Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

PREGLED STEALTHCRYPTO



By  Unknown     12:28 AM    Labels:,,,,,,, 
Mirni pozdravi vesolja, tokrat bom razpravljal o ICO ali projektu STEALTHCRYPTO, hvala, ker ste si vzeli čas, da preberete ta članek. Sampean Pancen Ngeten (JOSS).
Stealth Crypto je platforma, ki zagotavlja varen prostor za hitro shranjevanje vseh transakcij podatkov in kript. Beseda "varno" pomeni zmožnost platforme, da vsako transakcijo naredi nevidno za druge (neznane drugim v blokovni sobi). To je decentralizirana in avtonomna tehnologija.
Znak StealthCrypto je potreben za pravilno delovanje ekosistema StealthCrypto. StealthCrypto je funkcionalen žeton, ki se uporablja na platformah za dostop do funkcij, izdelkov in cen. Ker storitve in izdelki StealthCrypto sčasoma postanejo bolj likvidne in dragocene, pričakujemo, da jih bomo uporabili za uravnoteženje posameznih portfeljev. Z drugimi besedami, likvidnost, ki jo ustvari StealthCrypto, omogoča uporabnikom hitro in enostavno spreminjanje nalog med različnimi valutami.
Varnost
Poleg učinkovitejših transakcij je StealthCrypto mogoče uporabiti tudi kot varno shranjevanje podatkov. V spletnem svetu so podatki zelo pomembna sredstva. Kraja podatkov je ena od glavnih problemov uporabnikov interneta. Uporabniki interneta potrebujejo zaščiten medij za shranjevanje. Uporabniki potrebujejo neznan medij za shranjevanje. Trenutno medij za shranjevanje nadzoruje veliko delov.
Vse podatke in dejanja uporabnikov interneta vedno nadzirajo različne stranke (z lastnimi interesi). Nekateri ljudje niso zainteresirani za svoje podatke na internetu, verjamejo, da so podatki samo podatki, in nič ni bilo izgubljeno. Spreminjajo njihovo zaznavanje podatkov samo, kadar se nekaj zgodi, na primer, ko drugi zajamejo svoje račune v socialnih omrežjih.
Pomanjkanje znanja o podatkih je posledica pomanjkanja spoštovanja do spletnih podatkov. StealthCrypto poveča vrednost svojih uporabniških podatkov z nagradami. Ljudje ponavadi cenijo nekaj, ko so spoštovani. Tako kot podatki bodo uporabniki dobili več podatkov, ko bodo drugi všeč.
Mnogi ljudje uporabljajo spletno shranjevanje za shranjevanje pomembnih podatkov, kot so podatki podjetja in datoteke delovnih mest. Takšni podatki so očitno zelo pomembni, saj vplivajo na interese mnogih ljudi. Vendar StealthCrypto meni, da so vsi podatki pomembni. Tako je ta platforma takoj nagrajena s kriptografskimi kovanci.
StealthCrypto ga ne shrani na centraliziran strežnik, ampak ga shrani na več samostojnih strežnikov. Vse informacije so shranjene na drugem strežniku. To se naredi za zmanjšanje izgub zaradi morebitne kraje podatkov. StealthCrypto ugotavlja, da za hekerje vedno obstaja vrzel, kot drugi varnostni sistemi.
StealthCrypto priznava, da imajo vse technogene tehnologije vedno pomanjkljivosti; To je samo vprašanje časa. StealthCrypto ne želi biti podjetje, ki ponuja briljanten koncept vseh prednosti blokača in kripto, ampak še več.
BLOCKCHAIN ​​STEALTHCRYPTO SISTEM DELA
Blockchain stealthCrypto se bo decentraliziral.
Z omrežji bodo radikalizirane komunikacije, strežniki in infrastruktura.
Stealth Grid trenutno ustvarja decentralizirano globalno omrežje.
StealthCrypto uporablja skupni ekonomski model dostopa do omrežja, ki zagotavlja ekonomske spodbude, ki uporabnikom omogočajo, da delijo svoje podatke, pasovno širino ali patentirani repozitorij, ki se uporabljajo za dobiček.
Monetarizacija proste izmenjave podatkovnih skladišč in prepustnosti preko sekundarnega trga omogoča prostim tržnim silam, da spodbujajo rast omrežja, kjer je to najbolj potrebno.
Ne smemo zamuditi, obstajajo deli, ki so delovali kot konkretni, in to se izboljša s kombinacijo in sporazumom:
Stealcrypto je še naprej zmanjševal velikost, tako da se je razvil, da bi bil močnejši od DNA z večjo zmogljivostjo po nižji ceni.
Vedno obstajajo izumi, ki se začnejo s telefoni, televizijami, radijskimi mobilnimi telefoni, ki pripadajo posamezni osebi.
Nudijo enostaven dostop do potrebnih informacij in točnih informacij, kot so novice ali zabava.
Potrošniki se zavedajo tudi koristi in koristi storitev, ki so prilagojene nakupu storitev, ki jih prejmejo.
Informacije ICO
Projekt temelji na bočnem etru, z uporabo oznak ERC-20. Cilj je zbiranje sredstev s prodajo žetonov. Dobiček iz te prodaje bo uporabljen za razvoj ekosistema StealthCrypto Cloud ™ in StealthCrypto ™. Vrednosti žetona StealthCrypto ™ se lahko razlikujejo po iCo, kar dejansko temelji na Stealth Grid ™ in povpraševanju na trgu. Ime žetona v tej obliki je oznaka QMN. Plačate lahko tudi USD, BTC, ETH in LTC.
Vrsta prodaje: Pred Ico
Namen prodaje: 100.000.000 ameriških dolarjev
Število žetonov za objavo: 100.000.000 QMN
Token Cena: 1 QMN = 1.00 USD (bonussuz)
Način plačila: USD, ETH, BTC, LTC
Platforma: Ethereum
STEALTHCRYPTO je dober program ICO.
Mislim, da je poslovanje precej fantastično. Redno privlači ljudi.
Izkušeno in usposobljeno sodelovanje je težko doseči.
Lahko gradimo sposobnost doseganja ciljev.
Več informacij Obiščite povezavo STEALTHCRYPTO:
SPLETNA STRAN: https://www.stealthcrypto.io/
WHITEPAPER: https://www.stealthcrypto.io/assets/images/pdf/whitepaper.pdf?pdf=Download-Whitepaper
FACEBOOK: https://www.facebook.com / StealthCrypto-143787762986167 /
TWITTER: https://twitter.com/stealthcrypto_
TELEGRAM: https://t.me/stealthcrypto2018




Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate