Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

BRAVO - priročno in hitro za bančne operacije



By  Unknown     5:45 AM    Labels:,,,,,,, 
Pozdravljeni vsi!
Danes želim vam povedati o projektih, ki so bili na trgu mikrotransakcij več let in aktivno povečali njihov promet. Ta projekt se imenuje BRAVO, o katerem bomo razpravljali danes.
Morda vsak od nas najde situacijo, ko poznanec, prijatelj ali relativno zahteva, da se znebijo nakazil za nekatere potrebe.
Seveda lahko uporabite bančne prenose, vendar, kot kaže praksa, prenose trajajo veliko časa, vendar je zdaj potrebno denar. Poleg tega vse banke nimajo priročnega in hitrega mobilnega internetnega bančništva.
Poleg tega včasih ne želimo, da bi kdo vedel o naših transakcijah. Obstajajo različne življenjske situacije.
Ampak mislim, da se bodo vsi strinjali, da se s prenosom denarja prek banke avtomatično strinjamo z dejstvom, da bosta banka in država videli naše transakcije. Kako in kje bomo porabili denar in komu je poslano.
V tem primeru je pred nastopom kriptokovratnosti gotovina najučinkovitejši način, da ostane neopažen.
Začetek projekta
V letu 2015 so se ljudje v ZDA tesno soočali s tem problemom, nato pa je začela služba BRAVO, ki je bila že dejavna v Združenih državah.
Toda ta aplikacija ima nekaj pomanjkljivosti.
Najprej lahko delate samo z dolarjem, nakazila pa se opravijo v tej valuti.
Drugič, kot smo že omenili, lahko vse transakcije v tem sistemu vidi država, ker sistem trenutno ne uporablja blokirne tehnologije.
Tretjič, ta vloga deluje samo v Združenih državah.
Družbe BRAVO so zelo aktivne pri razvijanju in vzdrževanju časa, zato so se odločile, da postanejo uspešnice in nove tehnologije.
Trenutno načrtuje posodobitev obstoječih aplikacij za valuto BVO kripto valut, ki bo postala glavna znamka projekta.
Torej, kaj lahko storite?
BRAVO kot projekt je brezgotovinski enakovredni plačilni sistem (analogni bančni sistem P2P), za ljudi, ki želijo hitro in brez dodatnega denarja prenesti glasovne informacije ljudem, ki so vam blizu. Storitev bo domači sistem Bravo Pay, ki je bil zgrajen v Blochainu.
Z lahkoto lahko plačate trg za izdelke, denar prenesete na prodajalca za blago. Ali, na primer, vrgli majhen čaj pri natakarju. Ali plačati pastorjevo ljubezen do svojih storitev. Da, karkoli! In to je vse brez provizije! Mislim, da je to res super.
Kako bo to delovalo?
Iskanje prejemnikov prenosa:
preko sistema GPS BRAVO bo našel vse žetone v bližini.
V tem primeru bo sistem ohranil vašo zasebnost, prikazal pa bo le število denarnic bližnjih ljudi, ki jih lahko prenesejo žetone.
Zanesljiva plačila bodo izvedena v celoti, hitro in brez provizije. Garant plačila je blok.
Anonimni klepet
V tej aplikaciji ne samo prenašate denarja, ampak tudi komunicirate s svojimi prijatelji, na primer zahtevate povračilo znanih dolgov ali napišite frazo "vrgite denar" svoji mami ali očetu.
Torej, vidimo, da je družba ustvarila stabilne skupnosti po vsem svetu ne samo v Združenih državah, in zdi se mi, da se bo ta skupnost razvijala le s časom.
Projektna skupina:
projektno skupino sestavljajo številni strokovnjaki, ki verjamejo v blokiranje tehnologije, že več let delujejo na področju financ in prepričan sem, da bodo v tem projektu uspeli.
Rezultati:
Verjamem, da se je ta projekt razvil veliko. Varen prenos P2P je brezplačen. Vsaj v moji državi. Mislim, da če se projekt še naprej razvija, bo uspeh 100%. No, srečno, Bravo!

----------------------------
Whitepaper : https://bvo.trybravo.com/BRAVO_Whitepaper_V1.pdf
Website : http://bvo.trybravo.com
Your BitcoinTalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347742

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate