Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

Humancoin - New Cryptocurrency za e-trgovino



By  Unknown     5:36 AM    Labels:,,,,,,, 
Humancoin Review.png
Filantropija in dobrodelne dejavnosti so nekatere od najpomembnejših humanitarnih dejavnosti, ki se izvajajo po vsem svetu, saj vse več svetovne manjšine več milijarderjev prispeva svoje bogastvo manj srečnim. Vsako leto se vse več dobrodelnih organizacij vzpenja in rešuje vprašanja, s katerimi se soočajo ljudje po vsem svetu, naj gre za gospodarske, socialne ali naravne nesreče.
Pogosto kritik, ki je namenjen tej dobrodelni organizaciji, je, da sredstva, ki jih prejmejo, niso v celoti namenjena. Včasih se proti njim obračunajo domneve o korupciji in celo davčni utaji. Prisotnost posrednikov je tudi odvračilna za tiste, ki želijo prispevati k družbeni vzgoji. Potrebna je platforma, ki služi prizadetim, vendar tudi omogoča sledenje donatorjev in tudi povratne informacije, kadar in po potrebi.
To je vloga, ki jo želi Humancoin igrati.
 
Kaj je zdravilo Humancoin? Humancoin je revolucionarna nova kriptocurrency, ki jo podpira Protokol o pridobivanju dobrodelnih znanj na omrežju blockchain, in si prizadeva ustvariti združitev korporacij s filantropskimi organizacijami, maloprodajo in e-trgovanjem ter industrijo kripto valut. Ocene strokovnjakov kažejo, da te industrije skupaj predstavljajo vrednost 3,5 milijarde dolarjev.
Humancoin je prvi v svoji vrsti blok-projekt, s potencialom, da postane globalni vodja pri agregaciji zvestobe e-poslovanja. Združenje s partnerji prek filantropske narave transakcij žetona Humancoin ustvarja močno čustveno vez med strankami. Zdravilo Humancoin ni potrebno tekmovati z drugimi, saj je lahko neopazno integrirano z vsemi drugimi obstoječimi sistemi. Zahteva le nastavitev stopnje konverzije za zaključek integracije.
Zakaj Humancoin? Humancoin ima številne prednosti.
Humancoin žetoni se enostavno pretvorijo v bonuse, točke, milje in kupone.
Uporabljajo se tudi za spodbujanje imetnikov tokenov in s tem pomagajo zgraditi dolgoročno stabilno povpraševanje, saj uporabniki izkoristijo prednosti.
S povečanjem števila članov se poveča tudi razširjenost, ki povečuje doseg platforme.
Dokaz o dobrodelni zasnovi rudarstva omogoča organizaciji, da se množi ali raste in se prilagaja večkrat.
Humancoin združuje prejemnike in donatorje na prej na voljo Peer-2-Peer platformi.
To v partnerstvu s programom zvestobe bo pomagalo razvijati dobrodelne organizacije.
Humancoin ima precej veliko ciljno bazo z znatnimi količinami, ki so vključene v njene povezane panoge. Po poročilih strokovnjakov, eden od treh ljudi prispeva k dobrodelni dejavnosti. S tem se ustanovi industrija v višini 750 milijard USD. Obstaja zelo veliko število industrij e-trgovanja z veliko večino, ki sodelujejo v humanitarnih dejavnostih, da bi zadovoljili svojo družbeno odgovornost podjetij, znesek, ki naj bi znašal okoli 2300 milijard ameriških dolarjev. Prav tako je treba opozoriti, da 75% velikih podjetij, ki temeljijo na kriptokultivaciji, v dobrodelne namene prispevajo med 300 in 900 milijardami dolarjev.
Humancoin je človeška valuta prijaznosti, ki obravnava številna vprašanja, kot so pomanjkanje zaupanja nad skladi, ki dosegajo predvidene, visoke operativne stroške in vprašanja čezmejnega plačevanja ter pomanjkanje dodanih koristi za prispevke. Blockchain rešuje vprašanja zaupanja z zagotavljanjem preglednosti, zanesljivosti, sledljivosti in varnosti. Donatorji lahko donirajo globalno, lahko spremljajo svetovne izdatke po vsem svetu in prejemajo tudi koristi od zvestih partnerjev. Ta združitev med kripto in e-trgovanjem ustvarja priliv potrošnikov.
Humancoin Platform.png
Kako deluje?
Platforma zagotavlja popolno spletno sledenje donacij z možnostjo, da donatorji prejmejo potrdilo o vsakem darovanju, ki se lahko uporabi za izkoriščanje davčnih ugodnosti, odvisno od države, v kateri je pristojna. Druge funkcije, ki so na voljo na Humancuinu, glasujejo in pregledujejo filantropje in projekte, vgrajene glasnike, inovativno armaturno ploščo in mobilne aplikacije.
Upravičenci se lahko prijavijo na platformo Humancoin in popolno preverjanje. Ko je preverjen, lahko uporabnik da donacije, anonimne in kako drugače dobrodelne po svoji izbiri. Nadzorna plošča pomaga uporabniku, da spremlja svoje izdatke in upravlja pretok informacij.
Temelji se lahko registrirajo tako, da izpolnijo zahtevani obrazec in priložijo določen niz dokumentov, ki jih preverijo glede na velikost projekta s strani humancoinove ekipe in forenzičnih enot partnerskih revizijskih podjetij. Ko bodo ti projekti dokončani, bodo gostili na platformi in jim omogočili prejemanje donacij.
Poleg tega lahko donatorji donirajo sredstva neposredno Humanpoolu, od koder jih pošlje Humansuin najbolj ocenjenim dobrodelnim organizacijam na platformi. To je velik zagon velikim korporacijam, da izpolnjujejo svoja notranja pravila.
Rast zdravila Humancoin se financira s 5-odstotno pristojbino, ki je bila zbrana za dobrodelne projekte, številka, ki je veliko manjši od sedanjih industrijskih standardov 20%.
Humancoin Tokensale.png
Partnerji
Humancoin je sodeloval z velikimi spletnimi trgovinami, kot so Amazon in Alibaba, igralne in poslovne storitve, letalske družbe in izmenjave kriptokultiv. Glavni partnerji Humancoina vključujejo Zynga, Airbnb, Okex, Booking.com in Skyteam.
Humancoin Team.png
Glavno ekipo v podjetju Humancoin vodi generalni direktor - Giles Gailer, CTO - Kate Bubnik, strokovnjak za bloke Aravinda Babu - Blockchain in Kai Hsia - strokovnjak za programsko opremo. Svetovalci v skupini so vodilni strokovnjaki na vseh področjih, povezanih s Humancoinom, kot so David Rippon - Charity IT, Anus I Mahmud - Raising Fund, Reinhard Berger - Naložbe in Marcus Campbell - Razvoj platforme.
Za več informacij o Humancoinu ICO:
Uradna spletna stran: https://www.humancoin.net
Bela knjiga: http://docs.humancoin.net/HumanCoin_whitepaper_en.pdf
Telegram: https://t.me/HumancoinChannel
Twitter: https: / /twitter.com/humancoinnet
ANN Tema: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4469466
GitHub: https://github.com/Humancoinnet/humancoinICO



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate