Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

ORBIS: PRENOS DENARJA IN INVESTICIJE V SVETU



By  Unknown     6:45 AM    Labels:,,,,,,, 
home.JPG
Živijo, spremljam nove presenetljive podatke, ki bodo resnično spremenili prepoznavne razrede poslovanja, na primer majhne trgovce, poslovneže, samostojne delavce, finančne strokovnjake, malo in dodatno ogromne podjetnike in tako naprej. Na splošno poznate ves svet na splošno ali pa se tako veliko število ljudi, podjetij ali združenj, špekulantov in tako naprej trudijo za dobiček, pri tem pa tudi razumemo, da se svet hitro dosledno razvija v nekaj perspektive, vključno s poslovanjem. Dejansko je ena od resničnih izboljšav na področju poslovanja. Razstavni okvir je resnično preoblikoval, kjer lahko ljudje, združenja, špekulanti in tako naprej hitro, preprosto in pomanjkljivo predstavijo proračunske izmenjave, imenovane "Cash Transfer".
V primeru, da ste si kdaj želeli zamenjati gotovino, plačilni in naložbeni sistem, kjer se lahko hitro izmenjujete, ne da bi plačevali toliko, privlačne trgovinske obrestne mere in neposredne stroške ter obrestne mere pri pošiljanju in sprejemanju zaprtja. Za vse, kar sem mislil, bi bil izjemno nestrpen, da bi na vašo pozornost predstavil svetovno najbolj veličasten napredek (Blockchain Technology) "Orbis", odgovor na svetovni prenos denarja in naložbe, ki temelji na decentralizirani tehnologiji blokiranja.
ORBIS
Orbis nudi ustvarjalne izmenjave, plačilne in investicijske storitve z uporabo digitalnih žetonov in blokovskih inovacij. Ta inovacija, povezana z vsestranskim programiranjem in programiranjem računalnika, bo ljudem omogočila priložnost za izmenjavo dobička, naložbe in plačila z uporabo Orbisovih strojev za samopreverjanje, poleg tega pa bodo posamezne napredne celice in osebni računalniki z dostopom do interneta.
Orbis home.JPG
Sistem ORBIS lahko to zagotovi 24-urno, bodisi na spletu bodisi v osebi na podružnici ORBIS. To bo vsem omogočilo, da dosežejo prednosti, ki jim jih ponujajo kriptocevne oblike denarja, vključno z nizkimi stroški zamenjave, zamenjavami brez omejitev, hitrim plačilom in evakuacijo geopolitičnih ovir za obroke.
PROBLEMI, ZA KATERE POTREBUJE REŠITEV
Približno 4 milijone ljudi dnevno uporabljajo kriptocevne dogodke, pri čemer ta številka raste vsak dan in pričakuje, da bo do leta 2030 presegla 300 milijonov. Odprava visokih provizij in dragih ovir za vstop z odstranitvijo tretjih posredniških storitev.
Pomembno zmanjšanje čakalnih dob - transakcije bi morale biti skoraj takoj, ne pa tudi do delovnega dne in delovnega časa tradicionalnih bank za opeke in malte
Samopostrežnost in brez omejitev
Odstranjevanje zapletenih dokumentov in birokracije
Kaj je GoodNews o ORBIS
Ekipa ORBIS trdi, da zagotovi, da zagotavljajo koristno storitev Svetu, da bi rešila vse zgoraj naštete težave. Pravzaprav je namen Orbisa olajšati življenje vsakemu posamezniku. Podjetje Orbis bo zagotavljalo inovativne storitve prenosa, plačil in investicij z žetoni kripto valut in tehnologijo blokirnih verig.
ORBIS: DRUGA MERITA
ORBIS bo do 10. maja 2018 izdal futuristično plačilno platformo; s številnimi novimi funkcijami, ki bodo strankam omogočile, da opravljajo svoje bančništvo, plačila in investirajo v kripto valuto in vse na enem mestu.
Orbis bank.JPG
In tudi za način, kako prihodnost descentraliziranega prenosa denarja, plačil in naložb še bolj standardizira in izboljša, skupina Orbis namerava odpreti fizične panoge po vsem svetu, ki bodo imele samopostrežne naprave za ATM in eno od prijaznih storitev za stranke v virtualni realnosti mize, ki bodo samodejno zagotavljale denarno nakazilo, umik, prenos, plačilo in investicijske storitve.
Oglejte si Road Map
roadmap.JPG
Če vas zanima in bi želeli vedeti o projektu ORBIS, si lahko ogledate nekaj spodnjih povezav kot referenčni vir:
SPLETNA STRAN: http://www.orbistransfer.com/
WHITEPAPER: https://orbistransfer.com/downloads/Orbis-White-Paper.pdf
FACEBOOK: https://www.facebook.com/OrbisToken/
TWITTER: https: / /twitter.com/OrbisToken
YOUTUBE:
 



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate