijska izpostavljenost.
Časovni načrt


TIM & SVETOVALEC
Tito Titov
direktor
Ljudje so proaktivni in energični s pozitivnim odnosom in razmišljanjem zunaj polja. Vizija in sanjač, ​​z močnimi vodstvenimi sposobnostmi in motivacijskimi sposobnostmi ...
Krasimir Raykov
Blockchain Architect
5 let izkušenj v razvoju sistema, razvoju zadnjega dela in močnem razumevanju statično tipkanih jezikov, kot so Java, C ++ in Solidity.
Rali Ralev

CTO
Razvijalci Fullstack imajo izkušnje z neverjetno konstantno energijo. Izkušen v sistemski administraciji in skriptnih jezikih. Ninja Ruby on Rails razvijalci in strokovnjaki za avtomatizacijo.
Pavel Angelov
Senior razvijalec
Pavel je timski igralec. Specializiran je za integracijo v oblaku in celotni sklad JS ninja. Delal je za podjetja, kot so Telerik in Chaos Group.
Stiliyan Dimov
Strokovnjak Blockchain
Spletni razvijalec ima polne 5 let izkušenj. Strastno o blokchain in najnovejšo tehnologijo. Odlično znanje Java, Solidity in Database.
Svetlin Nakov
Svetovalec
Soustanovitelj, inovator in navdih Manager na SoftUni, Coach Blockchain in svetovalec. Predsednik Bolgarskega združenja za razvijalce programske opreme.
Krystelle Galano
Tržni svetovalec
Študij masovnih komunikacij na Univerzi v Manili. Ima več kot pet let izkušenj na področju upravljanja družbenih medijev, prav tako pa ponuja izkušnje s kripto in blokažo.
Stavri Georgiev
Dizajner
Soustanovitelj in CCO na TICKEY | Ustanovitelj in vodja oddelka za oblikovanje na EYAS DESIGN. Stavri je strasten razvijalec blagovnih znamk in oblikovalec izdelkov.
Kalin Iliev
Dizajner
Soustanovitelj in kreativni direktor EYAS DESIGN & ustanovitelj WonderSwamp. Uspešni projekt mednarodnega oblikovanja za Mercedes-Benz in Oracle Bulgaria.
Petar Kiryakov
Pravni svetovalec
Odvetnik v združenju združenja Sofia. Ima precejšnje izkušnje s poslovnimi transakcijami, terjatvami odgovornosti, pregonom ali obrambo tožb ali zakonskimi pravicami in obveznostmi.
George Koynov
Creative Creative Writer
George svoje izkušnje prinaša več kot 15 let kot kreativni tekstopisec v številnih multinacionalnih oglaševalskih agencijah (J. Walter Thompson Sofia, Ogilvy Frankfurt, Edelman Berlin)
Za več informacij:  Whitepaper:   https://weidex.market/images/whitepaper.pdf
  │ spletna stran │ facebook │ twitter │ telegram │
│ ANN tekalna plast │



#WeiDex # IEO # TokenSale #startup #BountyCampaign #Investment #Cryptocurrency #Blockchain #Exchange #Crowdfunding

Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff
Dober dan vsi, pišem o EVEREST PLATFORMA, Everest je decentralizirana platforma za novo gospodarstvo. Evermore, Everest ponuja integrirano rešitev za plačila, EverChain, z večvalutno denarnico, EverWallet in domačim biometričnim sistemom identitete. Danes bi bil pisanje o naslednjem;
A) KAJ JE VEČER?
B) LASTNE UPORABE PREDMETOV
C) NAJVEČJA NAČELA
KAJ JE VEČER?
Everest je zgradil decentralizirano platformo, sestavljeno iz treh komponent: EverID, digitalnega biometričnega sistema identitete za shranjevanje in potrditev podatkov o identiteti uporabnika; EverWallet, večvalutna digitalna denarnica z vgrajeno, shranjevanje dokumentov in EverChain, blokovni sistem, ki temelji na transakcijskem sistemu. Platforma je na voljo vsem ljudem od rojstva do smrti. Ne zahteva, da se mobilna naprava priključi, je šifrirana za zaščito zasebnosti uporabnikov in je interoperabilna z drugimi sistemi. Institucije, korporacije in vladne organizacije lahko učinkovito, poceni in hitro potrjujejo uporabniško identiteto, po obsegu. Vrednost se lahko varno prenese na pravilnega prejemnika z manjšimi transakcijskimi stroški, manjšimi izgubami zaradi uhajanja in inovacijami v storitvi ter prenosom vrednosti.
Everest je moteči izdelek z obstoječim prototipom, izkušeno ekipo in sodeluje z velikim britanskim bančnim institucijam in agencijami ZN. Gradi največjo enotno priložnost za razširitev finančne vključenosti med nastajajočimi trgi in uveljavljenimi finančnimi institucijami.
PREJŠNJI UPORABNI PRIMERI
* Nakazilo:
100% potrditev denarja, poslana biometrično preverjenim uporabnikom
* Nakazilo:
enostaven in stroškovno učinkovit način za banke, ki ponujajo storitve prenosa denarja
* Mikrofinančna sredstva:
popolna rešitev za denarna sredstva milijardam ljudi in malim in srednje velikim podjetjem
* ID preverjanje:
preverite uporabnike s pomočjo biometričnih podatkov, vladnih ID-jev in potrdil tretjih oseb
* Zdravstveni zapisi:
Upravljajte dokumente, ki gosti v oblaku ali napravi, sledite zdravstveni oskrbi za vse
* Zemljišče:
Združite naslove, GPS koordinate in identitete do bančnih in varnih zemljišč
* Mikro zavarovanje:
zbiranje dokumentov, biometrično podpisovanje pogodb, ki služijo milijardam uporabnikov z ali brez naprav
 
NAJVEČJA NAČELA
Načela, ki vodijo tehnično zasnovo in načrt upravljanja Everesta, odražata načela identifikacije za trajnostni razvoj, ki so jih določili Center za globalni razvoj in Svetovna banka. Ta načela so: da je zasebnost človekova pravica in da morajo posamezniki imeti nadzor nad in dejansko imajo lastno bazo identitetnih elementov, vključno z njihovimi biometričnimi podatki. Informacije je treba dati v skupno rabo z izrecnim soglasjem uporabnika in bi bilo treba uporabiti, če so kršene pravice uporabnikov. Uporabniki morajo biti obveščeni in plačani za dostop do svojih podatkov o identiteti in lahko delijo podatke z drugo stranjo ali izbrišejo dostop. Predlagajo financiranje mreže vozlišč za preverjanje identitete, ki bodo urejena kot samostojna podlaga za zagotavljanje dolgoživosti, varnosti in preglednosti.
Everest deluje na podlagi naslednjih soglasnih, nespremenljivih prepričanj in načel o informacijah o identiteti:
· Vse osebe je treba vključiti.
· Če posameznik nima dostopa do tehnologije, bi morali še vedno biti sposobni
sodelovati.
· Sistem mora biti na voljo za vedno.
· Vsi posamezniki bi morali se posebej prepoznavne
· Vse informacije o posamezniku je treba shranjevati na najbolj varen način
morebitno
· posameznik mora imeti in nadzorovati njihovo identiteto
· posameznik mora biti sposoben selektivno delijo svoje podatke o identiteti na
interakciji
· informacije lahko posameznik ne sme biti v lasti ali pod nadzorom katere koli osebe, ki
ni uporabnik
· Sistem mora biti odporen proti napadu.
· Sistem mora biti zmožen premostiti na druge sisteme
Hvala za branje.
Če želite izvedeti več o tem projektu;
obiščite spletno mesto: https://everest.org/
povezava v beli knjigi: https://everest.org/wp-content/uploads/2018/08/wp_15.08.pdf se
pridružite skupini telegramov: https://t.me / Everestdotorg
facebook link: https://www.facebook.com/Everestdotorg
twitter link: https://twitter.com/ everestdotorg
ANN nit: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4782378.0




Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff
 
Pozdravljeni vsi, v tem novem delovnem mestu bi rada predstavila projekt Ever_Id, in za več podrobnosti gremo na naslednjo razpravo:
 
EverDetova decentralizirana platforma identitete
 
EverID je zgradil decentraliziran digitalni sistem identitete za shranjevanje in potrditev podatkov o identiteti uporabnika, dokumentaciji in biometriji. Platforma je na voljo vsem ljudem od rojstva do smrti. Ne zahteva, da se mobilna naprava priključi, je šifrirana za zaščito zasebnosti uporabnikov in je interoperabilna z drugimi sistemi. Institucije, korporacije in vladne organizacije lahko učinkovito, poceni in hitro potrjujejo uporabniško identiteto, po obsegu. Vrednost se lahko varno prenese na pravilnega prejemnika z manjšimi transakcijskimi stroški, manjšimi izgubami zaradi uhajanja in inovacijami v storitvi ter prenosom vrednosti. 
 
EverID je moteči izdelek z obstoječim prototipom, izkušena ekipa in sodeluje z velikim bančnim institucijam v Bretton Woodsu4 in agencijami ZN. Gradi največjo enotno priložnost za povečanje finančne vključenosti med.
 
Sprostitev priložnosti z identiteto
 
Več kot milijarda ljudi na svetu trenutno nima preverljive identitete. 2,6 milijarde ljudi živi brez bančnega računa, skoraj 5 milijard pa nima dostopa do pametnega telefona. Kombinacija teh dejavnikov preprečuje naložbe, podjetja in institucionalni razvoj na nastajajočih trgih. Pomanjkanje preverljive identitete tudi posameznikom preprečuje dostop do svetovnega gospodarstva. Zapusti skoraj polovico prebivalstva, ki ne more uresničiti svojega celotnega gospodarskega potenciala, in je pomemben dejavnik, zakaj 40% sveta trenutno predstavlja le 20% svetovnega BDP. 
 
Krepitev moči skozi identiteto
 
EverID je brezplačna, univerzalna identiteta in platforma za izmenjavo vrednosti, ki vsakomur omogoča, da dokaže svojo identiteto, skladiščijo vrednost in sredstva za prenos. Uporablja biometrično identiteto in nespremenljivo knjigo, ki omogoča nemoteno izmenjavo vrednosti med vladami, bankami, nevladnimi organizacijami, zavarovalnicami, bolnišnicami in drugimi organizacijami. Zmanjšuje goljufije in uhajanje. Preverjanje istovetnosti naenkrat omogoča stroškovno učinkovitejše kot kdajkoli prej.
 
Uporabniki prejmejo socialne in gospodarske koristi od svoje digitalne identitete. Za dostop do teh ugodnosti ni potrebna nobena naprava. Vključujoča in varna identiteta pomeni nemoten prenos vrednosti in dostop do svetovnih gospodarskih storitev, kot so bančništvo, krediti in zavarovanje. 
 
ID žetona
 
ID-ji so pripomočki, ki omogočajo dostop do omrežja EverID ter aplikacij in storitev, ki so zgrajene na njej. 800 milijonov izdanih žetonov ID bodo kupile banke, vlade, nevladne organizacije, velike organizacije in uporabniki (tj. Pošiljatelji nakazil), ki želijo dostopati do omrežja EverID. Institucije imajo različno raven dostopa do platforme na podlagi števila žetonov, ki jih imajo uporabniki, ne da bi morali imeti ID-je, da bi dobili vrednost.
 
Brezpredmetna digitalna identiteta bi omogočila skoraj 5 milijard ljudi, da bi postali del svetovnega gospodarstva, s čimer bi olajšali zunanje naložbe na nastajajočih trgih. Univerzalna in vključujoča identiteta bo katalizator trilijonov vrednosti transakcij, prenosov vrednosti in stroškov preverjanja identitete.
 
Vrednost identitete

 
Preverljiva digitalna identiteta bo omogočila, da se nastajajoča tržna gospodarstva razvijejo v 40-odstotni trilijon.
  • Cilj: 20 milijonov dolarjev 
  • Predprodaja: avgust 2018

Uporaba sredstev

 Razporeditev žetonov

Načrt in oprijem
TEAM
 
EverID je sestavljen iz izkušene ekipe z več uspešnimi IPO, prevzemi ter zagonskimi in blokirami projektov, ki so za njimi. 
 
SVETOVALCI

 
Če želite prispevati in poznati napredek te ponudbe, lahko obiščete nekaj od naslednjih povezav:
 
|| SPLETNA STRAN || WHITEPAPER || MEDIUM || TWITTER || TELEGRAM ||



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff



Pozdravljeni vsi!

EMMARES - Sistem za nadgradnjo e-poštnega trženja je sistem vrednotenja, ki je zelo koristen za prodajalce e-pošte (pošiljatelje) in prejemnike e-pošte (vsi uporabniki e-pošte).

EMMARES povezuje visoko kakovostno e-poštno vsebino z interesi prejemnikov. Spodbujanje boljše kakovosti vsebin, nizke frekvence in poštene ocene vsebine.

EMMARES prinaša novo vrednost, razširjeno občinstvo za e-trgovce in majhno vsiljeno pošto z vsebino, ki jo želi prejemnik.

Naše poslanstvo je, da svet brez vsiljene pošte in igra pomembno vlogo pri odkrivanju možnosti dinamičnega ocenjevanja vsebin in inteligentnih sistemov dostave.

 
 
Kako deluje?
 


E-pošta prodajalca

Z registracijo v sistemu EMMARES e-poštni trgovci dobijo priložnost, da dosežejo več ciljnih strank, ki jih zanima njihova vsebina. Ker so poslali vsebino, ki so jo dobro prejemali njihovi prejemniki, so imeli priložnost uporabljati sistem EMMARES, da bi razširili svoj doseg in si prizadevali za boljše rezultate in večjo donosnost naložbe. 

Vlagajo v prijeten bazen, kar je osnova za nagrajevanje uporabnikov EMMARES (e-poštnih uporabnikov), ki ocenjujejo njihovo vsebino.

Prejemnik e-pošte

V zameno za ocenjevanje vsebine, ki jo prejmejo od različnih prodajalcev e-pošte (pošiljateljev), prejemniki prejmejo žetone iz zbirke nagrad. Za vsako oceno prejemniki e-pošte (uporabniki) prejemajo žetone od prodajalcev e-pošte, katerih vsebina je ocenjena.


Kdo ima koristi? 

E-poštni tržniki - založniki

Naš edinstven in pregleden model temelji na spodbujanju založnikov, da predložijo dobro, zanimivo in relevantno vsebino. Kot založnik zbirate ocene vaših obetov in ciljnih ciljnih skupin v zameno za žetone iz vašega uporabnega bazena. Kot rezultat ste:

  • zgradite svoj ugled kot kakovostni e-tržnik,
  • Pridobite dostop do novih ciljnih prejemnikov, ki jih zanima vaša vrsta storitve / teme / izdelka.
  • povečati udeležbo prejemnikov.

Token kupca

Z nakupom žetonov EMMARES dobite pomembne privilegije kot nosilec žetonov (presale) in podpirate nove projekte, ki se razvijajo z ogromnim potencialom.


Lahko ste del sistema, ki predstavlja prihodnost sveta e-poštnega marketinga, kjer vsakdo dobi samo vsebino, ki jo zanima, in tržniki e-pošte dobijo večjo donosnost naložbe.

Poštni prejemnik - ocenjevalec

Kot udeleženec v skupnosti EMMARES dobite žetone v zameno za oceno vsebine e-pošte, ki jo prejmete. Preprosto, kot da imate tudi možnost, da se naročite samo na vsebino, ki vas zanima, od najvišje ocenjene tržnice e-pošte. Žeton, ki ga zbirate, lahko uporabite na dva načina. Lahko:

  • zamenjajte žetone s prodajalci ali 
  • ga uporabite za svoj koristen bazen (če ste izdajatelj in ocenjevalec).
 
Emmares stopnja 1

  • Sistem ocenjevanja kakovosti s spodbudami za sodelujoče
  • Informacije o spolu / ozemlju in kakovosti
  • EMA Token za dostop do storitev ESP daje proračunske nagrade
  • EMA Token kot darilo za razvrščanje prejetih črk
  • EMA Token na borzi
Emmaresova faza 2
 

ZDAJ

  • Lahko sodelujem samo pri nekaterih pošiljateljih 
  • Če se kakovost zmanjša, se moram ročno odjaviti 
  • Moram najti vir 
  • E-poštni tržniki morajo imeti poštne sezname razvrščene po tržnih oglaševalskih akcijah 
  • Seznam statičnih e-poštnih sporočil in jih razširili samo z novimi možnostmi z oglaševalskimi akcijami in drugimi orodji za marketinško komuniciranje 
  • Statična povezava sprejemnika / pošiljatelja 

AFTER EMMARES

  • Izberem vrsto informacij, ki jih potrebujem in še pomembneje, za informacije o KAKOVOSTI 
  • Če se kakovost pade, se samodejno odjavi 
  • Samo vedeti, katere informacije so v interesu mene in pustite, da sistem deluje tako, da dovoljuje tržna sporočila, ali poznam pošiljatelja ali ne 
  • Seznam e-pošte je dinamičen. Tržniki morajo ohraniti samo visoko raven kakovosti in kategorizirati informacije po vrsti 
  • Dinamična povezava pošiljatelja / sprejemnika
 
Distribucija žetonov

  • 51% Presale in množica
  • 23% Incentive pool za odpiranje novih računov
  • 17% Ustanovitelj in ekipa
  • 5% Rezervirano za prihodnje strateške partnerje, z ambicijami
  • 3% Predplačniški prispevek za množične prispevke, svetovalec
  • 1% Bounties
Seznam Ico
 
 
 
Supporter
 
 
Za dodatne informacije obiščite spletno stran EMMARES in socialne medije spodaj: 
SPLETNA STRAN , WHITEPAPER , FACEBOOK , TWITTER , TELEGRAM



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff
 
Danes je veliko drugih modelov oglaševanja in socialnih medijev cilj pridobiti nove ciljne e-poštne stike. E-poštno trženje je eden najbolj učinkovitih medijev s skoraj 4.000% donosnosti naložbe.

E-pošta se šteje za eno izmed najučinkovitejših marketinških orodij. kot tudi eno najpreprostejših orodij za uporabo v skladu z raziskavami, ki jih organizirajo tržni grafiki.

Stroški ene tarče e-poštne e-pošte znašajo približno 150 dolarjev. To ni majhna cena, če moramo komunicirati z večjo ciljno skupino.

Dejstvo, da se zdaj dogaja, je, da se elektronsko trženje uporablja bolj kot vsi drugi digitalni tržni kanali, vendar posledični učinek ni tako pričakovan. To je zato, ker je večina vsebine, ki se uporablja v e-marketingu, vsebina, ki ima zelo nizko kakovost. Potrošniki ne želijo informacij, ki jih ponujajo ponudniki e-pošte, zavrnili pa bodo tudi nepopolne informacije.

V preteklosti so se številni "tržniki" odločili za preprost način, poslali e-poštno sporočilo na javni seznam ali še slabše, kupili seznam (ki v mnogih državah še ni zakonit). To je očiten razlog, zakaj mnogi od nas sovražijo neželeno pošto. razumemo, kako se zdi, da imajo težave z neželeno pošto in preveč sporočil v našem nabiralniku.

Cilj EMMARES je spremeniti vse, kar je koristno za upravičence in za ponudnike vsebin. EMMARES bo vodil do boljše kakovosti vsebin, manj neželene vsebine in pošiljanja ciljnih informacij samo našemu poštnemu nabiralniku. V projektu EMMARES verjamemo, da smo izmenjevalci iger.

Kaj je zdravilo EMMARES?
 
EMMARES, okrajšava tržnega sistema za nadgradnjo e-poštnih sporočil, je zelo dobičkonosen sistem ocenjevanja prodajalcev e-pošte (pošiljateljev) in prejemnikov e-pošte (v bistvu vsakdo, ki uporablja e-pošto). EMMARES ustvarja globalni digitalni ugled vsebin e-marketinga. Na podlagi zaupanja vrednih ocen in rezultatov kakovosti lahko prejemniki najdejo najboljšo vsebino za svoje potrebe. Predstavljajte si svet elektronske pošte brez vsiljene pošte, ciljno usmerjena pa je samo kakovostna vsebina.

EMMARES je sistem blockchain, ki temelji na globalnih sodbah in nagradah, ki uporabljajo Token EMA kot gorivo iz svojih operativnih procesov.
\
 
Vizija
  
Sanjarite svet, kjer vsebina v e-marketingu ima resnično visok kaliber razred. S storitvami, ki jih zagotavljamo, bodo ponudniki e-pošte (e-poštni prodajalci) pozvani k doslednemu zagotavljanju boljše kakovosti vsebine sčasoma. Zanesljivo vrednotenje nam bo v veliko pomoč pri zmanjševanju obstoječe neželene pošte.
 
Poslanstvo
 
ki ga imamo, je ustvariti svet brez vsiljene pošte in igrati vodilno vlogo, ki bo omogočal dinamično ocenjevanje vsebin in zagotavljanje pametnih dobavnih sistemov.
 
EMMARES MVP je pripravljen za uporabo
 
 
 
EMMARES MVP deluje od nič, in ne le z demo izdelkov. Za izbrane družbe bomo zagotovili nepovratne žetone, da ustvarimo svojo prvo promocijsko akcijo EMMARES. Želimo predstaviti različne vrste vsebin za začetek dirke z dobrim zastopnikom vseh vsebinskih področij, ki jih zanimajo. Ugled digitalnih vsebin Postal bo javen in viden vsem. Ta sistem je zasnovan tako, da pomaga dobrim ponudnikom vsebin in otežuje življenje neželene pošte.

Kako deluje?
 
  • Ponudniki e-pošte Če se registrirate v sistemu EMMARES, bodo ponudniki e-pošte imeli priložnost, da dosežejo več ciljno usmerjenih potrošnikov, ki jih zanima vsebina, ki jo zagotavljajo. Ker bodo vsebine, ki jih bodo poslali, prejemniki dobro sprejeli, bodo imeli možnost uporabljati sistem EMMARES za razširjanje svojih dosežkov in delo z boljšimi rezultati ter doseganje višje donosnosti naložbe. Vlagali bodo v nagradni sklad, ki je osnova za nagrado uporabnikov programa EMMARES, ki so ocenili njihovo vsebino.
  • E-poštni prejemniki (EMAIL RECIPIENTS) V zameno za njihovo oceno vsebine, ki jo prejmejo od različnih ponudnikov e-pošte (pošiljateljev), bodo prejemniki e-pošte upravičeni do žetona iz nagrajevalnega paketa. Za vsako oceno, ki je bila storjena, bo prejemnik e-poštnega sporočila (uporabnika) dobil žeton od ponudnika e-pošte, katere vsebine so ocenili.

Kdo ima koristi od podjetja EMMARES?
Ponudnik e-pošte - izdajatelj
Naša edinstvenost, odprtostni model temelji na spodbujanju izdajateljev k zagotavljanju dobre, zanimive in ustrezne vsebine. Kot izdajatelj boste prejeli mnenja voditeljev in ciljne publike, ki ste jih nagradili za žetone iz vašega nagradnega sklada. Kot rezultat boste:
 
1. Ustvarite svoj ugled kot kakovostni ponudnik e-pošte,
 
2. Pridobite dostop do novih prejemnikov in ciljajte na prave prejemnike, ki se zanimajo za vrsto storitve / teme / izdelka, ki ga ponujate.
 
3. Povečajte udeležbo prejemnika.
 
Kupci žetonov
Z nakupom žetona EMMARES pridobite privilegije kot lastnik žetonov (presale) in podpirate ogromen nov projekt, ki ima ogromen potencial. Boste del sistema, ki predstavlja prihodnost sveta e-marketinga, kjer so vsi ljudje vsebina, ki jo zanima, ponudnik e-pošte pa dobi večjo donosnost naložbe.
Prejemniki sporočil - ocenjevalci
Kot pastor v skupnosti EMMARES boste prejeli žeton v zameno za oceno vsebine prejete e-pošte. Tako enostavno kot to. Dobili boste tudi možnost naročanja na e-poštna sporočila, ki vas zanimajo le od ponudnikov e-poštnih sporočil, ki imajo najvišjo oceno.
 
Kako uporabljati žeton, ki ste ga zbrali?
 
1. Prodati se s ponudniki (prodajalci) ali
 
2. Uporabite ga kot svoj nagradni sklad (če ste založnik ali ocenjevalec).
 
Informacije o žetonih
 
EMA je tok ERC20, ki se izvaja na platformi za blokiranje aplikacij Ethereum. Ethereum pogodbe za Token EMA in vse druge pogodbe so napisane v programskem jeziku Solidity. Vsi uporabniki EMMARES decentraliziranega trga bodo zbrali EMA, ki je v lasti etereumske denarnice.
 
EMMARES Token (EMA) se bo uporabljal za e-poštne marketinške storitve (Squizmail, nato mailRocker) in se uporablja kot spodbuda za prejemnike e-pošte. Celotno vsebino, ki jo ponudnik pošlje z uporabo EMMARES-a (Squizmail.com, ki je prvi ponudnik), bo ocenil in ocenil prejemnik. Na sodbo, dodeljeno vsebini, bo prejemniku dodeljen žeton (EMA).
 
Token: EMA
 
Javna predstavitev in ICO: 5. maj 2018 - 30. september 2018
 
Skupna ponudba žetonov: 500.000.000 EMA
 
Žetoni za prodajo (pred ICO in ICO): 255 milijonov EMA
 
Zasebna umestitve: do 5. maja 2018
 
Softcap: 2.000 ETH
 
Hardcap: 35.000 ETH
 
1 ETH = 5100 EMA
 
Kupi EMA žetone zdaj!
 
Podatki za predale in množice
 
Da bi spodbudili razvoj sistema globalnega digitalnega ugleda EMMARES Email naslednje generacije, so zdaj EMA žetoni uvedeni in na voljo za distribucijo. V distribucijskem načrtu je faza - osebni umestitve in javne faze, ki se začnejo s fazo 1 (pred distribucijo) in stopnjo razdelitve 2-6 ("distribucija").
 
 
Token in dodeljevanje sredstev
 


Časovni načrt
 
 
 
Če želite več informacij o Emmares, obiščite spodnjo povezavo:
 
Spletna stran: https://emmares.io/

Bela knjiga: https://emmares.io/whitepaper.pdf

 



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate