Welcome to My Blog!

This is Boxer Template Demo Site
Follow Me

Yumerium - delite svoje igralne izkušnje in zaslužite denar



By  Unknown     12:34 AM    Labels:,,,,,,, 
title.JPG
Yumerium zasluži, da igra decentraliziran sistem, ki ga podpira blokchain tehnologija. Decentraliziran sistem bo ceneje objavljanje in trženje iger ceneje. To bo na koncu prihranilo veliko denarja, ki ga lahko dajo igralcem, razvijalcem in vlagateljem.
Yumerium je globalno podprt z različnimi vlagatelji, kot so MACRO, kognitivne naložbe, VIVEX, DeNA, itd. Razvoj potekajo s subdream studii, ki ima pot do uspešnih iger. Sundream studii so lastnik VR +, največje VR franšize v Koreji, ki bo sistem prinesel klasične arkade.
Yumerium žeton je igralni žeton, ki ga lahko zaslužite z igranjem, souporabo in pregledovanjem iger in se lahko porabite v kateri koli igri, ki podpira Yumerium. Igralci lahko zaslužijo žetone tako, da sodelujejo v igrah. Žetone za igro lahko uporabite za nakup iger ali za nakup igralnih predmetov.
Yumerium je koristen tudi igralcem iger in razvijalcem iger. Igralci so nagrajeni z YUM za izmenjavo svojih izkušenj. Po drugi strani pa razvijalci iger lahko ustvarijo nagrade za igralce, ki gledajo promocijske videoposnetke, delijo povezave s socialnimi mediji, pustijo pregled iger itd. To je dober način trženja, ki bo pritegnila več igralcev, da postanejo del skupnosti Yumerium .
image.png
Ker je platforma napajana s tehnologijo blockchain in pametnimi pogodbami, je plačilni sistem decentraliziran. To koristi igralcem iger in razvijalcem iger tako, da odstrani posrednike iz transakcije. Zato se lahko transakcijska provizija minimizira. Poleg tega pametne pogodbe pomagajo takojšnjim plačilom razvijalcem iger in kdor koli ima pravico do svojega deleža. Za zdaj se transakcije lahko izvajajo z uporabo Yumerium, vendar se lahko v prihodnosti uporabijo tudi kriptokvote, kot so bitkoin in ethereum.
V drugem četrtletju leta 2018 bodo igre začele s Sundreamovimi igrami.
V tretjem četrtletju leta 2018 je CryptoMine popolnoma integriran z Yumerium.
Za četrto četrtletje leta 2018 začeli strateške partnerske igre na Yumeriumu.

O žetonu

Yumerium žeton je znan kot YUM in cena naj bi bila 0,1 USD na 1 YUM.
Trda kapica za prodajo žetonov je 316.906.850 žeton.
Sprejeta plačila so v Ethereum in Bitcoin.
Če želite več informacij o Yumeriju, obiščite uradno spletno stran ali se pridružite klepetalnici Telegram, tako da sledite spodnjim povezavam:
Yumerium Spletna stran: https://www.yumerium.com
Yumerium Whitepaper: https://www.yumerium.com/resources/files/whitepaper_en.pdf
Yumerium Bitcointalk ANN Tema: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3272290.new#new
Yumerium Telegram Chat:https://t.me/joinchat/H5o7EE7ncnHvSXJJYWSLYg



Author : Pricilia
Eth: 0x018C447C559C41fbf22d01c13D8d0e85616378ff

About Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

No comments:

Post a Comment


Contact Form

Name

Email *

Message *

Translate