Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

QRAVITY - povezava ustvarjanja digitalnih vsebin z blokchainom



By  Unknown     5:22 AM    Labels:,,,,,,, 
PREAMBULA
Buzz o kriptocurrency se povečuje, ljudje so slišali o tem, in vedno več ljudi želi, da bi našli več o tem, in najti način, da je del tega. Ko je prišla tehnologija blokade, se je toliko stvari spremenilo, da bi bolje rekli. Torej, veliko podjetij se je izboljšalo, zato so številna podjetja začela uporabljati kripto valute pri svojem delu. Nove ideje prihajajo vsak dan. Ljudje želijo vlagati v nove projekte. Imamo največje orodje na svetu in ga imenujemo internet. Internet je ogromno bazo podatkov, kjer lahko storimo karkoli. Internet je povezal ves svet. Eden od teh projektov je Qravity, digitalna zabavna produkcijska in distribucijska platforma, kjer decentralizirane kreativne ekipe dobijo licenčnine za izdelavo filmov, iger, glasbe in še več.
O QRAVITY
Pravičnost je decentralizirana platforma za produkcijo in distribucijo vsebin, v kateri so ustvarjalci lastniki in dobiček iz svojega dela. Qravity ponuja prostor za ustvarjalne vizionarje, ki skupaj razvijajo izvirne digitalizirane vsebine, vključno s filmi, glasbo, igrami, e-knjigami in aplikacijami. Za pomoč pri zaščiti digitalnih vsebin med njegovim razvojem in distribucijo, Qravity integrira blokovno tehnologijo v svojo platformo. S tem je zagotovljeno, da so podatki v vsakem projektu nespremenljivi, odporni proti ponarejanju, manj so nagnjeni k izgubi ali izbrisu in so zelo odporni proti vdori. Tudi Qravity izboljšuje sodelovanje in odpravlja ovire, saj proizvajalci in ustvarjalci zaslužijo, razvijajo in distribuirajo edinstvene vsebine, ki jih potrošniki žele.
Poleg tega je lahko Qravity opredeljen kot inovativen kripto-ekosistem, ki temelji na tehnologiji Blockchain, ki ustvarjalcem pomaga ustvarjati resnične pravice glede njihove vsebine in dobiti dobiček glede na njihov prispevek v celotnem projektu. Poleg tega je Qravity polnopravna platforma, podprta z dobrim številom učinkovitih orodij za upravljanje projektov, ogromno podporo za bazo podatkov, shranjevanje v oblaku skupaj z ekipo strokovnjakov. To pomaga posameznikom in organizacijam, da razvijejo svoje ustvarjalne monetizibilne projekte, kot so glasba, avdio, video, filmi, aplikacije itd. In jih sproži na platformi Qravity. Pravičnost opravi plačila v obliki virtualnih žetonov, ki temeljijo na platformi Ethereum. Blokovna tehnologija za tem podjetjem omogoča, da so procesi pregledni od proizvodnje do distribucije in trženja vsebine.
Vizija
Vizija platforme je revolucionarna, saj zagotavlja prostor za ustvarjalne vizionarje, da skupaj razvijejo originalne digitalizirane vsebine, ki jih potrošniki želijo, medtem ko decentralizirane kreativne ekipe dobijo licenčnine za svoje delo.
Cilj
Cilj je izboljšati sodelovanje in pomagati ustanoviteljem projektov in ustvarjalcem, da premagajo izzive, ki ovirajo projekte digitalnih vsebin. Za doseganje tega cilja platforma Qravity poenostavi razvoj in distribucijo edinstvene vsebine ter postane pravičnejša in bolj nagrajujoča za tiste, ki jo ustvarijo.
Cilj
Z aktualnimi izzivi sedanjega zabavnega trga si je Qravity prizadeval rešiti te izzive z ustvarjanjem vse-v-enem platformo, ki proizvajalcem in ustvarjalcem vsebin omogoča sodelovanje pri projektih, ki imajo zabavno vrednost, kot so video posnetki, knjige, igre in druge oblike digitalne vsebine. Platforma Qravity združuje skupino proizvajalcev in ustvarjalcev ter jih povezuje, da oblikuje oddaljene skupine, ki bodo imele enake skupne prednosti tako oddaljenih kot lokalnih ekip. Uporabnikom spodbuja, da prostovoljno prispevajo k projektu za delež v lastništvu. Tudi uporaba tehnologije blockchain omogoča oddaljenim skupinam, da sodelujejo kot ena ekipa. Uporabnikom platforme so na voljo orodja za vodenje projektov, orodja za ustvarjanje digitalnih vsebin, izmenjavo datotek in storitve sporočanja.
Rešitev
QRAVITY je pripravljen s svojo resolucijo za produkcijo in distribucijo vsebin. Upravljanje projektov na platformi je zelo enostavno, saj ga vodi vodja projekta z QPT zaradi nagrade za žeton. Pametne pogodbe olajšajo v elegantnem upravljanju različnih nalog na platformi. Ustvarjalci vsebin na platformi so nagrajeni za svoje spretnosti in iznajdljivost.
Uporabniki plačajo žetone QCO ustvarjalcem na platformi za porabo določene vsebine. pridejo na platformo, se razdelijo v majhne naloge, dodeljene različnim članom skupine grozda. Ekipa, ki se bo ukvarjala z različnimi projekti, se bo odločila za dolgotrajno uporabo in uporabo prireditev, ki se razvijajo na platformi. Odgovor, ki ga je oblikovala ekipa, temelji na tehnologiji blockchain, ki omogoča oddaljenim skupinam, da jih sestavijo kot eno ekipo.
Filmi, glasba in zvočna datoteka so le majhen del del različnih vsebin, ki so na voljo na platformi. Orodja za upravljanje projektov, orodja za izdelavo digitalnih vsebin, izmenjavo datotek in storitve elektronskega sporočanja so na trgu za uporabnike platforme.
 
Funkcije platforme
Monetiziran
Platforma Qravity uporablja dva žetona: Qravity QPT za nadzor lastništva projekta in QVO QCO v monetarnih transakcijah v okviru svojih procesov ustvarjanja in distribucije vsebin.
Cured
Pravičnost gosti samo komercialno sposobne vsebine. Za razliko od obstoječih samostojnih trgov se vsak projektni predlog skrbno preuči in izberejo tisti z velikim tržnim potencialom, da se zagotovi donosnost vseh zainteresiranih strani projekta.
Pregleden
Technology Blockchain ponuja veliko preglednost pri sodelovanju, distribuciji, transakcijah in delitvi dobička, medtem ko odpravlja posrednike in finančne ovire.
Equitable
Inteligentne in nesporne pogodbe gradijo zaupanje v pravo gospodarstvo digitaliziranega dela, tako da ščitijo avtorske pravice in zagotavljajo pošteno nadomestilo za ustvarjanje vsebin in upravljanje projektov.
Strokovnjak
Tudi kot funkcionalni prototip, Qravity-ova zbirka profesionalnih orodij za upravljanje projektov že vključuje proizvodnjo in odobritev sredstev, skupno rabo datotek in sporočanje.
Solidarnost
Ustvarjalci skupnosti Qravity uživajo v okolju, v katerem delijo svoje talente, vire in znanje.
Kako deluje Qravity?
Pravičnost je decentralizirana platforma za razvoj in dostavo digitalnih vsebin, ki združujejo vrsto orodij za vodenje projektov, kot so pridobivanje sredstev in odobritev, izmenjava datotek in posredovanje sporočil za interakcijo med skupnostmi in ekipami. Člani projektne skupine uporabljajo te funkcije v skladu s svojo vlogo. Na ta način bi npr. Ustanovitveni partnerji imeli možnost uporabiti platformo za vodenje svojih ustvarjalnih skupin, ustvarjalci pa bi lahko sledili njihovim razvojem in interesom. Na koncu projekta Qravity komercializira vsebino, s čimer se lahko porabi prek svoje platforme, prodaja pravic distributerjem in prodaja neposredno prek digitalnih trgov tretjih oseb, kot so prodajalne aplikacij in pretočne storitve.
Z uporabo blokchain tehnologije (inteligentnih pogodb) vsak prispevek, ki ga oblikovalec vsebine naredi za projekt, ni mogoče spremeniti. Pravičnost nagrajuje ustvarjalce z delnicami v lasti projekta za vsak prispevek; kadar avtor dokonča določeno nalogo, prejmejo število projektnih žetonov Qravity (QPT), ki jih je ustanovitelj projekta dodelil tej nalogi. Ti QPT-ji so sledeni in ustvarjeni v inteligentnih pogodbah podjetja Ethereum, zaradi česar so edinstveni za specifične projekte in skoraj brez ponarejanja ali goljufije. Ne glede na velikost ali kompleksnost nalog, več nalog, ki jih izdelovalec izpolni, več bo QPT in večja bo njihova lastnina projekta.
Prednosti
Tveganje se zmanjša in nagrade se povečajo
S programom Qravity, ki gosti in distribuira samo monetizirajoče premijske vsebine, ustvarjalci dobivajo delež v projektih, ki jih proizvajajo.
Zaslužite licenčnine
Vsakič, ko je vsebina porabljena, avtorji vsebine pridobijo avtorske pravice na podlagi sodelovanja. Bolj uspešno je vaše ustvarjanje, večji bo vaš dobiček.
Povečanje zaupanja
Pravičnost ustvarjalcem vsebin olajša oblikovanje uspešnih partnerstev in izgradnjo produktivne skupne skupnosti.
Olajšati vodenje projektov
Razvoj vsebin poteka na vseh stopnjah, od načrtovanja do proizvodnje in distribucije.
Optimizirajte potek dela in sodelovanje
Praktična orodja za sodelovanje spodbujajo komunikacijo med člani porazdeljene kreativne ekipe in spremljajo prispevke vsakega člana.
QRAVITY QCO
QVO Qravity je etereum ERC-827 žeton, ki služi kot kriptokultnost, ki se uporablja za vse transakcije Qravity.
Podrobnosti o žetonih
Ime žetona: pravičnost
Simbol žetona: QCO
Cena: 1 QCO = 0,0002 ETH
Bonus: na voljo
Nagrada: na voljo
Platforma: etereum
Sprejemanje: ETH
Najmanjša naložba: 0,5 ETH
Država: Avstrija
Bela lista / KYC: Nič
Skupna ponudba: 1.000.000.000
Tokenske decimalne točke: 18
Naslov prodajnega žetona: TBD
Prodaja žetonov
QCO, žetoni za pravičnost so na voljo zainteresiranim vlagateljem v množičnem (ICO) od junija 2018. Skupna ponudba znaša 1.000.000.000, od katerih se 50% proda. Prehodno obdobje se je začelo 1. junija in se končalo 15. junija. Obdobje ICO se je začelo 16. junija in se bo končalo 31. julija 2018.
Distribucija žetonov
QCO DISTRIBUTION
Prodaja žetonov: 50%
Člani skupine in svetovalci: 22%
Rezerva: 14%
QCO Boost: 10%
OTC nakupov: 2%
Nagrade Skupnosti: 2%
DODELITEV ETH PRISPEVKOV
Marketing Qravity projekti: 37%
Platforma Marketing Qravity: 19%
Operacije, globalne pisarne in CS: 18%
Tekoči razvoj platforme: 14%
Dogodki v skupnosti, delavnice: 9%
Pravni in finančni svetovalec: 3%
ZAKAJ SE VEDETI V PROJEKT QRAVITY?
Platforma Qravity omogoča ustanoviteljem projektov učinkovito sredstvo za upravljanje porazdeljenih skupin, olajšanje sodelovanja in zagotavljanje ustvarjalcev vsebine z neprekinjenim prihodkom iz vsakega projekta, ki ga pomagajo dokončati. Podobna obstoječa orodja so omejena in neučinkovita.
Pričakuje se, da se bo znak QCO okrepil, ko bo platforma postala popolnoma operativna in se bodo pridružili ustvarjalcem vsebine in ustanoviteljem projektov. Kot kriptocurrency ekosistema Qravity lahko imetniki QCO uporabijo svoje žetone za nakup vsebin na platformi ali licenco vsebine, ki jo želijo distribuirati.
ROADMAP
Februar 2016 - začetek projekta.
Avgust 2016 - Prvi krog financiranja angelov.
September 2016 - Wireframing in razvoj MVP.
Julij 2017 - dosežen mejnik MVP.
September 2017 - razvoj faze 2 platforme.
Julij-september 2018 - predprodaja / prodaja žetonov.
Septembra 2018 - Začetek platforme se začne proizvodnja "Lizzard Maddoxx".
Oktober 2018 - Razstava Qravity in LM v MIPCOM.
Januar 2019 - Zloraba, ki sprejema nove predloge za digitalne vsebine.
Q4 2019 - Distribucija in monetizacija "Lizzard Maddoxx".
ZASLUJEM VELIKO TEAM
Reinhard David Brandstaetter - izvršni direktor in ustanovitelj
Christian Sascha Dennstedt - glavni finančni delavec in ustanovitelj
Bryan W. Hollmann - pravni svetovalec
Andreas Petersson - svetovalec za inteligentne pogodbe, varnostna infrastruktura - zmogljivost
Franz Eig - poslovni svetovalec, vodja projekta - zmogljivost
Christopher Barber - ekonomist svetovalec in blok verige
Patrick Seguin - svetovalec za vsebino in glavni urednik
Igor Testen - svetovalec za razvoj poslovanja
Michael Sormann - svetovalec za platformo, umetniški direktor Lizzarda Maddoxxa
Christian Haas - kreativni svetovalec, ustvarjalec Lizzarda Maddoxxa
Łukasz Cimer - svetovalec za trdnost in obveščevalne pogodbe
Kieran Costello - svetovalec za blagovne znamke in trženje
Roxy Terletska - prodajni svetovalec
Victoria Liset - prodajni svetovalec za čipe
Oliver Völkel - pravni svetovalec
Sergej Ševčenko - oblikovalec UX / UI
Alexey Morgaev - Back-end Developer
Olga Semusheva - vodja projekta
Igor Kravchenko - Inženir QA
Bodite del tega neverjetnega projekta. Prenesite beležko za polno zajemanje.
Do naslednjič…
Za več informacij obiščite:
Spletna stran: https://qravity.com/en/
Bela knjiga: https://media.qravity.com/media/filer_public/72/d6/72d614e4-8e65-40e6-a27e-9aab39016f20/qravity_whitepaper_v1-0_public_en.pdf
ANN Tema: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3913750.0
Telegram: https://t.me/qravityqa
Kanal Telegrama: http://t.me/QravityCom
Twitter: http://twitter.com/QravityCom
Facebook: https://www.facebook.com/QravityCom/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/qravity/
Srednje: https://medium.com/qravity


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate