Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

Yumerium - igrajte igre in dobite denar na blokchain. Igralna platforma!



By  Unknown     12:33 AM    Labels:,,,,,,, 
title.JPG


Vsakdo, ki se je pred igranjem video iger, je prej ali slej spraševal, zakaj njegova igralna dejavnost ne bi mogla prinesti dobička? Nekateri se začnejo pretakati, medtem ko drugi iščejo eSports, vendar pa je vprašanje financiranja te igre v igri še danes zaprto za javni pogled.
Prvič, celoten igralni ekosistem sestavljajo razvijalci in igralci / potrošniki izdelka, vendar kot na katerem koli drugem področju, vedno obstajajo tretje osebe, ki jih zanimajo samo omejitve in osebno bogastvo.
In čudno zadostne rešitve so v bloki, seveda sem zelo žal, da mnogi še vedno ne morejo spoznati, da kriptocurrency in blockchain tehnologije niso "mehurček", ampak le odpirajo nove globalne priložnosti za spremembo sodobne naprave za dom v našo korist, in Ta projekt / podjetje / zagon se lahko prepriča o tem in na splošno v vseh teh podjetjih, o katerih zagotavljam informacije.
Danes veliko šolarjev, študentov in na splošno veliko število odraslih preživi del svojega časa igranje video iger, v bližnji prihodnosti pa vam bo dala denarno enoto v obliki žetona YUM, zato vas bo zanimalo, kako se spoznati s projektom, kot je Yumerium. zgoraj bo resnično.

O projektu:
Ideja o ustvarjanju projekta pod malo znanim imenom Yumerium se je pojavila nedavno leta 2017, pobudniki oblikovanja takšnega individualnega koncepta igre so bili Subdream studii in HTC . Kadar pa so subdream studii delujejo kot dobavitelji vsebine VR plus igre za uporabo na HTC Vive.
Yumerium je igralna skupnost, kjer vsak uporabnik / igralec deli svoje izkušnje z drugimi uporabniki kot del monetiziranega prometnega žetona in oglaševalskega trženja.
Trenutno je v Koreji na voljo 29 VR plus igralnih mest na podlagi skupnosti Yumerium.

Kako bo to delovalo? 
Integracija blokiranih kanalov izključuje tretje stranke, zato bo denarni tok sestavljen iz dveh udeležencev, razvijalcev in igralcev.
Vsak uporabnik platforme lahko zasluži žetone YUM na naslednji način:
  • Ogled oglaševalske vsebine
  • Pregled / platforma igralnih platform
  • Napotitveni program
  • Povezovanje družabnih omrežij
  • Pregled
In številne druge dejavnosti, ki prinašajo vrednost za privabljanje udeležencev. Razvijalci te vrste nagrad obravnavajo kot spodbujanje dejavnosti igralniške skupnosti, ta sistem spodbud in nagrajevanja pa je posamezna oblika trženja in se financira iz njegovega združenja.
Nagrade se pojavijo v določenem obdobju obstoja trženjskih vsebin v prihodnosti, zaradi uporabe pametnih pogodb za blockchain ethereum, se določena količina YUM žetonov prenese na avtorja vsebine.
Ne razmišljam o prednostih blokchain in pametnih pogodb ... Ampak zanimivo dejstvo je, da je vsa igralna dejavnost shranjena v pomnilniku oblakov Yumerium in zahvaljujoč notranjim pretakanjem in pregledovanju aplikacij, ki jih lahko nadvse zaslužite za svoj proces igranja; .
YUM žetoni, ki jih lahko uporabite na različne načine in je zelo širok spekter aplikacij. To se nanaša na umik Fiat, nakup drugih kriptokotov, nakup stvari na igralni plošči itd.
Izkoristite novo igro Smer igranja

Zaključek:
Yumerium je praktično oblikovana igralna platforma, katere cilj je ICO integriranje blokov za uporabo pametnih pogodb za nagrajevanje uporabnikov.
Igralniška industrija narašča v nerazumnih korakih, posebnosti trga so izjemno produktivne za razvoj novih projektov in igralnih površin, poleg posebnih HYIP-jev okrog blokov dodaja zanimanje potrošnika in s tem pritegne nove udeležence.
Z nakupom yum tokensa, lahko zaslužite dovolj pasivno, da se zanašate na likvidnost platforme, povpraševanje ustvari dobavo, Yumerium že ima več kot 29 igralnih točk in v resnici bo v bližnji prihodnosti projekt postal eden najbolj priljubljenih predstavnikov igralne industrije.

Podrobnosti ICO
  • Imena žetonov: Yumerium (YUM);
  • Cena 1 YUM = 0,1 $;
  • Pred-ICO: 23. maj
  • Najmanjši znesek naložbe pred ICO 1000 USD;
  • Bonusni sistem: od 30% do 10%;
  • javni ICO: informacije niso objavljene
  • Mehka kapa: 3.000.000 USD;
  • Trda kapica: 20.000.000 USD;
Viri informacij o projektih:


Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate