Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

QRAVITY: Revolucija v proizvodnji in distribuciji digitalnih vsebin.



By  Unknown     5:23 AM    Labels:,,,,,,, 
 

Ozadje

Ustvarjalnost prinaša veliko močnih čustev. Danes imamo veliko spletnih platform za predstavitev naše ustvarjalne vsebine. Digitalni medij je prinesel nov svet ustvarjalcem, ki lahko najdejo svojo strast. Mnogi ljudje uporabljajo digitalna orodja, da bi prinesli svoje prednosti. Kakovost in čas zaključka vsebine sta dve od številnih meritev, ki določata priljubljenost vsebin na internetu. Največji izziv v ustvarjalnem ekosistemu vsebin v spletnem svetu je pomanjkanje priložnosti za zaslužek. Centralizirani model tradicionalnih digitalnih platform je izziv za ustvarjalne strokovnjake. Pomanjkanje finančnih sredstev in temeljnih veščin prispeva tudi k počasni rasti kakovostnih vsebin na internetu.

Uvod v Qravity

Qravity je odgovor na zgornja vprašanja z rešitvami za napredno izdelavo in distribucijo vsebin. Rešitve oblikuje skupina za razvijalce, ki temelji na blokih, kar omogoča oddaljenim skupinam, da sodelujejo kot ena ekipa. Uporabnikom platforme so na voljo orodja, kot so orodja za upravljanje projektov, orodja za izdelavo digitalnih vsebin, izmenjavo datotek in sporočanje. Vodenje projektov na platformi Qravity je precej preprosto, saj ga upravlja projektni vodja z znakom QPT kot nagrado. Skupinsko delo na različnih projektih lahko določi prihodnjo uporabo in uporabo projektov, ki se razvijajo na tej platformi.
 Pametne pogodbe pomagajo nemoteno upravljanje različnih nalog na platformi. Filmi, glasbene in slikovne datoteke, avdio so le majhen del različnih vsebin, ponujenih na platformi Qravity. Uporabniki lahko na platformi plačajo žeton QCO neposredno avtorju za dovoljenje za uporabo določene vsebine. Projekti na platformi so razporejeni v majhne naloge in se dostavljajo drugim članom ekipe. Avtorji vsebine na platformi bodo nagrajeni za svoje znanje in ustvarjalnost.

Komentar

Na platformi Qravity je na voljo nov okvir za ustvarjalne strokovnjake. Prihodnost pripada decentralizaciji in prevladujoči bodo tisti s posebnimi veščinami. Platforme, kot je Qravity, bodo spodbujale duh in zagotovile potrebna potrebna prepričanja na trg. Kaj menite o različnih modelih in rešitvah, ki jih uvaja ta platforma? Ali ste pripravljeni vstopiti v svet Qravity?
Spletna stran: https://qravity.com/en/
Bela knjiga: https://qravity.com/en/whitepaper/
Telegram: https://t.me/QravityCom
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3913750



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate