Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

StealthCrypto - omrežje za paranoje



By  Unknown     12:27 AM    Labels:,,,,,,, 

StealthCrypto ICO je zbiranje sredstev za razvoj in uvedbo komunikacijske mreže, ki vam omogoča izmenjavo sporočil, klic in prenos datotek brez strahu pred zunanjimi motnjami, krajo osebnih podatkov ali napadi ddos. Poleg tega ima vgrajen VPN na osnovni ravni, zaradi česar bodo internetne komunikacije popolnoma anonimne.

StealthCrypto načrti

Ekipa StealthCrypto načrtuje, da bo ustvarila samostojno decentralizirano mrežo, ki temelji na blokbusteru z velikimi možnostmi razširljivosti - Cloud Cloud. V ta namen razvijamo:
  • enoten sistem za preverjanje pristnosti uporabnika - QSDI;
  • Center za upravljanje omrežja in naprave, povezane z njo - Stealth;
  • tehnologijo za zaščito podatkov med pogajanji in izmenjavo podatkov - Quantum.
Poleg tega, StealthCrypto razvija vrsto naprav za delo z omrežjem, na primer, StealthCrypto telefon telefon, ki bo verjetno najboljši kibernetsko obrambo in tako ne potrebuje povezave z operaterjem za telefonske klice. Povezava bo vzpostavljena prek povezave Wi-Fi.

Celična tehnologija in kvantna zaščita

Glavna značilnost tega sistema bo celična tehnologija. Ta arhitektura omrežja, v katerih informacije premakne ne le komunikacijo - kabel, in celice, ki so povezane skupaj kot čebela sotam.Chtoby razumeti, kako mobilnega omrežja, ne pozabite, železniško povezavo med mestoma: kot pravilo, dve poti, ki gredo na določeni poti. Če je proga, ki se kaj zgodi, vlak s krožno dovoljeno (če imate srečo - vzporednika), kar je več in ni vedno mogoče. Če se mu kaj zgodi, se gibanje ustavi. Zdaj se spomnijte postavitve cest v ameriških mestih. Razdeljeni so na kvadratne odseke več hiš, ki jih ustvarja cesta. Ni glavnega ali vzporednega načina. Cesta je veliko in če eden od njih, da bi se to zgodilo je "problem" lahko vozijo tudi na druge načine. V mreži omrežja so vozlišča razpotja v mestih, ki so povezana z več drugimi križišči. In če je eden od vozlišča ali komunikacijske linije kaj se dogaja, lahko informacije gredo na množici drugih načinov. To je glavna značilnost omrežij StealthCrypto. Druga značilnost je kvantna kriptografija. To so posebni načini zaščite informacij, ki bodo učinkovite proti morebitnemu napadu s pomočjo kvantnih računalnikov. Takšna zaščita je zdaj malo, kjer boste našli: ameriški, evropski, izraelske in kitajske oblasti, da se razvija za varovanje tajnih podatkov in pomembnih komunikacijskih vozlišč, in nekaj največjih bank delajo na podobne tehnologije za varovanje osebnih podatkov in finančne izračune. informacije lahko potekajo ob številnih drugih poteh. To je glavna značilnost omrežij StealthCrypto. Druga značilnost je kvantna kriptografija. To so posebni načini zaščite informacij, ki bodo učinkovite proti morebitnemu napadu s pomočjo kvantnih računalnikov. To varstvo zdaj malo kje boste našli: ameriški, evropski, izraelske in kitajske oblasti, da ga razvijajo za varovanje tajnih podatkov in pomembnih komunikacijskih vozlišč, in nekaj največjih bankah delajo na podobne tehnologije za varovanje osebnih podatkov in finančne izračune. Informacije lahko gredo na različne druge načine. To je glavna značilnost omrežij StealthCrypto.Drugaya čipa - kvantna kriptografija. Te posebne metode za varovanje podatkov, ki bo učinkovito pred morebitnimi napadi z uporabo kvantnih računalnikov. Takšna zaščita je zdaj malo, kjer boste našli: ameriški, evropski, izraelske in kitajske oblasti, da se razvija za varovanje tajnih podatkov in pomembnih komunikacijskih vozlišč, in nekaj največjih bank delajo na podobne tehnologije za varovanje osebnih podatkov in finančne izračune.

Aplikacije StealthCrypto

Izdelki tega zagona bodo uporabni, kjerkoli potrebujete zaščito osebnih podatkov in odpornost proti vlomu. Zlasti StealthCrypto izvaja takšne storitve za končno uporabo:
  • shranjevanje v oblaku z zmožnostjo izmenjave datotek;
  • e-pošta in sporočila;
  • govorno komuniciranje in video konference.
Poleg tega skupina StealthCrypto razvija strojne naprave, ki so obogatene za svoj sistem, ki bodo imele tudi vgrajeno zmožnost uporabe žetona platforme.

Vodstvo

StealthCrypto Nadaljuj

To je resen projekt z velikanskimi načrti, ki se lahko veliko spremenijo v industriji. Toda le, če lahko skupina prepriča vlagatelje, da vložijo zahtevane 200 milijonov dolarjev. Zaradi zapletenosti opisa in velikega števila ciljev lahko s tem pride do težav.


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate