Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

Bravo - govoril o Blokchain



By  Unknown     5:44 AM    Labels:,,,,,,, 
Ko govorimo o Blokchanu, prva stvar, ki prihaja na misel, je kripto denar. In tudi s plačili in transferji s pomočjo njih. Danes se bomo pogovorili posebej o prenosu denarja in novem prevajalskem sistemu Bravo.
Zakaj tako pogosto govorimo o tem in zakaj obstaja toliko idej, povezanih z vodenjem transakcij? In ker je Blockboy prvotno zasnovan kot tehnologija preglednih, a hkrati anonimnih plačil in prenosov z uporabo kripto valute. Hkrati je mogoče takšne "peciva" zagotoviti zelo nizkim provizijam (in včasih tudi njihovi odsotnosti) v primerjavi s tradicionalnimi metodami prenosa, pametnimi naročili in drugimi.
Zdaj pa gremo direktno v sistem za prenos denarja Brava.
Ideja za oblikovanje takšne platforme se je rodila že leta 2013, ko so se v kavarni Hector Rodriguez in Maria Luna, vodje ekipe Bravo v prihodnosti soočili z naslednjim problemom: po večerji niso imeli ničesar, natakar in tega ne storite z bančne kartice, je bilo mogoče slediti vsem transakcijam prek banke. Po tem se je rodila ideja, ki je ustvarila platformo za takojšnje prenose denarja, hkrati pa anonimna. Z razvojem Blochechyna je uresničitev ideje postala izvedljiva.
In kaj je torej Bravo in zakaj je ta spletna stran razvita. Bravo je sistem anonimnih peer-to-peer plačil in prenosov do tistih, ki so blizu z vašim plačilnim sistemom Bravo Pay, zgrajen na Blochein. Na primer, dajanje konice ali banalnega plačila za blago na trgu.
Poglejmo si njegove glavne funkcionalnosti:
Bravo išče bližnje ljudi, ki uporabljajo GPS, medtem ko bo sistem ohranil vašo anonimnost, bo prikazal samo številke v denarnicah ljudi v bližini.
Zanesljivo plačilo in premestitev tujcem brez razkrivanja in identitete.
Anonimni klepet. Tam lahko ocenite kakovost storitve, vas spomnite na potrebo po plačilu in preprosto komunicirate z drugimi ljudmi.
Odsotnost provizij za prenose.
Kot smo ugotovili, je glavni namen tega sistema plačilo blaga in storitev ter prenose majhnih količin na "neposredne kontaktne" razdalje. Ta sistem je kot nalašč za plačevanje spominkov ali za nasvete ali samo za transakcije, ki zahtevajo anonimnost.
Če povzamemo, lahko rečemo, da bo ta plačilni sistem prevzel mesto, ker je glavni problem prenosa majhnega denarja prisotnost velikega deleža provizije. Konec koncev, se zgodi, da prijatelj nima dovolj stvari za potovanje, vendar ni, zato bo ta sistem rešil.
Spodaj bom priložil povezave do tehničnega opisa in zunajstopenjske platforme:


----------------------------
Whitepaper : https://bvo.trybravo.com/BRAVO_Whitepaper_V1.pdf
Website : http://bvo.trybravo.com
Your BitcoinTalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347742

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate