Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

RED CAB - Razkrivanje prihodnosti Rides



By  Unknown     2:50 AM    Labels:,,,,,,, 

V zadnjih nekaj stoletjih, desetletjih in letih se je transportna tehnologija razvila veliko bolje. Pomagal je milijardam ljudi po vsem svetu na potovalnih mestih, ki so si želeli biti, ali s pošiljanjem predmetov na želeno destinacijo. Z topografsko zasnovo zemeljske skorje in naraščajočimi potrebami človeštva je nujno, da mora tehnologija prevoza še nadgraditi tehnološki napredek 21. stoletja.
Čeprav na trgu obstaja veliko izbir, kot so prevozna podjetja, kot so GRAB in UBER, in prevozna vozila, kot so taksi, kabine, avtobusi, kombiji, vendar še vedno večino časa nikoli niso na voljo vsem. Poleg tega je še ena pomanjkljivost morda sedanje pereče potrebe po boljših načinih prevoza, da pogosto ponavadi izkoriščajo prednosti nekontroliranega okoljskega pojava, na primer, kdaj bo njihova nevihta, tajfun med počitnicami, ko potujete na vrhu.
Sejem prevoza se hitro dvigne in cena bo prisiljena, še posebej, če se bomo mudili. Poleg tega je lahko čas, ko so storitve prepočasne in vleče. Stoji v pristanišču, ki čaka uro pri prihodu vozila, je tako moteča izkušnja.

Torej, kako naj končamo to situacijo srbenja?


Dve od najnaprednejših tehnologij, ki sta jih imela bloka in umetna inteligenca, sta imela pomisleke pri izdelavi projekta, ki bi potencialno reševala agonizirajoče izkušnje, ki jih imamo.
Ekipa enakopravnega razumevanja je lobirala za oblikovanje "RDEČA CAB".

Kakšna je ta Red Cab?


Rdeča kabina je decentralizirana platforma, namenjena nadgradnji trenutnih prevoznih potreb na popolnoma novo raven. Sistem je v sistem uvedel uporabo blokade, pametnih pogodb in umetne inteligence, s čimer so transakcije veliko varnejše, varnejše, preglednejše in veliko cenejše. Po študiji porabljamo milijarde v posrednikih in posrednikih, in če bi lahko uporabili le še boljšo platformo, bomo prihranili veliko denarja, ki ga bomo lahko uporabili pri razvoju infrastrukture.
Kaj naredi RED CAB boljše od katere koli prometne platforme na trgu, kot je Uber? Ker je to decentralizirana platforma, bomo lahko prihranili ogromno denarja, ko bomo uporabljali svoje storitve. Poleg tega, ker sistem integrira umetno inteligenco, vsakič, ko uporabljamo "CABBI", se učimo o tem, kako uporabljamo in z njim sodelujemo. Tako kot na primer greste domov za večerjo, nato pa vam bodo DApps dali možne predloge, kot je nakup hrane v bližnji restavraciji, preden se odpravite domov. Torej je enako, kot da imaš osebnega pomočnika. Zaradi česar je zelo impresivno in priročno je to, ker je pooblaščen s sistemom GPS, tako da vsakič, ko se premaknete, vedno daje natančne smeri mestom, ki jih želite iti.

Toda počakajte, da je še več!


Obstajajo tudi možnosti, da lahko zaslužite denar preko žetona, ki ga dajejo, ko nekoga zaprosite za uporabo svojih storitev! In to je resnično zelo koristno!
Glavni cilj RED CAB-a je, da postanejo najpogosteje uporabljene prevozne storitve na svetu in korak k temu, da ponudimo najboljše RIDES! Gospodarska kabina

Družinska kabina

Luksuzna kabina

in Red Cab.

Gospodarska kabina, ime samo kaže, da gre za dnevno uporabo in javni prevoz, kot je pošiljanje študentov v šolo ali posameznike za delo, medtem ko je družinska kabina za družinsko uporabo med posebnimi dogodki ali počitnicami, če pa želite iti v poseben dogodek in ste oblečeni in pripravljeni dobro, potem LUXURY CAB vas bo pripeljal do svojega cilja. Poleg tega je RED CAB za prefinjene, značilne in klasične dogodke.

Časovni načrt


Spodaj so načrtovane dejavnosti, ki so primerne za časovni okvir.

Ekipa


Spodaj so inovatorji, ki bodo sodelovali pri uresničevanju projekta.

Projektirana borza


V nadaljevanju so izmenjave, v katerih se ekipa namerava dotakniti po ICO.

Partnerji


V določenem projektu imajo partnerji zelo pomembno vlogo pri doseganju uspeha projekta. Naslednji partnerji so Red Cab

Končne misli


Ob pregledu s tem povezanih dejstev o tem projektu moram reči, da je to vredno vlagati za leto 2018. Zelo priporočljivo.

Prenesite aplikacijo Redcab

Če želite bolje poznati projekt, obiščite spodnje povezave:


Telegram: https://t.me/RedCab_ICO
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/redcab
Twitter: https://twitter.com/redcab_llc
Medium: https://medium.com/redcab
Facebook: https://facebook.com/redcabeg
Reddit: https://www.reddit.com/u/Redcab_io
Profil bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347742

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate