Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

Papusha



By  Unknown     12:20 AM    Labels:,,,,,,, 

SPLETNA STRAN: https://papusha.io
V tem članku bi rad preučil projekt ICO za raketno tehnologijo Papusha, ki je bil razvit na raketni in vesoljski tehnologiji na zelo drugačnem področju od projektov ICO, ki smo jih videli do sedaj se bo prodaja ICO nadaljevala do 22. oktobra 2018.
Osvajanje vesolja je bilo eno najzanimivejših ciljev človeškega duha skozi stoletje, ki smo ga zapustili. Na tem področju je bil dosežen pomemben napredek. Vendar pa je razvoj vesoljske tehnologije povzročil tudi nekaj neprijetnih posledic. Eden od njih je strupen odpadek.
Do danes je na področju rafiniranja nafte pomemben svetovni problem, in sicer izkoriščanje odpadnih rafinerijskih odpadkov, pa tudi njihovo shranjevanje. Ko se olje predeluje, delež odpadkov doseže 10-20%. In zdaj je bil projekt, ki lahko reši okolje, varčuje velika območja pred vplivom strupenih odpadkov - Papusha Rocket Technology
Kaj je Papusha?
Papusha Rocket Technology je platforma za oblikovanje visokotehnoloških in učinkovitih enot PRT-2, ki uničujejo odpadne izdelke rafiniranja nafte s proizvodnjo tekočega goriva na izhodu. Razvoj teh naprav temelji na patentiranem ruskem znanstveniku Papusha Rocket Technology, ki se je v Sovjetskih letih uporabljal za izdelavo vesoljskega ladja Buran.
Prodajna cena nove in pripravljene enote PRT-2-30 je približno
950 000 USD , kar je nekajkrat manj od stroškov konkurentov z manj učinkovitosti svojih sistemov. Obdobje odplačevanja ene naprave z najbolj skromnimi izračuni je 5-7 mesecev, kar je rekord v industriji. Naprave PRT-2 bodo izdelane
v treh vrstah zmogljivosti: 30, 60 in 90 ton zdravljenja na dan.

  1. Rafiniranje ustvarja veliko odpadkov, ki so malo uporabne in
    ogrožajo ekologijo celotnega planeta. Rafinerije nafte (rafinerije nafte) hranijo ostanke v posebnih posodah ali v tako imenovanih "skladiščih". Tako močno škodijo okolju in se izognejo morebitnemu
    dobičku pri obdelavi.
  2. Kompaktna procesna enota PRT-2 uporablja vsebino ribnikov, kot so surovinski
    materiali. Oljne ostanke predelamo pri visoki temperaturi (nad 1000 ° C) pri supersonični hitrosti (~ 1000 m / s) z dodajanjem posebnih
    nečistoč. V takih razmerah predelane snovi temeljijo na radikalnih fizikalno-kemijskih spremembah, od katerih se večina pretvori v sintetični plin.
  3. Dragocene surovine, pridobljene v okolju prijazni obliki - se kopičijo v posebnih rezervoarjih, ki so pripravljeni za nadaljnji prevoz in prodajo.
Namen projekta
Glavni cilj projekta Papusha je recikliranje odpadkov iz rafinerije za čiščenje okolja in pridobivanje goriva.
Kako deluje?
Med procesom rafiniranja nastaja velika količina odpadkov in onesnažuje okolje. Poleg tega, če tega ne smete uporabiti, bo to povzročilo resno izgubo.
Da bi se izognili tem izgubam in se izognili naravni škodi, razvijalci projekta načrtujejo uporabo kompaktne naprave za ravnanje z oljnimi odpadki PRT-2. Oprema na objektu vključuje obdelavo odpadkov pri temperaturi nad 1.000 stopinj Celzija pri transonskih, z uporabo posebnih nečistoč. Ustrezni pogoji bodo zagotovili, da se odpadki pretvorijo v bencin, dizel in druga goriva. Med predelavo ta naprava oddaja v ozračje le ogljikov dioksid in vodno paro.
Po sintezi novih surovin se proizvodi skladiščijo v posebnih posodah za nadaljnje izvajanje. Zato lahko namestitev PRT-2 pripomore k dodatnemu dohodku in varstvu okolja.
Glavne prednosti te naprave so:
Majhna velikost;
Relativno nizki stroški;
Nizki stroški vzdrževanja;
Visoka učinkovitost;
Hitro maščevanje.
Da bi zagotovili financiranje in zagotovili neodvisnost tega izdelka, se je razvijalec odločil, da bo ICO uporabljal tehnologijo digitalnega denarja in tehnologije Blockchain, s čimer bo vlagateljem omogočil znaten dobiček. Po predhodnih ocenah se čisti dobiček ene naprave PRT-2 na leto giblje od $ 950 do $ 2.5 milijonov, odvisno od konfiguracije, od 400 do 700.000 dolarjev.
Datumi in podrobnosti ICO
Razvijalec namerava razdeliti skupno 100 milijonov žetonov PRT, od katerih bo 75 milijonov prodanih na ICO. Razvojni skupini je dodeljenih 18 milijonov kovancev, 5 milijonov PRT, mučenju 2 milijona ljudi sodeluje pri promociji izdelkov.
Prodaja žetonov bo potekala od 22. avgusta do 22. oktobra letos. Cena 1 PRT je 0,00028 ETH.
Hard Cap Project - 13500 ETH.
Porazdelitev žetonov je naslednja.

Kaj naj vlagatelji vedo?
Po navedbah razvijalca se približno 15% prihodkov iz vsakega objekta pošlje v posebni likvidnostni sklad. Sredstva iz tega sklada se vsake tri mesece uporabljajo za nakup kovancev in jih zažgejo na trgu. Zato se bo cena žetonov povečala vsake tri mesece.
V skladu s predhodno študijo strokovnjakov, nakup PRT danes po ceni približno 0,1 USD bo vlagateljem omogočil, da prodajo svoje kovance v treh letih, in sicer po ceni vsaj 300 dolarjev na kovanec.
Pomembno je omeniti, da sedanji trg potrebuje 70.000 enot PRT-2, ki trenutno upoštevajo potrebo po odstranjevanju. Za recikliranje starih odpadkov moramo večkrat povečati število rastlin.
Splošna ocena:
Proces ICO se lahko šteje za vlagateljem prijazen, če se dimenzije in cilji projekta ocenjujejo skupaj. Sprejetje takega globalnega projekta še nikoli ni bilo lažje. Anatolij Papuš, ta vesoljska tehnologija, kemija, ekonomija in ekologija bodo združili vodilne ruske znanstvenike. Poleg tega se na desetine izkušenih marketinških in kadrovskih strokovnjakov trudi razviti uspešen projekt.


Za podrobnejše informacije o projektu si oglejte naslednje povezave:
Spletna stran: https://papusha.io/
Bela knjiga: https://papusha.io/files/Whitepaper_ENG.pdf
Telegram: https://t.me/prt_chat
Twitter :: https://twitter.com/papushatech
Facebook: https://www.facebook.com/Papusha-Rocket-Technology-241396259943698
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYV0zOPkYjsdPb34uAvvlNw
Bitcointalk: https: / /bitcointalk.org/index.php?topic=4502678.0
Steemit: https://steemit.com/@papusha



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate